Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pojďte se pobavit a návzajem podpořit ![]()
@Ettelwen aby si nedopadla jako já, jsem si to říkala kdysi taky a dostala jsem se k tomu až teď po třetím dítěti ![]()
@Lisadon No já jsem ho měla dělat už v těhotenství s prvním, ale byla jsem hrozně líná a měla jsem plno výmluv
A teď už musím, protože jsem z vesnice, do města daleko a štve mě že jsem odkázaná na manžela a jeho směny ![]()
Jo holky mě taky donutila situace, musela jsem se rozvést a najít chlapa který mě k tomu tak nějak dotlačil. I když upřímně, já jsem moc chtěla řidičák, ale ten strach byl vždycky silnější
No a protože teď přítel lítá každý měsíc pracovně na týden až dva do Německa a mě tu stojí auto ladem před barákem, tak si dělám řidičák, aby nám to tu tak nestálo ![]()
@Pipet ti trošku závidím
, doufám, že za měsíc budu moc říct (napsat) to samé
@Ettelwen to já to mám zase opačně, otázek se vůbec nebojím, ale z těch jízd mám zatím strach, ale omlouvá mě, že mám teprve odježděno polovinu jízd ![]()
@Lisadon Tak mě zatím učí jízdy jenom chlap, takže třeba to potom přehodnotím
Ale ty „kraviny“ se učit, mě ty otázky občas nedávají smysl, plete se mi to-no děs a hrůza ![]()
@Lisadon Neboj, když já, tak už to dá každý ![]()
Test 100%, jízdy napotřetí
Jezdím už 2,5 roku a žádná kolize zatím, tak asi to tak hrozné nebylo. Jo vlastně jednou jsem nacouvala do hromady štěrku doma
![]()
@Ettelwen taky mě před tím, než jsem začala učil chlap (to abych si tam nepřipadala, jako úplný idiot
)
, hlavně mě učil parkovat, couvat… Je pravda, že za couvání mě instruktor div ne opěvuje, takže mě to ten můj naučil asi víc než dobře
Já se spíš při jízdách bojím, že do mě někdo naboří, nebo já do někoho
Ale na mojí obranu musím říct, že od té jedenácté a dvanácté jízdy, je ten strach o poznání menší. Už se i na jízdy těším ![]()
@Pipet Děkuji za uklidnění, já bych ty jízdy chtěla dát napoprvý, už takhle mě to bude stát spousty nervů. Jsem totiž hrozná trémistka
Se mnou tam jsou ještě dva postarší paní, a tak si říkám, když to udělají ony, tak já musím zákonitě taky, oni jsou ze všeho tak vyplesklý, no i když já byla tu první hodinu taky, ale je to drží nějak dlouho ![]()