Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Jitka1976 píše:![]()
![]()
a jakou máš???
vanilkovo-čokoládovou s kousky čokolády nahoře. Je božská ![]()
@Bunny puella me naposledy ten muj rekl, jestli ten ruzovy metrik pocita kdy sme naposledy toto… ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
@Bunny puella me naposledy ten muj rekl, jestli ten ruzovy metrik pocita kdy sme naposledy toto…
@Bunny puella píše:
vanilkovo-čokoládovou s kousky čokolády nahoře. Je božská
http://bestpage.sk/…-sk-1349.gif
Aspoň líznout…
@Jitka1976 píše: Špatně…Jitka je jedna drzá čůza, co mi otravuje život už od narození****…a 1976 je počet milenců…teď už jsem na stará kolena věrná…
@Jitka1976 píše:![]()
Moje druhé já všechno ví…
Příspěvek upraven 12.01.14 v 20:53
Dámy… naše oblíbená lucieluciova - ta, jak hledala luxusní kočárek a jak jí její úžasný partner nechal dva dny přes Silvestra samotnou a nedal o sobě vědět, založila nové super téma - Kojení vs. umělé mléko - bude brzo rodit a nechce mít povislá prsa, takže řeší dilema jestli UM nebo kojení ![]()
@ynax píše:
Dámy… naše oblíbená lucieluciova - ta, jak hledala luxusní kočárek a jak jí její úžasný partner nechal dva dny přes Silvestra samotnou a nedal o sobě vědět, založila nové super téma - Kojení vs. umělé mléko - bude brzo rodit a nechce mít povislá prsa, takže řeší dilema jestli UM nebo kojení
co co? Kde jsem zase o co přišla?
![]()
Můj nick je prostý, pač tu Nikitka s K je i Nikita, tak proto s q, jo a Nikita ptž, jsem byla vždycky akční a to mi v podstatě zůstalo ![]()