Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@marketta1 píše:
Koukam ze to neni jen u nasManzel vymalovat celej byt a tyden na to malej vzal voskovky a pomaloval pulku pokojicku..Sem tam nabehla ze mu tedy vynadam poradne a on me uplne odzbrojil..Prej maminko to je prekvapeni pro tatinka..Ze nam tady tak pekne vymaloval tak Krystufek mu za to nakreslil obrazek..Co na to chcete rict?
jeee
to je ale krasny. Jsou to takovy roztomily neandrtalci ![]()
@rejžička píše:
Holky, vy máte nervy.. Vodou to dostat pryč nejde, jen se udělá pro změnu o fous světlejší flek, než je původní barva a ta čára je tam stejně vidět. Já tady normálně brečím.. Měla jsem takovou radost, že máme konečně hezký aspoň obývák.Káča pitomá.
nebuď smutná, nám počáralo dítě čalounění u postele. tohle se vymaluje, i když ne hned, a bude.
Zabte mě, ale jedinou vadu na malbě v celém bytě mám na svědomí já - hodila jsem po manželovi v hádce plnou PET lahev a cca 1cm se odloupl
JInak kluci (4rok a 1rok) malují tam, kam mají
To, že máme odřené parkety od hraček (převážně dřevěných), to beru jako normální. Zatím 2 slepovaná leporela, rozbitá váza a skákáním potrhaný stan ![]()
@zoubky píše:
Zabte mě, ale jedinou vadu na malbě v celém bytě mám na svědomí já - hodila jsem po manželovi v hádce plnou PET lahev a cca 1cm se odloupl![]()
JInak kluci (4rok a 1rok) malují tam, kam mají
To, že máme odřené parkety od hraček (převážně dřevěných), to beru jako normální. Zatím 2 slepovaná leporela, rozbitá váza a skákáním potrhaný stan
no jo, neměl provokovat, myslím manžel ![]()
My mame kresbu v kazdym pokoji, diru v plovoucce, praskla kachlicka v kuchyni, zniceny bedny u pc, telefon, ovladace, ted nove svetylka na stromecku..uz si ani na vse nevzpominam. napred jsme rikali, ze mu strhavame budouci kapesny..no ted uz je snad i bez duchodu
.Jo a asi vede vyrvana garnyz ze zdi-hral na schovku ![]()
Já pravidelně chodím s primalexem zatírám malůvky naší dcery
Pravidelně počmárá nábytek, tuhle jsem přišla domů a ti malí ďáblové počmárali voskovkama celou palandu
. To už jsem neměla sílu ani nadávat, tak dostali kyblík, hadry a šli umývat.. O fixách ani nemluvím, ještě že jdou dobře dolů. Já jim to vždycky seberu a oni mají pořád tajné zásoby..
Tohle je diskuze zvedající sebevědomí
Protože ať přijdu do jakékoliv rodiny s dětmi, tak všichni mají čisté zdi, voňavé pohovky, na podlaze je kam šlápnout, nechybí jim kusy žaluzií a záchod není očůraný
Naše domácnost je v dezolátním stavu - zlatíčka už se podepsala snad na všem a během dne udržují náš byt v takřka neobyvatelném stavu
Chtěli jsme to tady začít dávat do pořádku, ale to prostě nemá smysl - stejně jako už jsem vzdala průběžné uklízení během dne, občas to akorát všechno smetu na stranu, abych měla kudy projít
ale o to víc si užívám, když to tady večer zkulturnim a můžu se kochat uklizenou domácností, škoda jen, že to nevidí nikdo jiný
![]()
no a nejcitelnější škoda je asi totálně zničená pohovka - na té je snad už úplně všechno a zatím nemáme odvahu koupit novou, takže když jde návštěva, tak tam házíme deky a přehozy - blbý je, že už i většina přehozů je v dost zaprasenym, nepratelnym stavu ![]()
@vykyna fixy se množí sami
koupim balíček je jich tam 8, po čase mi dojdou nervy s tim, jak s nimi všude čmárají, tak jim je zabavim - napočítám jich 10 a oni stejně vesele nějakou čmárají dál
![]()
@latunka01 Taky mě to trošku utěšilo, to máš pravdu. ![]()
Jinak já během dne pořád uklízím, i když to zabere dost času. Nesnáším nepořádek. Ale zase uznávám, že s jedním dítětem to jde, mít dvě a víc, možná bych si taky radši dala nohy nahoru..
