Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Janli píše:
Můj poslední den de.bil? Taky mi vytekla pračka, ale kvůli rozbitýmu ložisku, takže pá pá pračko….., kouknu do emailu a tam zpráva od lékaře, že mladší dceři posunuli vyšetření z dopoledne na odpoledne, takže manévry v práci, abych zajistila náhradu. Vyzvedávám starší dceru z družiny a dostávám oznámení, že si zlomila nožičku na brýlých - asi po patnáctý….. Odpoledne přijedu třicet kiláků k lékaři a na recepci zjišťuju, že to neposunuli jen na odpoledne, ale taky přesně o měsíc dál…..
Díky! ![]()
Přidávám se do klubu..
Včera- dítěti se na nové koloběžce vyvléklo brzdné lanko na ruční brzdě- zrovna jel z kopce, naštěstí jsem ho náhodou držela, protože jinak by si asi pěkně namlel.. Koloběžka fungl nová, měl ji venku asi potřetí nebo počtvrté, nášlapnou brzdu ještě používat neumí.. Pak jsme jeli odpo na nákup, u domu jsme si všimli, že máme špatně dovřená dvířka k nádrži u auta, manžel je dorazil a upadla páčka, o kterou drží zavřená.. Do třetice- za chvíli jsme šli domů a spadlo nám plato jogurtů na zem- půlka se samozřejmě rozbila a ještě všude pěknej nepořádek, 2 se skutálely o půl patro níž, tak jsme měli o zábavu s úklidem postaráno.. ![]()
@berusa.m To s tou pravou se nám stalo taky, ale filtr tam naštěstí dával manžel
A nám včera přišel taky nedoplatek přes pět tisíc, ale za vodu ![]()
@Nicole 1234 píše:
@berusa.m To s tou pravou se nám stalo taky, ale filtr tam naštěstí dával manželA nám včera přšel taky nedoplatek přes pět tisíc, ale za vodu
No jo, když to dá blbě manžel, můžeš aspoň někomu „nadat“.
Ale když si to člověk vymamlasí sám o to je to horší. ![]()
Můj poslední den de.bil? Taky mi vytekla pračka, ale kvůli rozbitýmu ložisku, takže pá pá pračko….., kouknu do emailu a tam zpráva od lékaře, že mladší dceři posunuli vyšetření z dopoledne na odpoledne, takže manévry v práci, abych zajistila náhradu. Vyzvedávám starší dceru z družiny a dostávám oznámení, že si zlomila nožičku na brýlých - asi po patnáctý….. Odpoledne přijedu třicet kiláků k lékaři a na recepci zjišťuju, že to neposunuli jen na odpoledne, ale taky přesně o měsíc dál…..