Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@rejžička píše:
@kamikaa Chlap říkal, že to znova vymalujeme, až půjde do školy, do té doby že to nemá cenu.. A asi má pravdu, jak to tak sleduju.
Mladá jde do školy za rok v září, tak pak třeba taky budeme malovat ![]()
@rejžička presne tak.Driv je to zbytecna prace.Ale Beata tak nemaluje jak Mates, dostene prez ruku, prez zadek a stejne to za tyden udela znova ![]()
Já byla moooc šikovné dítě…
V 7 letech jsem omylem v pokojíčku vylila na koberec černou tuž…asi 5cm flek v průměru…no tak jsem odsunula skříňku s šuplíčkama, odhrnula koberec…nůžkama užužlala kus koberce…dlátkem vyřízla ten černej flek (táta je řezbář, ostrá dlátka vždy k dispozici
)nahradila čistým kouskem…a kartéčem na vlasy rozčesala chlupy…2 roky nikdo NIC nepoznal…!!!
![]()
A malovat na zdi ve svém pokojíčku jsem měla dovoleno..!!! Neb moji osvícení rodičové mě podporovali v mém uměleckém rozpuku… ![]()
Tak musím říct, že mám zatím vzorné dítě… Jediné co tak voskovkama stůl, ale za to nemůže nevešlo se jí sluníčko na papír ![]()
Co se týče malování, tak Anežka když se rozhodne počmárat zeď nebo nábytek, zásadně si na to najde nějaký lihový fix, aby to nešlo snadno dolu ![]()
děti ničí hlavně moje nervy, nad materiální škody se povznášíme, domácnost sdílíme se psy a kočkami, takže jsme otrlí. Švagr si pořídil do baráku futra za několik desítek tisíc a teď strašně vyšiluje, že mu je kočka podrápala. To se nám stát nemůže, taková blbost jako drahá futra by nás nenapadla ![]()
@rejžička píše:
A kolik času jim na to stačilo, prosím tě? Já bych nejradši brečela, v létě jsme dělali omítky, celý obývák nový a na hlavní zdi tohle.
to je fuk.. jednou si na to s úsměvem vzpomeneš a připomeneš jí to až bude zuřit na své děti ![]()
je to jen malba..
já mám pastelkovatou zed v chodbě v jídelně..obyvák už jsem přemalovala ![]()
@rejžička píše:
@JemysBarevné čáry od autíček? To by šli do kytek nebo bych malovala znovu, to bych nedala..
![]()
Zvykneš si.To bysme fakt museli malovat každej tejden. A to přitom máme tabuli na kreslení, magnetickou tabuli na kreslení a spoustu sešitů. Ale na zdi to je větší švanda. Jak vždycky říká chlap: „Připiš k tomu datum a neřeš to“
U nás jsou zatím jenom počmáraný zdi propiskou a pastelkama. Syn je hyperaktivní, tak ho hodně hlídám. Ale šikovný teda je, co jeho napadne, to jiný děti nevymyslí.
@Jitka1976 píše:
Já byla moooc šikovné dítě…2 roky nikdo NIC nepoznal…!!!![]()
![]()
Dobrý!!! ![]()
V pokojíčku mi to taky nevadí, ale tam ji to asi moc nebaví
, má tam jen jednu postavičku. Ale kuchyň je vymalovaná voskovkami celá. V obýváku máme na koberci zelenou fixou pěkné čtyřlístky ![]()
Holky, vy máte nervy.. Vodou to dostat pryč nejde, jen se udělá pro změnu o fous světlejší flek, než je původní barva a ta čára je tam stejně vidět. Já tady normálně brečím.. Měla jsem takovou radost, že máme konečně hezký aspoň obývák.
Káča pitomá.
Naše mála doma nic moc nezničila, ale u kamarádky během pár minut potrhala tapetu, počmárala červenej gauč černou fixou, pomalovala zed i s radiátorem a sundala ze zdi lepící ozdoby, ale neva kámoška nás zve dál…
@Jemys Prej připiš k tomu datum
Mě ještě napadlo dát na tu kresbu nějaký dřevěný rámeček
.Jak to tu čtu, mám se na co těšit
@rejžička
Kup si v Rosmanu Magic Pad. Je to v krabičce za pár korun, vlastně je to taková houbička, která má velkou hustotu. Když se namočí do vody, lze s ní setřít propisku i z barevné zdi a barva zůstane. Syn dnes odstrčil misku červeného jogurtu tak, že to bylo na zdi. Ty fleky jsem vzala Magic Padem a nejsou na oranžové zdi vidět!
@Lucink-a Synovi je 15 měsíců. Dnes jen tak z dlouhé chvíle vystoupal na kuchyňský stůl a zakousl se do jabka, které leželo na míse ovoce. To všechno stihnul během chvíle, než jsem se vrátila z přesíně. Šestnáctiměsíční děti? Tj. dvě? Tedy… jasně, hlavně že jsou zdravé, ale to hlídání nezávidím. (Dcera tak divoká nebyla.)
Par cmaranic voskovkou a propiskou je u dverniho telefonu, v kuchyni pod vypinacema, a kolem jednoho okna. Pak dostal na prd. l a je zatim klid. Pak kresli na plovoucku ale to jde dolu. Joa jeste na stolku je fix