Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Bunny puella píše:
ale bacha aby ti prsa nevyklouzla ven, taková prsní obřízka, tvl, to musí bolet![]()
![]()
![]()
Neboooj…mám už to vymyšlený…
zašněruju, zatáhnu suchý zip a pro sichr to ještě zakápnu vteřiňákem…to musí držet…!!! ![]()
@Jitka1976 píše:
Neboooj…mám už to vymyšlený…zašněruju, zatáhnu suchý zip a pro sichr to ještě zakápnu vteřiňákem…to musí držet…!!!
to musí.
![]()
@magicalee ježiš to je hnusná profilovka
a nechci tě vylekat, ale já už dnes dostala pokárání za časté měnění profilovek ![]()
@K-Black píše:
@magicalee ježiš to je hnusná profilovkaa nechci tě vylekat, ale já už dnes dostala pokárání za časté měnění profilovek
fakt? To je taky proti pravidlům?
@K-Black píše:
@magicalee ježiš to je hnusná profilovkaa nechci tě vylekat, ale já už dnes dostala pokárání za časté měnění profilovek
@nikol.ondrášovka píše:
Sem cekala historky typu „tenkrat pri zapadu slunce…“
jsem tak jednou při západu slunce šla kolem a už jsem tu uvízla ![]()
@jája428 jj nově se nesmí měnit ikonky a nesmí být animované, diskuze musí mít nějakou informační hodnotu a nesmí mít charakter chatu, zároveň bychom měly začít chodit na chat
Mě takhle jednou v práci zkomolila jméno Číňanka, docela se mi to zalíbilo, tak jsem to pak použila tady při registraci:)
@Bunny puella @jája428 jo to je nové pravidlo, časté měnění profilovek dělá zmatky jiným uživatelkám v diskuzích
no tak ještě že mě aspoň stopla takhle, kdybych tam třeba měla koťátko tak se zabiju
![]()
jo a kde se kecá?