![]()
@rejžička to je právě ten postupný vývoj
s jednim to ještě stíháš, ale jakmile ti za zády vyrábí bordel dva naráz, tak jseš v koncích
tuhle jsem zametala rozšlapanou křupku v chodbě, než jsem to udělala, tak mladší sesypal v kuchyni na jednu hromadu čočku a kmín a starší to začal rozjíždět vláčkem
v takových chvílích se nemůžu rozhodnout jestli je dobře, že je ten babybox tak daleko a nebo jestli je to pro mě smůla ![]()
Mě už to leze na nervy, Lucka má už jen jednu hooodně ojetou tužku a tou včera načárala na šuple pod postelí. Děs, nebyla pak pohádka, ječela, že už to nikdy neudělá(ale to asi po padesátépáté), no sousedi zas měli veselý večer..
Jinak já udělala v pokojíkách generální úklid v pátek, vyhodila jsem dvě velké bedny papírů a jiných nesmyslů, tak jsem velkou část pastelek a fixů zachytila.
A v pokojíku bývá taky dost často poseto hračkami, těmi zákeřnými.. Hlavně to malé lego je děsné. A koberec je barevný (silnice)..
To že jsem koberec vyčistila a pak přišla domů a zjistila, že je ozvláštněn temperami
jsem rozdýchávala fakt dlouho.
Já chodím relaxovat do práce, mateřskou už bych nedala ![]()
@rejžička A počkej v pubertě…do pokoje kluků už pár let nechodím, tam je „Vstup jen na vlastní nebezpečí“. Ještě by mě tam něco sežralo. Jen když dojde v kuchyni nádobí (hrnce, příbory), tak dělám dusno ![]()
Uklízí si, jen když čekají dámskou návštěvu. Vloni dokonce umyli i okno
![]()
Bývalá kolegyně svým „dětem“ jednou v červnu nedopatřením vlezla do pokoje a našla tam už jen torzo vánočního stromečku ![]()
@latunka01 chtěli jsme kupovat novou pohovku, ale když jsem viděla co to zvíře dělá s tou starou nákup jsem stopla, byly by to vyhozené prachy ![]()
My máme počmárané stěny v celém bytě. Taky gauč,. Nový stůl rozpíchaný vidličkou. Pár rozbitých hrnků, skleniček, melaminový talíř. Taky máme přetrhané vlasce a řetizky na žaluziích. Někdy bych je přetrhla. Fixy ani vodovky nemají. Si představím, jak by to dopadlo. Malý nám vytrhl nit z koberce, máme vprostředku čáru. Roztrhané knížky nepočítám.
@laducha
vloni umyli okno
a torzo vánočního stromečku to zabilo úplně
se mám na co těšit teda
![]()
@catherine100 já tohle vědět, tak jsme tenkrát radši za ty prachy jeli na dovolenou a sedělo by se na zemi - ještě blbci bezdětný jsme koupili světlou ![]()
@ostlužina s tou nití jsem si vzpomněla - tuhle pro změnu ten starší pomáhal uklízet nákup, pak se vytratil a když bylo dlouho ticho, tak se jdu podívat do pokoje…a pokud někdo pochybujete, že dentální nitě je v té malé krabičce opravdu 100metrů, tak pochybovat nemusíte, náš mladej to celé vymotal a přeměřil ![]()