Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky, mě klepne. Šla jsem si vyčistit zuby a to naše tele zatím maluje oloupaným jablkem po zdi. Chtěla jsem ji seřezat, ale co už. ![]()
Tak se ptám:
U nás je to mobil, dvě noční světýlka, díra ve zdi, dva fleky od mastných ruk, jeden kus zdi počmárané propiskou, rozstříhané tepláky a punčochy, asi čtyři knížky, počmáraná bílá peřina, dvě prokousaná pítka u flašek, odizolovaná šňůra, asi čtvery špuntová sluchátka, rozlámané hračky.. Teď si nevzpomenu, jak tak koukám na tu zeď, ale je toho docela dost. ![]()
Jenom jablkem? to jde ne? nám miláčci pomalovali konferenční stolek celej fixama, mikrovlnku a kuchyňskou linku taktéž
![]()
Na zdi byla krev z nosu, a rozbil skleničku, jinak pár hraček, takže nic dramatickýho ![]()
@rejžička Hele, v klidu. My se minulý rok stěhovali, manžel předtím strávil několik dní tím, aby dům krásně vymaloval. Do týdne bys tady ty zdi nepoznala. Když pominu jablka, banány a otisky umatlaných ručiček, tak máme všude po zdech barevný čáry. Jezdilo se po nich totiž dřevěnýma autíčkama - a světe div se, dřevěné barevné hračky nechávají barevné čáry na zdech
Nejdřív jsem skřípala zuby, ale už jsem si zvykla a do dalšího malování to vydržím. To bysme museli malovat každý týden a to by byl mnohem horší stres
@slavuska1 píše:
Jenom jablkem? to jde ne? nám miláčci pomalovali konferenční stolek celej fixama, mikrovlnku a kuchyňskou linku taktéž![]()
A kolik času jim na to stačilo, prosím tě? Já bych nejradši brečela, v létě jsme dělali omítky, celý obývák nový a na hlavní zdi tohle. ![]()
Zdi už se taky povedlo počmárat, ale od té doby co jsem koupila magnetickou tabulku na kreslení, je tomu konec. ![]()
Jinak dále vykouaná tlačitka na ovladači od televize, obité rohy na zdech, atd atd ATD..Každý den něco nového
Já bych tu zeď klidně přematlala houbičkou namočenou ve vodě. Jednou jsem takhle ze zdi dostala asi milion kapiček kečupu, kterej byl nějakej zkaženej a při otevření mi vybuchnul po celý kuchyni ![]()
Jinak moje 16měsíční holky zatim všechno ožíraj, okusujou a škubou na kusy. Takže už zařvalo pár našich i jejich knížek, spousta korkových podtácků a taky hopík, ze kterýho vykusovaly kusy gumy ![]()
@Jemys
Barevné čáry od autíček? To by šli do kytek nebo bych malovala znovu, to bych nedala..
![]()
@rejžička Čmárá po zdi? Kup jí barvu ve spreji…
Ať trénuje na začátek puberty…
(Né, vážně: je potřeba destrukční trendy udržet v přijatelných mezích. Známým jsem v případě čtyřletého klučiny řekl: kupte mu MERKURA… Může rozebírat po libosti. Tož tak.)
V kuchyni máme mastné obtisky rukou, v celém bytě pomalované zdi, sedačku flekatou, koberec jakbysmet, v obýváku obtisky tučňáčích nohou červenou razítkovací barvou.
Malovat se chystám, ale pořád marně čekám, kdy dostane dcera rozum.
Ale nejen děti jsou kazisvěti…i já a morče ![]()
Půjčila jsem si synův notebook, odběhla do kuchyně, noťas zůstal na sedačce a morče se do něho vyčůralo
A teď nefungují některé klávesy ![]()
Zkusíme to nechat vyschnout, ale jestli se to nerozjede, tak jsem si „vydělala“ ![]()
Co se povedlo znicit? Vsechno
.Rekonstruovali jsme byt, nez se narodila dcera, synovi bylo 5 mesicu, takze pomalovali skoro vsechny zdi, to ze je porad a neustale vsechno opatlanx ani uz nekomentuju, beru hadr a neustale neco smudlam.Pak znicili domaci kino, oskubali kytky, utrhli kus tapety v obyvaku, a polorozbili cudliky na sporaku(troube).Jsou jak stado a ne 2.Vsechno zvladnou znicit behem sekundy, kdyz varim nebo cokoli
takze nam ta krasa z rekonstrukce nevydrzela ani rok.
,malovat budeme az tak za rok, to uz snad nikde malovat nebudou
@kamikaa Chlap říkal, že to znova vymalujeme, až půjde do školy, do té doby že to nemá cenu.. A asi má pravdu, jak to tak sleduju.