Trapasy ze školních let, vzpomínky

1.zizi
10.1.14 18:05

trapasy ze skolnich let

Holky pojdme zavzpominat na skolni leta na nejake ty vtipne prihody…na gymplu jsme byly 4 holky v zakladni parte a delaly jsme ruzne blbosti…koulovacka na chodbach(uklizecky mely infarkt :mrgreen: )…mumie(od hlavy az k pate obalene v toaletaku a honily jsme se po skole) :mrgreen: a jednou tahle hrajeme s vodnimi pistolkami na teroristy a uz bylo po zvoneni(jako, protoze jsme zadnej zvonek ve skole nemeli :mrgreen: )a vedle tridy byly panske toalety a holky me hecly, ze nemam na to tam skocit a zarvat,,RUCE VZHURU A KALHOTY DOLU TY PARCHANTE" a ja jako spravny pitomecek to v domeni, ze tam uz nikdo logicky byt nemuze skocila a vykrikla onu vetu…a pak nasledovalo splachnuti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:…krve by se ve mne nedorezal, protoze to logicky byl bud reditel, nebo nekdo z ucitelu a navic me videla zrovna ucitelka, ktera me nemela moc v lasce :mrgreen: :mrgreen:..o prestavce jsem se radeji sla tridnimu naprasit sama, nez aby to slysel pribarvene od te ucitelky a spadl mi kamen ze srdce, kdyz se nakonec ukazalo, ze to byl on a pry se celkem lekl :mrgreen:…udelal jen bububu a nastesti to dal neresil :srdce:…co vy jake mate zazitky???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6536
10.1.14 18:07

Jednou jsem šla za školu, a potkala třídní učitelku :zed: :zed: :zed: :mrgreen: to je smolík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
10.1.14 18:14

Syn mojí známé ulovil poznámku „Strkal ptáka do topení“. Přinesl do školy mrtvého kosa a před tabulí hráli s klukama fotbal - normálně s houbou, ten den s kosem… Hned po zazvonění vešla do třídy učitelka a on řešil, kam kosa uklidit. Seděl u okna a nejblíž byl radiátor…
Jeho maminka zase obdržela poznámku „ohrožuje městskou hromadnou dopravu desetníkem“. Dřív bylo běžné, že se na koleje vlaků nebo tramvají dávaly rozválcovat hliníkové mince a výsledné placičky jsme pak nosívali zavěšené na krku a podobně. No a ona s kamarádkama to zkoušela na zastávce před budovou školy, řidič šaliny vyběhl ven a děcka seřval; no a nějaká aktivní důchodkyně je pospíchala naprášit do školy…
No a co se mě týká, tak nejvydařenější poznámku jsem měl " v hodině výtvarné výchovy konzumoval kreslicí pomůcku". Ten den jsme malovali jablko, bylo pět minut do zvonění a já už jsem to hlady nemohl vydržet. tak jsem si hryznul… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
10.1.14 18:14

Chodila jsem na střední, kde byli skoro samí kluci…tak mě třeba pověsili za pásek od kalhot na skobu místo hasičáku a utekli (teď bych ji utrhla i s kusem zdi), nebo mě zavřeli mezi dvojitá okna a zase frnkli :mrgreen:. A mě tam nechali vydusit do příchodu učitele :lol:…aspoň máme na srazech na co vzpomínat, běžně z nich chodím domů až nad ránem 8)

A jednou jsem volala na jednu z mála spolužaček, jestli jde čůrat, pak jsem to rychle chtěla změnit, jestli jako jde na záchod, no a nakonec z toho vyšlo

• jdeš na čůrá. a? :mrgreen: Byla plná chodba kluků.

A u tabla z jiné školy jsem pronesla

• Teda ta druhá zleva v horní řadě, ta je ale škaredá.

a za mnou se ozvalo

• To je moje dcera!
    :oops: :mrgreen:

Příspěvek upraven 10.01.14 v 18:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
10.1.14 18:16
@Jura007 píše:
Syn mojí známé ulovil poznámku „Strkal ptáka do topení“. Přinesl do školy mrtvého kosa a před tabulí hráli s klukama fotbal - normálně s houbou, ten den s kosem… Hned po zazvonění vešla do třídy učitelka a on řešil, kam kosa uklidit. Seděl u okna a nejblíž byl radiátor…
Jeho maminka zase obdržela poznámku „ohrožuje městskou hromadnou dopravu desetníkem“. Dřív bylo běžné, že se na koleje vlaků nebo tramvají dávaly rozválcovat hliníkové mince a výsledné placičky jsme pak nosívali zavěšené na krku a podobně. No a ona s kamarádkama to zkoušela na zastávce před budovou školy, řidič šaliny vyběhl ven a děcka seřval; no a nějaká aktivní důchodkyně je pospíchala naprášit do školy…
No a co se mě týká, tak nejvydařenější poznámku jsem měl " v hodině výtvarné výchovy konzumoval kreslicí pomůcku". Ten den jsme malovali jablko, bylo pět minut do zvonění a já už jsem to hlady nemohl vydržet. tak jsem si hryznul… :oops:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1.zizi
10.1.14 18:17
@laducha píše:
Chodila jsem na střední, kde byli skoro samí kluci…tak mě třeba pověsili za pásek od kalhot na skobu místo hasičáku a utekli (teď bych ho utrhla i s kusem zdi), nebo mě zavřeli mezi dvojitá okna a zase frnkli :mrgreen:. A mě tam nechali vydusit do příchodu učitele :lol:…aspoň máme na srazech na co vzpomínat, běžně z nich chodím domů až nad ránem 8)

A jednou jsem volala na jednu z mála spolužaček, jestli jde čůrat, pak jsem to rychle chtěla změnit, jestli jako jde na záchod, no a nakonec z toho vyšlo

• jdeš na čůrá. a? :mrgreen: Byla plná chodba kluků.

A u tabla z jiné školy jsem pronesla

• Teda ta druhá zleva v horní řadě, ta je ale škaredá.

a za mnou se ozvalo

• To je moje dcera!
    :oops: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
69235
10.1.14 18:17

Já jela jednou za školu dokonce do 20kmvzdáleného města, naši podnikali, takže neměli pevnou pracovní dobu, tak jiné město to jistí a potkala jsem tam otce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.1.14 18:18

A jednou jsem dostala poznámku, že mám nohy mimo školní budovu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
10.1.14 18:18
@terinka4444 píše:
Já jela jednou za školu dokonce do 20kmvzdáleného města, naši podnikali, takže neměli pevnou pracovní dobu, tak jiné město to jistí a potkala jsem tam otce :zed:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1.zizi
10.1.14 18:19
@terinka4444 píše:
A jednou jsem dostala poznámku, že mám nohy mimo školní budovu :mrgreen:

jak je to proveditelne?

• Citovat
  • Upravit
2791
10.1.14 18:21

My měli na základce jednu holku co dostala poznámku :mrgreen: :mrgreen: hazí spolužačce do vlasů bramborový salát a ořezky z tužky :mrgreen: :mrgreen: ta holka nebyla oblíbená.. takže tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.1.14 18:21

A brácha dostal poznámku, že po zazvonění leží na zemi u tabule, dělá mrtvolu a při tom křičí tak, že neslyší zvonění :mrgreen:

A já : Při pondělní hodině matematiky, troubí nedělní chvilku poezie- :D jsme s holkama vzpomínaly, jak ta znělka je :D :D

Příspěvek upraven 10.01.14 v 18:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.1.14 18:22
@1.zizi píše:
jak je to proveditelne?

Seděly jsme s holkama v šestém patře na záchodě na parapetu okna a nohy jsme měly venku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
10.1.14 18:25

@1.zizi
Dobrý téma :palec:

Základka…bitva stříkačkami s vodou, samozřejmě jsem trefila třídní učitelku 8o Pak mi jednou vypadly vložky uprostřed hodiny, z aktovky samozřejmě :mrgreen:, to byly ještě ty v síťce, nemocniční ;)

Na střední jsem šla za školu, no byla opíječka na chatě :lol: a ráno jdu na bus a potká mě vychovatelka z intru :zed: Jo a v prváku jsem kamarádčinou hlavou rozbila skleněnou výlohu :oops:

Největší haló po celé škole bylo, když jsem pár dní před maturitou, rozsekala auto a všichni (včetně učitelů) se chodili dívat na fialový obtisk volantu na hrudníku. Nedávno se to probíralo v hospodě, opět po tisícáté :roll:

No užili si se mnou naši :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
10.1.14 18:25

My jsme po sobě ve třídě házeli mokrou smradlavou houbou (na ZŠ). Dělali jsme celkem u toho hluk. No a já chtěla, že vyběhnu ze třídy, ještě ve dveřích se otočím a někdo po mě hodil tu hnusnou houbu. Já se stihla ohnout a dostala to do obličeje zástupkyně ředitele 8)
Po tomto incidentu nás nechala všechny po škole, dokud si pro nás rodiče nepřišli 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí