Dělám reklamu. A jak vznikla vaše přezdívka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nikol.ondrášovka
12.1.14 21:12

@Gina108 ja ne :lol:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
12.1.14 21:13
@Bunny puella píše:
pizzu roku? :think: :think: :think: jooo táááák, už mi to docvaklo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jsem si tou zmrzlinou totálka zmrazila mozek. :roll:

No jasne mnam mnam

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
12.1.14 21:14
@Bunny puella píše:
narvi je do kozaček a je to. Budou tě aspoň hřát :lol: :lol:

Prsa nebo nohy…??? 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
12.1.14 21:15
@Jitka1976 píše:
Prsa nebo nohy…??? 8o 8o

teď jsem si poprskala monitor :lol: :lol: obojí. Prsa zahřejou nohy a nohy prsa no a máš perfktní fusekle.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
12.1.14 21:16

Já nestíhám :zed:

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
12.1.14 21:16
@K-Black píše:
Já nestíhám :zed:

klíííd, já taky ne. Dvě rozjetý diskuze a jen mačkám F5 :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
12.1.14 21:17
@Bunny puella píše:
klíííd, já taky ne. Dvě rozjetý diskuze a jen mačkám F5 :lol: :lol:

já toho mám víc a v mém věku :zed:

• Citovat
  • Upravit
23847
@Niqitka píše:
@Gina108 zamkla nebo smazla?

No úplně v riti, smazáno celé :(
Ale já to prásknu, velebnosti:
Zakladatelka (anonymní) psala, nechť se jí ozve soukromý investor, který by jí poslal peníze, že už neví a že chápe, že moc hodných lidí na světe není, ale kdybychom o někom věděli…

Pak psala, že kdo jí pošle peníze, tomu bude připravovat k snídani pečená kuřeta a klidně sex desetkrát denně.

Na dotazy kolik dluží, komu, proč neodpovídajíc, se v zápětí dušovala, že není žádná rajda, ale třicetiletá zlatnice samoživitelka a že kdo jí dá peníze, tomu dá svou vejplatu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
@K-Black píše:
já toho mám víc a v mém věku :zed:

to tě omlouvá :hug:

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
12.1.14 21:18
@Gina108 píše:
Zakladatelka (anonymní) psala, nechť se jí ozve soukromý investor, který by jí poslal peníze, že už neví a že chápe, že moc hodných lidí na světe není, ale kdybychom o někom věděli…

Pak psala, že kdo jí pošle peníze, tomu bude připravovat k snídani pečená kuřeta a klidně sex desetkrát denně.

Na dotazy kolik dluží, komu, proč neodpovídajíc, se v zápětí dušovala, že není žádná rajda, ale třicetiletá zlatnice samoživitelka a že kdo jí dá peníze, tomu dá svou vejplatu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
8o 8o 8o 8o :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
1342
12.1.14 21:18

@Gina108 no do pytle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
12.1.14 21:20

To ja taky uz dlouhp shanim bohateho milence

• Citovat
  • Upravit
K-Black
12.1.14 21:20
@Gina108 píše:

Na dotazy kolik dluží, komu, proč neodpovídajíc, se v zápětí dušovala, že není žádná rajda, ale třicetiletá zlatnice samoživitelka a že kdo jí dá peníze, tomu dá svou vejplatu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
8o 8o 8o
  • Citovat
  • Upravit
Jitka1976
12.1.14 21:23
@Bunny puella píše:
teď jsem si poprskala monitor :lol: :lol: obojí. Prsa zahřejou nohy a nohy prsa no a máš perfktní fusekle.
:think: to je dobrý…to vyzkouším na bruslích…tam mě ty moje hnáty tak mrznou… :zed:
  • Citovat
  • Upravit
Bunny puella
12.1.14 21:24
@Jitka1976 píše: :think: to je dobrý…to vyzkouším na bruslích…tam mě ty moje hnáty tak mrznou… :zed:

ale bacha aby ti prsa nevyklouzla ven, taková prsní obřízka, tvl, to musí bolet :? :? :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak