Den blbec: pochlubte se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.1.14 13:30

A co když jsem si šla dohodnout návrat do práce. Celou dobu mě přesvědčují, že mě určitě moc chtějí zpět a pak mi začnou vyčítat, že jsem byla v těhotenství na nemocenské - zvracela jsem a zvracela, od 24tt byla v nemocnici. A nakonec z nich vyleze, že pro mě místo nemají.

DEPRESI mám ještě teď, vím to měsíc

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.1.14 13:46

A co když jsem si šla dohodnout návrat do práce. Celou dobu mě přesvědčují, že mě určitě moc chtějí zpět a pak mi začnou vyčítat, že jsem byla v těhotenství na nemocenské - zvracela jsem a zvracela, od 24tt byla v nemocnici. A nakonec z nich vyleze, že pro mě místo nemají.

DEPRESI mám ještě teď, vím to měsíc

• Citovat
  • Upravit
24797
8.1.14 14:06
@Anonymní píše:
A co když jsem si šla dohodnout návrat do práce. Celou dobu mě přesvědčují, že mě určitě moc chtějí zpět a pak mi začnou vyčítat, že jsem byla v těhotenství na nemocenské - zvracela jsem a zvracela, od 24tt byla v nemocnici. A nakonec z nich vyleze, že pro mě místo nemají.DEPRESI mám ještě teď, vím to měsíc

Ale to je dnes bohužel docela časté. Naše známá taky celou mateřskou byla přesvědčena, že se má kam vrátit a když tam před Vánoci volala, aby se domluvila (v lednu měla nastoupit), tak jí řekli, že se její místo zrušilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
8.1.14 16:11

:mrgreen: :mrgreen: tak můj den blbec byl podle tvýho nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
8.1.14 16:18

No ty mas alespon sanci uklidit barak..ja v tom nasem pidi byte ne…ke trem tunam hracek se pridaly po Vanocich dalsi dve a ja uz ani nevim, jakoou jsme meli podlahu… :zed:

se nas*ru a vyhazim to vsechno z okna i s ditetem, ktery tu vecne kramari :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14624
8.1.14 16:18
@Trojlístek píše:
@sao :mrgreen: No, ještě dobré, že se nedělo něco souvisejícího se zdravím. Já měla takový den v létě.Malá si ráno rozsekla bradu o stůl a odkapávala z ní krev jak z podřezaného selete, šla jsem hodit tampony od krve do koše a chtěla jsem tam dát ještě sáček a jak jsem se shýbla, tak jsem si rozsekla čelo na dva stehy o roh dvířek, protože jsem si k těm nejdřív dveřím nepřičapla, ale jak jsem je otevírala, tak jsem zároveň dávala hlavu dolů a k završení všeho se mi ten den potvrdila borelióza.

To jsem si myslela, ze takhle nemozna jsem jenom ja :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
8.1.14 16:25
@1.zizi píše:
No ty mas alespon sanci uklidit barak..ja v tom nasem pidi byte ne…ke trem tunam hracek se pridaly po Vanocich dalsi dve a ja uz ani nevim, jakoou jsme meli podlahu… :zed:se nas*ru a vyhazim to vsechno z okna i s ditetem, ktery tu vecne kramari :mrgreen:

Ale to by potom byla přece nuda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
8.1.14 16:31
@bimbama píše:
Ale to by potom byla přece nuda :lol:

no a k tomu vsemu aby toho nebylo malo, tak jsme sly k doktorcce, kterou mame kousicek od baraku a mala se rozhodla, ze nebude pouzivat nohy a zrovna chodnik plny psich bobku…mela z toho desnou bzundu…kdybych se nebala, ze nam ji ukradnou, tak skocim pod autobus :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
8.1.14 16:59

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jo to také znám, teď si sice na nic nevzpomínám, ale až si vzpomenu napíšu to sem. Já jen snad dnes: přijdu ráno do školy: A jestli přežiju dnešek tak už to dokonce týdne dám…a od pondělí zase od znova :)…ale t je spíš hláška

