Kdo dělá řidičák na mateřské?

870
28.4.14 15:03

Kdo dělá řidičák na mateřské?

Pojďte se pobavit a návzajem podpořit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1890
28.4.14 15:33

Já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
28.4.14 15:33

Já se teprve chystám, až porodím :lol:

• Citovat
  • Upravit
1890
28.4.14 15:35

@Ettelwen aby si nedopadla jako já, jsem si to říkala kdysi taky a dostala jsem se k tomu až teď po třetím dítěti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
28.4.14 15:38

Holky, mě donutila situace :-) ale bojím se jak čert kříže :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
28.4.14 15:41

@Lisadon No já jsem ho měla dělat už v těhotenství s prvním, ale byla jsem hrozně líná a měla jsem plno výmluv :mrgreen: A teď už musím, protože jsem z vesnice, do města daleko a štve mě že jsem odkázaná na manžela a jeho směny :zed:

• Citovat
  • Upravit
1890
28.4.14 15:50

Jo holky mě taky donutila situace, musela jsem se rozvést a najít chlapa který mě k tomu tak nějak dotlačil. I když upřímně, já jsem moc chtěla řidičák, ale ten strach byl vždycky silnější :oops: No a protože teď přítel lítá každý měsíc pracovně na týden až dva do Německa a mě tu stojí auto ladem před barákem, tak si dělám řidičák, aby nám to tu tak nestálo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1890
28.4.14 15:56

@Jitulaa Už jsi začala nebo se chystáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.4.14 16:05

Já už mám hotovo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
28.4.14 16:08

@Lisadon Já se bojím hlavně těch otázek, jízdy mi problémy nedělají :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1890
28.4.14 16:11

@Pipet ti trošku závidím :oops:, doufám, že za měsíc budu moc říct (napsat) to samé :lol: @Ettelwen to já to mám zase opačně, otázek se vůbec nebojím, ale z těch jízd mám zatím strach, ale omlouvá mě, že mám teprve odježděno polovinu jízd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
28.4.14 16:13

@Lisadon Tak mě zatím učí jízdy jenom chlap, takže třeba to potom přehodnotím :mrgreen: Ale ty „kraviny“ se učit, mě ty otázky občas nedávají smysl, plete se mi to-no děs a hrůza :?

• Citovat
  • Upravit
24798
28.4.14 16:17

@Lisadon Neboj, když já, tak už to dá každý :lol:
Test 100%, jízdy napotřetí :roll: Jezdím už 2,5 roku a žádná kolize zatím, tak asi to tak hrozné nebylo. Jo vlastně jednou jsem nacouvala do hromady štěrku doma 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1890
28.4.14 16:18

@Ettelwen taky mě před tím, než jsem začala učil chlap (to abych si tam nepřipadala, jako úplný idiot :oops: ) :mrgreen:, hlavně mě učil parkovat, couvat… Je pravda, že za couvání mě instruktor div ne opěvuje, takže mě to ten můj naučil asi víc než dobře :mrgreen: Já se spíš při jízdách bojím, že do mě někdo naboří, nebo já do někoho :oops: Ale na mojí obranu musím říct, že od té jedenácté a dvanácté jízdy, je ten strach o poznání menší. Už se i na jízdy těším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1890
28.4.14 16:22

@Pipet Děkuji za uklidnění, já bych ty jízdy chtěla dát napoprvý, už takhle mě to bude stát spousty nervů. Jsem totiž hrozná trémistka :oops: Se mnou tam jsou ještě dva postarší paní, a tak si říkám, když to udělají ony, tak já musím zákonitě taky, oni jsou ze všeho tak vyplesklý, no i když já byla tu první hodinu taky, ale je to drží nějak dlouho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí