Zase čmárá po zdi a co vaše zlatíčka?

7240
10.1.14 20:24

Zase čmárá po zdi a co vaše zlatíčka?

Holky, mě klepne. Šla jsem si vyčistit zuby a to naše tele zatím maluje oloupaným jablkem po zdi. Chtěla jsem ji seřezat, ale co už. :zed:
Tak se ptám:

• dělat s tím už asi moc nejde, co? Nebo to mám zkusit přematlat čistou vodou?
  • a hlavní otázka: Co všechno už se povedlo zničit vašim zlatíčkům? :jazyk: :cert: :cert:

U nás je to mobil, dvě noční světýlka, díra ve zdi, dva fleky od mastných ruk, jeden kus zdi počmárané propiskou, rozstříhané tepláky a punčochy, asi čtyři knížky, počmáraná bílá peřina, dvě prokousaná pítka u flašek, odizolovaná šňůra, asi čtvery špuntová sluchátka, rozlámané hračky.. Teď si nevzpomenu, jak tak koukám na tu zeď, ale je toho docela dost. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
10.1.14 20:26

Jenom jablkem? to jde ne? nám miláčci pomalovali konferenční stolek celej fixama, mikrovlnku a kuchyňskou linku taktéž :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
10.1.14 20:26

Malej zas miluje razítka a to je supr :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
10.1.14 20:27

Na zdi byla krev z nosu, a rozbil skleničku, jinak pár hraček, takže nic dramatickýho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
10.1.14 20:27

@rejžička Hele, v klidu. My se minulý rok stěhovali, manžel předtím strávil několik dní tím, aby dům krásně vymaloval. Do týdne bys tady ty zdi nepoznala. Když pominu jablka, banány a otisky umatlaných ručiček, tak máme všude po zdech barevný čáry. Jezdilo se po nich totiž dřevěnýma autíčkama - a světe div se, dřevěné barevné hračky nechávají barevné čáry na zdech :mrgreen: Nejdřív jsem skřípala zuby, ale už jsem si zvykla a do dalšího malování to vydržím. To bysme museli malovat každý týden a to by byl mnohem horší stres

• Citovat
  • Upravit
sissi79
10.1.14 20:29

Dneska byla změna :mrgreen: dnes jsme tiskaly :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7240
@slavuska1 píše:
Jenom jablkem? to jde ne? nám miláčci pomalovali konferenční stolek celej fixama, mikrovlnku a kuchyňskou linku taktéž :roll: :lol:

A kolik času jim na to stačilo, prosím tě? Já bych nejradši brečela, v létě jsme dělali omítky, celý obývák nový a na hlavní zdi tohle. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190

Zdi už se taky povedlo počmárat, ale od té doby co jsem koupila magnetickou tabulku na kreslení, je tomu konec. :mrgreen:
Jinak dále vykouaná tlačitka na ovladači od televize, obité rohy na zdech, atd atd ATD..Každý den něco nového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691

Já bych tu zeď klidně přematlala houbičkou namočenou ve vodě. Jednou jsem takhle ze zdi dostala asi milion kapiček kečupu, kterej byl nějakej zkaženej a při otevření mi vybuchnul po celý kuchyni :zed:

Jinak moje 16měsíční holky zatim všechno ožíraj, okusujou a škubou na kusy. Takže už zařvalo pár našich i jejich knížek, spousta korkových podtácků a taky hopík, ze kterýho vykusovaly kusy gumy :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
10.1.14 20:30

@Jemys 8o Barevné čáry od autíček? To by šli do kytek nebo bych malovala znovu, to bych nedala.. :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
10.1.14 20:31

Já mám hodný dítě. Jedině koberec je na vyhození :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
10.1.14 20:31

@rejžička Čmárá po zdi? Kup jí barvu ve spreji… :mrgreen: Ať trénuje na začátek puberty…
(Né, vážně: je potřeba destrukční trendy udržet v přijatelných mezích. Známým jsem v případě čtyřletého klučiny řekl: kupte mu MERKURA… Může rozebírat po libosti. Tož tak.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30632
10.1.14 20:32

V kuchyni máme mastné obtisky rukou, v celém bytě pomalované zdi, sedačku flekatou, koberec jakbysmet, v obýváku obtisky tučňáčích nohou červenou razítkovací barvou.
Malovat se chystám, ale pořád marně čekám, kdy dostane dcera rozum.

Ale nejen děti jsou kazisvěti…i já a morče :oops:
Půjčila jsem si synův notebook, odběhla do kuchyně, noťas zůstal na sedačce a morče se do něho vyčůralo :oops: A teď nefungují některé klávesy :zed:
Zkusíme to nechat vyschnout, ale jestli se to nerozjede, tak jsem si „vydělala“ 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
10.1.14 20:33

Co se povedlo znicit? Vsechno :cert:.Rekonstruovali jsme byt, nez se narodila dcera, synovi bylo 5 mesicu, takze pomalovali skoro vsechny zdi, to ze je porad a neustale vsechno opatlanx ani uz nekomentuju, beru hadr a neustale neco smudlam.Pak znicili domaci kino, oskubali kytky, utrhli kus tapety v obyvaku, a polorozbili cudliky na sporaku(troube).Jsou jak stado a ne 2.Vsechno zvladnou znicit behem sekundy, kdyz varim nebo cokoli
takze nam ta krasa z rekonstrukce nevydrzela ani rok. :roll:,malovat budeme az tak za rok, to uz snad nikde malovat nebudou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
10.1.14 20:36

@kamikaa Chlap říkal, že to znova vymalujeme, až půjde do školy, do té doby že to nemá cenu.. A asi má pravdu, jak to tak sleduju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí