Zase čmárá po zdi a co vaše zlatíčka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
680
10.1.14 21:35
@marketta1 píše:
Koukam ze to neni jen u nas :mrgreen: Manzel vymalovat celej byt a tyden na to malej vzal voskovky a pomaloval pulku pokojicku..Sem tam nabehla ze mu tedy vynadam poradne a on me uplne odzbrojil..Prej maminko to je prekvapeni pro tatinka..Ze nam tady tak pekne vymaloval tak Krystufek mu za to nakreslil obrazek..Co na to chcete rict? :kytka:

jeee :D to je ale krasny. Jsou to takovy roztomily neandrtalci :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
10.1.14 21:35
@rejžička píše:
Holky, vy máte nervy.. Vodou to dostat pryč nejde, jen se udělá pro změnu o fous světlejší flek, než je původní barva a ta čára je tam stejně vidět. Já tady normálně brečím.. Měla jsem takovou radost, že máme konečně hezký aspoň obývák. :| Káča pitomá.

nebuď smutná, nám počáralo dítě čalounění u postele. tohle se vymaluje, i když ne hned, a bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
10.1.14 21:39

Zabte mě, ale jedinou vadu na malbě v celém bytě mám na svědomí já - hodila jsem po manželovi v hádce plnou PET lahev a cca 1cm se odloupl :oops: :mrgreen: JInak kluci (4rok a 1rok) malují tam, kam mají :* To, že máme odřené parkety od hraček (převážně dřevěných), to beru jako normální. Zatím 2 slepovaná leporela, rozbitá váza a skákáním potrhaný stan :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
10.1.14 21:41
@zoubky píše:
Zabte mě, ale jedinou vadu na malbě v celém bytě mám na svědomí já - hodila jsem po manželovi v hádce plnou PET lahev a cca 1cm se odloupl :oops: :mrgreen: JInak kluci (4rok a 1rok) malují tam, kam mají :* To, že máme odřené parkety od hraček (převážně dřevěných), to beru jako normální. Zatím 2 slepovaná leporela, rozbitá váza a skákáním potrhaný stan :mrgreen:

no jo, neměl provokovat, myslím manžel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
10.1.14 21:42

My mame kresbu v kazdym pokoji, diru v plovoucce, praskla kachlicka v kuchyni, zniceny bedny u pc, telefon, ovladace, ted nove svetylka na stromecku..uz si ani na vse nevzpominam. napred jsme rikali, ze mu strhavame budouci kapesny..no ted uz je snad i bez duchodu :mrgreen:.Jo a asi vede vyrvana garnyz ze zdi-hral na schovku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
10.1.14 21:51

Já pravidelně chodím s primalexem zatírám malůvky naší dcery :twisted: Pravidelně počmárá nábytek, tuhle jsem přišla domů a ti malí ďáblové počmárali voskovkama celou palandu :cert:. To už jsem neměla sílu ani nadávat, tak dostali kyblík, hadry a šli umývat.. O fixách ani nemluvím, ještě že jdou dobře dolů. Já jim to vždycky seberu a oni mají pořád tajné zásoby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
10.1.14 21:52

Tohle je diskuze zvedající sebevědomí :mrgreen: Protože ať přijdu do jakékoliv rodiny s dětmi, tak všichni mají čisté zdi, voňavé pohovky, na podlaze je kam šlápnout, nechybí jim kusy žaluzií a záchod není očůraný :jazyk: Naše domácnost je v dezolátním stavu - zlatíčka už se podepsala snad na všem a během dne udržují náš byt v takřka neobyvatelném stavu :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: Chtěli jsme to tady začít dávat do pořádku, ale to prostě nemá smysl - stejně jako už jsem vzdala průběžné uklízení během dne, občas to akorát všechno smetu na stranu, abych měla kudy projít :mrgreen: ale o to víc si užívám, když to tady večer zkulturnim a můžu se kochat uklizenou domácností, škoda jen, že to nevidí nikdo jiný :( :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no a nejcitelnější škoda je asi totálně zničená pohovka - na té je snad už úplně všechno a zatím nemáme odvahu koupit novou, takže když jde návštěva, tak tam házíme deky a přehozy - blbý je, že už i většina přehozů je v dost zaprasenym, nepratelnym stavu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
10.1.14 21:53

@vykyna fixy se množí sami :cert: koupim balíček je jich tam 8, po čase mi dojdou nervy s tim, jak s nimi všude čmárají, tak jim je zabavim - napočítám jich 10 a oni stejně vesele nějakou čmárají dál :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
10.1.14 21:54

@latunka01 Taky mě to trošku utěšilo, to máš pravdu. :lol:
Jinak já během dne pořád uklízím, i když to zabere dost času. Nesnáším nepořádek. Ale zase uznávám, že s jedním dítětem to jde, mít dvě a víc, možná bych si taky radši dala nohy nahoru.. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
10.1.14 21:58

@rejžička to je právě ten postupný vývoj :mrgreen: s jednim to ještě stíháš, ale jakmile ti za zády vyrábí bordel dva naráz, tak jseš v koncích :mrgreen: tuhle jsem zametala rozšlapanou křupku v chodbě, než jsem to udělala, tak mladší sesypal v kuchyni na jednu hromadu čočku a kmín a starší to začal rozjíždět vláčkem :cert: v takových chvílích se nemůžu rozhodnout jestli je dobře, že je ten babybox tak daleko a nebo jestli je to pro mě smůla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
10.1.14 22:02

Mě už to leze na nervy, Lucka má už jen jednu hooodně ojetou tužku a tou včera načárala na šuple pod postelí. Děs, nebyla pak pohádka, ječela, že už to nikdy neudělá(ale to asi po padesátépáté), no sousedi zas měli veselý večer..
Jinak já udělala v pokojíkách generální úklid v pátek, vyhodila jsem dvě velké bedny papírů a jiných nesmyslů, tak jsem velkou část pastelek a fixů zachytila.
A v pokojíku bývá taky dost často poseto hračkami, těmi zákeřnými.. Hlavně to malé lego je děsné. A koberec je barevný (silnice)..
To že jsem koberec vyčistila a pak přišla domů a zjistila, že je ozvláštněn temperami :twisted: jsem rozdýchávala fakt dlouho.
Já chodím relaxovat do práce, mateřskou už bych nedala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30633
10.1.14 22:27

@rejžička A počkej v pubertě…do pokoje kluků už pár let nechodím, tam je „Vstup jen na vlastní nebezpečí“. Ještě by mě tam něco sežralo. Jen když dojde v kuchyni nádobí (hrnce, příbory), tak dělám dusno 8)
Uklízí si, jen když čekají dámskou návštěvu. Vloni dokonce umyli i okno :mrgreen: :lol:

Bývalá kolegyně svým „dětem“ jednou v červnu nedopatřením vlezla do pokoje a našla tam už jen torzo vánočního stromečku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
10.1.14 22:34

@latunka01 chtěli jsme kupovat novou pohovku, ale když jsem viděla co to zvíře dělá s tou starou nákup jsem stopla, byly by to vyhozené prachy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
10.1.14 22:35

My máme počmárané stěny v celém bytě. Taky gauč,. Nový stůl rozpíchaný vidličkou. Pár rozbitých hrnků, skleniček, melaminový talíř. Taky máme přetrhané vlasce a řetizky na žaluziích. Někdy bych je přetrhla. Fixy ani vodovky nemají. Si představím, jak by to dopadlo. Malý nám vytrhl nit z koberce, máme vprostředku čáru. Roztrhané knížky nepočítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
10.1.14 22:42

@laducha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vloni umyli okno :mrgreen: a torzo vánočního stromečku to zabilo úplně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: se mám na co těšit teda :roll: :mrgreen:
@catherine100 já tohle vědět, tak jsme tenkrát radši za ty prachy jeli na dovolenou a sedělo by se na zemi - ještě blbci bezdětný jsme koupili světlou :cert:
@ostlužina s tou nití jsem si vzpomněla - tuhle pro změnu ten starší pomáhal uklízet nákup, pak se vytratil a když bylo dlouho ticho, tak se jdu podívat do pokoje…a pokud někdo pochybujete, že dentální nitě je v té malé krabičce opravdu 100metrů, tak pochybovat nemusíte, náš mladej to celé vymotal a přeměřil :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí