Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, mám možná takový srandovní dotaz, ale už třetí den pociťuju několikrát do dne divný pocit v pravém podbřišku - jakoby brnění, vibrace, no nejpřesněji bych to popsala jako by mi v tu chvíli do toho místa někdo čůral do vody nebo jakby tam běžel malý motorek
Trvá to tak 10-15 sekund, nic nebolí, jen je to hrozně divný pocit. Zažil někdo něco podobného? díky (38+0)
@Folinka Ahoj já mám to samé občas jsem v 5 týdnu…je to velice divný..myslím si ale že to nic špatnýho neni..vidiíš to teď si mi to připoměla a já to zapoměla říct panu Dr
![]()
Ahoj, jsem v 10 tt a pociťuji také jemné vibrace v podbříšku, jakoby tam někdo vysílal jemné elektrické vibrace. Nevím, co to je, ale nikdy jsem se s tí v rámci „trávicích pochodů“ nesetkala, takže předpokládám, že je to ve spojitosti s těhotenstvím. Asi máme miminka pozitivně nabitá. ![]()
Obnovuji vlákno, přesně to několikavteřinové vrnění v podbrišku pozoruji zhruba od 22. týdne, některé dny vůbec a dnes zrovna strašně často (27 tt). Nebolí to ani v nejmenším a stejně jako zakladatelku mě hned napadlo to čůrání, zvláštní pocit, stává se to taky někomu? Pohyby a převalování miminka cítím jinak a většinou jinde.
Já můžu jen navázat na můj příspěvek z loňského září - ať to bylo, co to bylo, nic to nebylo, chlapeček se narodil zdravý a v termínu. A dodnes se přikláním k tomu čurání ![]()
@Lucelle děkuji za odpověď. To mě těší. Já jsem teď 27 týden a pociťuji to cca 2-3 týdny. Je to opravdu zvláštní pocit. ![]()
@Lucelle děkuji za odpověď. To mě těší. Já jsem teď 27 týden a pociťuji to cca 2-3 týdny. Je to opravdu zvláštní pocit. ![]()
Ahojky, snad obnovim téma…
Jsem 21+6tt a tyto vibrace pozoruji tak už 14dni zpátky, mívám to každý den, někdy i víckrát…Je to slabé brnění přímo uprostřed v podbřišku…Mám to vsedě i v leze na gauči, v různou dobu dne…
Neninto nic nepříjemného, ani bolestivého, jen nad tím musím přemýšlet, co to asi způsobuje… ![]()
@Stueyina Ahojky, tak mojí princezně už je měsíc, je zdravá a tyhle „vibrace“ u ní občas pořád cítím, na bříšku, asi jak funguje trávení a střívka pracují… Takže jsem přesvědčená o tom, že to byly ty bublinky a nebo to opravdu bylo čůrání. Ale myslím, že není čeho se bát
![]()
Obnovuji diskuzi… Jsem 38tt mám to taky už pár dní. Já myslím, že to jsou lehké poslíčky, vždycky to cítím jako takové vrnění do podbříšku a zároveň mě to pobolívá jako před MS ![]()
Holky taky to tak někdy máte mešká mi menzes jenom lehce špinim je to takový hnědý někdy mě i zapíchne pod bříšku i někdy tak vrni je to divný nikdy sem to neměla nevím co to může být děkuju ![]()