Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dané téma jsem ještě nenašla a tak zakládám pro pobavení ![]()
Občas ten můj chlap vypustí z pusy něco, čemu se ještě hodně dlouho směju.
Takže naposledy to bylo když mi cuchal vlasy s tím, že je pak rozčesu když použiju imobilizér (kondicionér) ![]()
Pak také používá lekníny (legíny) ![]()
Je toho více ale teď si nevzpomenu navíc, později doplním ![]()
Já se jednou dozvěděla, že jsem skoro sexy třicítka (chtěl říct sexy skoro třicítka) ![]()
Jednou jsme šli do kina na Thora a můj miláček objednával přes telefon a říká té paní, prosím vás máte lístky ještě na toho tchoře? ![]()
@Kakika píše:
Já se jednou dozvěděla, že jsem skoro sexy třicítka (chtěl říct sexy skoro třicítka)
Jezis tohle me pobavilo:)ta zenska musela bejt hotova
Manžel jednou napsal hřbytov. A když mu říkám, že to není vyjmenované slovo a píše se to hřbitov, tak odvětil, že je to od slova bydlet, jako příbytek pro mrtvoly. Naprosto mě tou logikou odzbrojil ![]()
Muj manza nedavno vypustil, ze bych si mela nechat zmerit bioptrie;-)misto dioptrii;)a myslel to vazne. nevim kde na to prisel ![]()
@Melody 4 píše:
Manžel jednou napsal hřbytov. A když mu říkám, že to není vyjmenované slovo a píše se to hřbitov, tak odvětil, že je to od slova bydlet, jako příbytek pro mrtvoly. Naprosto mě tou logikou odzbrojil
Tak to je dobry oduvodneni:-)no manza taky kolikrat napise tvrdy tam kde bych necekala. zfovna vcera vlastne psal email na podlahy a pise:tloustra polistirenu:-):-):-)
Ten můj má pořád něco, akorát tím, jak to vyplouvá ze situace, se to dá těžko popsat.
![]()