Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Bunny puella píše:
pizzu roku?![]()
![]()
jooo táááák, už mi to docvaklo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jsem si tou zmrzlinou totálka zmrazila mozek.
No jasne mnam mnam
@Bunny puella píše:
narvi je do kozaček a je to. Budou tě aspoň hřát![]()
Prsa nebo nohy…???
![]()
@Jitka1976 píše:
Prsa nebo nohy…???![]()
teď jsem si poprskala monitor
obojí. Prsa zahřejou nohy a nohy prsa no a máš perfktní fusekle.
@K-Black píše:
Já nestíhám
klíííd, já taky ne. Dvě rozjetý diskuze a jen mačkám F5
![]()
@Bunny puella píše:
klíííd, já taky ne. Dvě rozjetý diskuze a jen mačkám F5![]()
já toho mám víc a v mém věku ![]()
@Niqitka píše:
@Gina108 zamkla nebo smazla?
No úplně v riti, smazáno celé ![]()
Ale já to prásknu, velebnosti:
Zakladatelka (anonymní) psala, nechť se jí ozve soukromý investor, který by jí poslal peníze, že už neví a že chápe, že moc hodných lidí na světe není, ale kdybychom o někom věděli…
Pak psala, že kdo jí pošle peníze, tomu bude připravovat k snídani pečená kuřeta a klidně sex desetkrát denně.
Na dotazy kolik dluží, komu, proč neodpovídajíc, se v zápětí dušovala, že není žádná rajda, ale třicetiletá zlatnice samoživitelka a že kdo jí dá peníze, tomu dá svou vejplatu
![]()
@Gina108 píše:
No úplně v riti, smazáno celé
Zakladatelka (anonymní) psala, nechť se jí ozve soukromý investor, který by jí poslal peníze, že už neví a že chápe, že moc hodných lidí na světe není, ale kdybychom o někom věděli…Pak psala, že kdo jí pošle peníze, tomu bude připravovat k snídani pečená kuřeta a klidně sex desetkrát denně.
Na dotazy kolik dluží, komu, proč neodpovídajíc, se v zápětí dušovala, že není žádná rajda, ale třicetiletá zlatnice samoživitelka a že kdo jí dá peníze, tomu dá svou vejplatu![]()
![]()
@Gina108 píše:
No úplně v riti, smazáno celé
Zakladatelka (anonymní) psala, nechť se jí ozve soukromý investor, který by jí poslal peníze, že už neví a že chápe, že moc hodných lidí na světe není, ale kdybychom o někom věděli…Pak psala, že kdo jí pošle peníze, tomu bude připravovat k snídani pečená kuřeta a klidně sex desetkrát denně.
Na dotazy kolik dluží, komu, proč neodpovídajíc, se v zápětí dušovala, že není žádná rajda, ale třicetiletá zlatnice samoživitelka a že kdo jí dá peníze, tomu dá svou vejplatu![]()
![]()
@Bunny puella píše:
teď jsem si poprskala monitor![]()
obojí. Prsa zahřejou nohy a nohy prsa no a máš perfktní fusekle.
@Jitka1976 píše:to je dobrý…to vyzkouším na bruslích…tam mě ty moje hnáty tak mrznou…
ale bacha aby ti prsa nevyklouzla ven, taková prsní obřízka, tvl, to musí bolet
![]()
@Gina108 ja ne