Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kikinka.love píše:
Já jsem tento týden v 8 tt. (7+3) a první kontrolu s ultrazvukem mám až v pondělí příští týden a to čekání je úmorný
![]()
tak mame kontrolu za sebou a dle aktualniho utz jsem dnes 7+4 tt, takze jsme na tom podobne ![]()
Vse bylo v poradku, mame fotecku toho fazolku, srdicko tlouklo, jsme uz objednani na screening ![]()
@Brittana píše:
tak mame kontrolu za sebou a dle aktualniho utz jsem dnes 7+4 tt, takze jsme na tom podobne
Vse bylo v poradku, mame fotecku toho fazolku, srdicko tlouklo, jsme uz objednani na screening
To je super, to jsem moc ráda a jak se cítíš? Mě ty vedra uplně odrovnávají ![]()
Jsem furt unavená ![]()
@Hanny1994 píše:
Z dovolením jsem strčím taky fotečku9tt
Pěkný fotečky, a to jse myslela že jsem sama kdo má ted už větší bříško ![]()
Ahoj dnes sem 5+3tt ale už týden mě bolí břicho na prave straně:-( neni to bolest která po chvíli přejde prostě to boli pořád a kolikrát nemůžu ani chodit jen v noci když sem spím je to trochu lepší:-( na 1.kontrolu jdu až 13.8 prý dřív to dle dr. nemá cenu:-( žádné příznaky kromě toho hodně bolaveho břicha a bolesti v prsou nemám j…myslíte že mám jít k dr. Dřív nebo sjet na pohotovost a nebo to mám vydržet do toho 13.8 hrozně se bojim se něco není v pořádku:-(
@kikinka.love
dekujiii ![]()
no, musim zaklepat ze dnes i vcera mi bylo relativne fajn, i pres ty vedra…ale stejne bych byla radeji, kdyby uz konecne pominuly a ochladilo se aspon na 20st
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj dnes sem 5+3tt ale už týden mě bolí břicho na prave straně:-( neni to bolest která po chvíli přejde prostě to boli pořád a kolikrát nemůžu ani chodit jen v noci když sem spím je to trochu lepší:-( na 1.kontrolu jdu až 13.8 prý dřív to dle dr. nemá cenu:-( žádné příznaky kromě toho hodně bolaveho břicha a bolesti v prsou nemám j…myslíte že mám jít k dr. Dřív nebo sjet na pohotovost a nebo to mám vydržet do toho 13.8 hrozně se bojim se něco není v pořádku:-(
Já být tebou bych zašla hned, je to lepší, aby jsi byla v klidu, že nenastaůli nějaké komplikace, zaji si hned v pondělí. A pak dej vědět.
@Brittana píše:
@kikinka.love
dekujiii
no, musim zaklepat ze dnes i vcera mi bylo relativne fajn, i pres ty vedra…ale stejne bych byla radeji, kdyby uz konecne pominuly a ochladilo se aspon na 20st![]()
To joo, taky by mi ochlazení nikterak nevadilo
Zítra první kontrola a UŽ SE MOOOC TĚŠÍM ![]()
@Hanny1994 píše:
@kikinka.love
nevite někdo jak smazat profil???
Ahojky koukám na to a nevidim nic kde by se dal profil smazat. Možná při delší neúčasti se automaticky smaže. Tobě se u nám nelíbí? ![]()
Ahoj holky,
tak já dnes bych měla být 6tt. Minulý týden ve středu jsem si dělala test a byly tam dvě //. Já i přítel méme velkou radost. K doktoru jsem objednaná na příští týden 14.8., tak snad do té doby bude zatím vše OK. Příznaky? Jsem celkem unavená, pnutí v prsech a mírnáí bolest v podbřišku. Jen se trochu bojím, aby vše dopadlo dobře. Mám si pro jistotu udělat ještě jeden test? dělala jsem jen jeden a čárky byly výrazné.
@Eli21 píše:
Ahoj holky,tak já dnes bych měla být 6tt. Minulý týden ve středu jsem si dělala test a byly tam dvě //. Já i přítel méme velkou radost. K doktoru jsem objednaná na příští týden 14.8., tak snad do té doby bude zatím vše OK. Příznaky? Jsem celkem unavená, pnutí v prsech a mírnáí bolest v podbřišku. Jen se trochu bojím, aby vše dopadlo dobře. Mám si pro jistotu udělat ještě jeden test? dělala jsem jen jeden a čárky byly výrazné.
Nene myslím že jeden test stačí když si měla čárky výrazné. Já si dělala sice dva obyč a jeden digitální kde mi vyšlo 3 a více týdnů, a stejně na gyndě nic neviděl, tak sem musela počkat a při další ultrazvuku už sem mrňouse viděla ![]()
Ahoj holčiny chci se s vámi podělit o radost
Byla jsem v pondělí na druhém ultrazvuku, doktor mi potvrdil 9 tt. a už jsem prcka viděla
I jeho srdíčko
Příští týden jdu naodběry krve a na další ultrazvuk a první screening v září ![]()
Aohj, dnes jsem byla na UTZ. Podle MS jsem dnes 5+3. DR.mi udelal UTZ ale je mu pry divny ze je videt vacek, ktery je docela velky a jeste neni videt plod
![]()
@lensom to jsem mela přesne taky, první ultrzavuk v 5+3 byl videt velký gestační váček + žloutkový váček, nic jiného vidět nebylo. Za týden bylo krásně vidět srdíčko.