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
8.1.14 17:04

Ale vzpomněla jsem si jak jsem loni pekla dort. Pekla jsem spodní plát - linecké. tenké asi 0,5cm upeču, vše v poho…no a aby mi to rychleji vychladlo tak jsem to dala za okno na parapet vychladnout…no samozřejmě že mi to spadlo dolů z okna z 2.patra tak razím dolů seberu formu na dort a kousky těsta a začínám znovu, už nemám Heru tak použiji máslo, to se mi v troubě rozteče, zapatlaná trouba…druhé těsto, kupodivu dobrý…šlehám šlehačku no a aby to bylo rychleji zapnu turbo, no ale nedržela jsem tu mísu tak mi samozřejmě odletěla a zaprasená celá kuchyně :mrgreen: nojo když se daří…jinak s pečením problémy nemám :kytka:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
8.1.14 17:15
@MarkétkaBeruška píše:
Ale vzpomněla jsem si jak jsem loni pekla dort. Pekla jsem spodní plát - linecké. tenké asi 0,5cm upeču, vše v poho…no a aby mi to rychleji vychladlo tak jsem to dala za okno na parapet vychladnout…no samozřejmě že mi to spadlo dolů z okna z 2.patra tak razím dolů seberu formu na dort a kousky těsta a začínám znovu, už nemám Heru tak použiji máslo, to se mi v troubě rozteče, zapatlaná trouba…druhé těsto, kupodivu dobrý…šlehám šlehačku no a aby to bylo rychleji zapnu turbo, no ale nedržela jsem tu mísu tak mi samozřejmě odletěla a zaprasená celá kuchyně :mrgreen: nojo když se daří…jinak s pečením problémy nemám :kytka:
:D :D :D :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
sao
1827
8.1.14 19:19

@MarkétkaBeruška :lol: to je tak když člověk chce aby šlo všechno rychleji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
8.1.14 21:55

Holky, tak takovehle dny jsou na panaka. Ja bych si ted take jednoho dala, ale nemuzu. Marodim, na stole mala lekarna..kapky 3× denne 52 kapek. Teplomer v podpazdi, v ruce lzicka a kapu. Pocitam, okem hazim po displey teplomeru..po chvili si uvedomim, ze jsem napocitala pres sedmdesat kapnuti a jdu to radsi znova zabalit do postele :zed: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
8.1.14 21:56
@Borůffka píše:
Holky, tak takovehle dny jsou na panaka. Ja bych si ted take jednoho dala, ale nemuzu. Marodim, na stole mala lekarna..kapky 3× denne 52 kapek. Teplomer v podpazdi, v ruce lzicka a kapu. Pocitam, okem hazim po displey teplomeru..po chvili si uvedomim, ze jsem napocitala pres sedmdesat kapnuti a jdu to radsi znova zabalit do postele :zed: :kytka:

pocitani kapek taky desne miluju…nekdy to kape rychle ze netusim kolik to je presne apd :roll: :zed: :kytka: :hug: preji brzke uzdraveni

• Citovat
  • Upravit
5185
25.2.22 12:34

Jestli si chcete někdo zlepšit den na cizí účet, tak „nech sa páči“:
Na dnešní ráno jsme byly s dcerou objednané k zubaři, to už samo o sobě den zkazí. ;) Vstanu a zjistím, že mi vytekla pračka a technická místnost je pod vodou. Aktivně jsem včera vyčistila filtr a pak ho tam dala zpátky špatně. Nastavila jsem si pračku na praní v 5 ráno, abych jako správná hospodyňka měla vypráno, hned jak vstanu. :lol: Nepovedlo se.
Jdu vynést koš a ve schránce vidím dopis. ČEZ posílá pozdrav s nedoplatkem 5.500,– :roll: Po cestě k zubaři mě málem smetl kretíno v červeném starém mercedesu, co předjížděl jako prase. Kdybych to nestrhla do odbočky na vedlejší a úplně nezastavila, tak je v nás, protože krajnice je tam minimální. A to bylo prosím teprve 8:30 ráno a já už jsem byla zralá na panáka! :zed: :zed:
Taky máte den debiiil? Ať v tom nejsem sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí