Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tááákže - test pro chytré děti: můj nick skrývá dvě reklamy a profilová fotka další dvě (s trochou fantazie by se tam dala vydolovat třetí…) Kdo uhodne minimálně tři tyto indicie, tomu udělím čestnou pochvalu před nastoupeným emiminem… ![]()
Můj nick? udeřila jsem hlavou do klávesnice a vzniklo toho. Nicméně příště si nejdřív zadám dané jméno do google, on je pak člověk dost překvapený co objeví
![]()
(gooogle - obrázky - 2. fotka
)
a moje profilovka dělá reklamu všem fast foodům, dostávám za to jeden hamburger týdně ![]()
Příspěvek upraven 12.01.14 v 20:57
@ynax píše:
Dámy… naše oblíbená lucieluciova - ta, jak hledala luxusní kočárek a jak jí její úžasný partner nechal dva dny přes Silvestra samotnou a nedal o sobě vědět, založila nové super téma - Kojení vs. umělé mléko - bude brzo rodit a nechce mít povislá prsa, takže řeší dilema jestli UM nebo kojení
Ja uz dlouho cekam co misacek ![]()
@Niqitka píše:
Můj nick je prostý, pač tu Nikitka s K je i Nikita, tak proto s q, jo a Nikita ptž, jsem byla vždycky akční a to mi v podstatě zůstalo
tu fotku máš i na občance? To je pecka. ![]()
@Jitka1976 píše:
Mrcho…!!!
taky tě miluju
ehm, po emimiňácku taky tě lovískuju ![]()
@Bunny puella každej nemůže byt tak krasnej jako ty
MILUJU Film Black Swan, řikala jsem si, že bych nick přejmenovala, ale nevim jestli to jde ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
Ja uz dlouho cekam co misacek
misacek je stále se svým borcem, a prý je to chudák, protože jí nikdy o peníze neřekl…no, on si je rovnou ukradl
![]()
@Niqitka píše:
@Bunny puella každej nemůže byt tak krasnej jako tyMILUJU Film Black Swan, řikala jsem si, že bych nick přejmenovala, ale nevim jestli to jde
jde, napiš adminům, ale chtějí důvod.
@jája428 už to vidim děkuji, jinak máš dokonale ditě, taky jsem hledala takový vypinač na svých dětech, když sem je porodila, ale asi druha jakost, pač nic jsem nenašla ![]()