Den blbec: pochlubte se

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
sao
1827
8.1.14 12:43

Den blbec: pochlubte se

Ahoj ženy, tak já mám dnes opravdový den blbec a jelikož předpokládám, že takové dny míváme občas každá, ráda bych si od vás, jen tak pro pobavení, přečetla, co všechno jste stihly podělat, když jste takový den měly.

Já začnu: Ráno manžel odvezl starší děti do školky, já jsem zůstala doma s malým, a začalo to. Chystali jsme si jídlo, a najednou jsem si všimla, že se malý pos*al, učíme se na hrnec takže žádná plína, hezky do gatí. Nic zvláštního, chtěla jsem dát ještě něco do ledničky a jít ho umýt. Rychle jsem otevřela ledničku a nedošlo mi, že manžel si opět koupil pivo, opět ho nedopil a opět ho nechal na dveřích. Křáp, láhev piva vypadla na zem a roztříštila se po celé kuchyni. Manžel naštěstí zrovna přišel domů, tak si vzal malýho a šel ho umýt a pak se s ním zavřel do ložnice, ať mi do toho nešlapou, a já jsem za stálého nadávání uklízela :lol: Zapíchla jsem si střep do ruky, do chodidla a do kolena, byla jsem nepříčetná :lol: To jsem ovšem netušila, co bude následovat. V zápalu uklízení jsem zapomněla, že máme nízké stropy, a rozbila smetákem lustr :lol: To bylo ještě čtyřikrát tolik střepů, než z toho piva. Střepy na lince, střepy pod linkou, střepy po celé kuchyni, i na vedlejší chodbě :lol: A bohužel i v jídle, které jsem nechala na lince, takže všechno letělo do koše :? Manžel netušil, co se děje, jen mě slyšel nadávat a když už mě nějakou dobu neslyšel, nakouknul, jestli už je vzduch čistý, načež jsem ho zahnala zpátky, že ještě zdaleka ne, že je rozbitý i lustr :mrgreen: :mrgreen: Ten jeho pohled :lol: Prej: „LLLLustr?“ :lol: A jenom se mi smál a kroutil hlavou. No co, aspoň jsem po dlouhé době opravdu důkladně vydrbala celej barák :lol: Manžel pak odšrouboval torzo lustru, hodil do popelnice, a vyřešeno, už na něj při uklízení aspoň nemusím pořád dávat pozor :D A když bylo po všem, sedla jsem si, já blbec, s jídlem k počítači, a kydla jsem si do klávesnice :D No. A jelikož má můj manžel dnes narozeniny, na jeho výslovné přání jsem se už s menšími obavami pustila do výroby tiramisu. Obavy byly na místě, i to se mi moc nepovedlo… A ještě se mi u toho malej počůral, takže znovu vytírat celou kuchyň, převlékat dítě, sprchovat dítě… A teď už máme půl jedné a já jsem ještě ani nezačala vařit, mám strach, jak to kuře chudák dopadne :D Přemýšlím, jestli by nebylo lepší už dnes radši nic nedělat :D
Tak jsem se pochlubila, a teď vy ;) Zvedněte mi náladu, prosím! Dík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33
8.1.14 12:47

:mrgreen: :lol: Skvely :D Bude lip :hug: Ale docela si me rozesmala :oops: :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
8.1.14 12:52

@sao Tak to jsem se nasmála :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
8.1.14 12:52

Bude to jiny pribeh, ale taky uzasne…syn na prazdninach ve Svedsku, podotykam ze 20tilety. Vcera v 15:30 odjezd z mista pobytu do Malmo, vystoupil na predmesti misto ve meste.Ujel mu pripoj, zustal na neznamem miste bez koruny…nezopdovedne…celou noc jsme s byvalym muzem resili co s nim…Z puvodni dovolene zadarmo, protoze tam byl na pozvani kamose, ktery mu platil cestu se stala luxusni dovolena za 11000…byvaly mu zaplatil letadlo…bylo by to obsirnejsi ale uz nejak dosly síly, moc jsem nespala. Jeste ze je vsude net ze jsem vedela co se deje…Navic je to fracek, takze furt nejake pindy o me peci…ach boooze :) V 21h by mel byt doma…jeste oka nezamhouril.
Jinak tvuj pribeh je uzasny, jak se rika kdyz uz tak uz… :lol:

Příspěvek upraven 08.01.14 v 12:54

• Citovat
  • Upravit
16694
8.1.14 12:53

@sao :lol: objednej si pizzu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
8.1.14 12:53

Dík, jsem ráda že jsem vás pobavila, aspoň k něčemu to bylo :D A teď pobavte vy mě, prosím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
8.1.14 12:54

@KackaDoup :lol: Tak to máš veselé, šikovnej synáček :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
8.1.14 12:55

Muj den blbec byl deset dnu po porodu druhorozeneho. Druhy den jsme se meli stehovat, takze ja jsem v starem byte dobalovala veci, na krku tehdy dvouletaka a novorozene. Takze chlap s.mymi rodici v novem byte dodelaval neco a ja jsem chtela uvarit veceri, aby meli co do huby az se vrati. Rozdelam maso, smrdi…ok je zkazene. Chlap mi pak rika, nevyhazuj to, ja ho vyreklamuju, prece nevyhodime 300 :roll: Ok, utiram pokadene jedno i druhe dite, v mezicase. rozbiju par sklenic, udelam jine jidlo. Pak se vrati nasi s chlapem k nam, ze se naji. Chlap mel v te dobe sadru na noze a ze si ji sunda, aby mohl ridit a jel vyreklamovat to maso. No zkratim to, vjela mu do cesty jedna krava, nedala prednost a muj rozbil nase a dalsich pet aut. Vecer jsme chteli s nasimi rozebrat jeste linku, aby se lip prenasela stehovakum a ta se nam pro jistotu rozpadla uplne. A samozrejme novorozene poznalo stres a poradne usnul az dva dny po nastehovani do noveho bytu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
@sao píše:
@KackaDoup :lol: Tak to máš veselé, šikovnej synáček :lol: :palec:
:zed: :pocitac: :mrgreen: uzasny
  • Citovat
  • Upravit
10854

@sao :mrgreen: No, ještě dobré, že se nedělo něco souvisejícího se zdravím. Já měla takový den v létě.

Malá si ráno rozsekla bradu o stůl a odkapávala z ní krev jak z podřezaného selete, šla jsem hodit tampony od krve do koše a chtěla jsem tam dát ještě sáček a jak jsem se shýbla, tak jsem si rozsekla čelo na dva stehy o roh dvířek, protože jsem si k těm nejdřív dveřím nepřičapla, ale jak jsem je otevírala, tak jsem zároveň dávala hlavu dolů a k završení všeho se mi ten den potvrdila borelióza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
8.1.14 13:00

:mrgreen: :mrgreen: promin, ale ja jsem se fakt pobavila.Drz se zitra bude urcite lip :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
8.1.14 13:00

Dnes je vazne den blbec:-((14denní mimi chytlo virozu a ja sem tak vyrizena ze nevstanu s postele.Do toho volala soc.ze se mam dostavit kvuli projednanizadosti o svereni starsi dcery do pece otce:-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
8.1.14 13:01

@jakuve Tyjo, tak to ještě můžu být ráda že jsem (zatím) nezpůsobila nějaké větší škody :lol:
@Trojlístek Taky dobrý…! :D Rozesmála jsi mě, až na tu boreliózu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
8.1.14 13:13

Cizí neštěstí fakt pobaví nejvíc! Super příhody, to nevymyslíš, fakt. :lol:
Taky mívám takové dny. Příště to taky sepíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
8.1.14 13:15

@Trojlístek Hlavně že jste ten den přežili… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie