Bryndza v těhotenství

verulicek
18.7.13 13:25

Bryndza v těhotenství

Všechny zdravím..jsem v 6tta můj donesl ze slovenska bryndzu (stoprocentně na salaši nepasterizují mléko). Máme ji na pirohy. A teď otázka…počítá se to jako pasterizace, když bryndza projde varem? budu ji dávat do náplně spolu s bramborami. Pirohy se povaří v horké vodě, ale nevím, jestli to bude mít účinek i na bryndzu samotnou a jestli se to teda počítá…? máte někdo tušení? Díky! :kytka:

  • Nahlásit
  • Citovat

Máte zkušenost s Cpress: Těhotenská kuchařka?

Přidejte zkušenost s Cpress: Těhotensk...
Napsat příspěvek

Reakce:

3876
18.7.13 13:26

Myslím že vaření bude mít účinek na pirohy i na bryndzu ;)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
1639
18.7.13 13:28

Myslím si taky, že vaření je ok
když se vaří mléko, taky se převaří a můžeš ho vypít a to je 100st.
v troubě je to ještě víc..

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
14090
18.7.13 13:28

Také si myslím, že tím že to povaříš tak by to mělo být dobré ;)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
3409
18.7.13 13:29

Mě osobně bryndza na chlebu(tudíž nepovařená ani nijak neupravená) pomáhala od nevolnosti v těhotenství(až do 24tt) takže já ji baštila opravdu ve velkém

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
18.7.13 13:31

@werunkaw123 @madrianova @brumik7 to jste mě holky uklidnily, tohle jídlo miluju :srdce: :srdce: :srdce: dávám do náplně ještě kopr…no ale samozřejmě kdyby něco hrozilo prckovi, tak bych se toho vzdala. tak doufejme, že to vaření bude ok, ten první trimestr jsem trochu vyklepaná, jsem těhotná poprvé :andel: díky!

  • Nahlásit
  • Citovat
verulicek
18.7.13 13:32

@cizova no ona jako taková třeba koupená v obchodě ničemu nevadí..ale tohle je ze salaše v kelímku - no name ;) tak proto se ptám na účinky toho vaření

  • Nahlásit
  • Citovat
9094
18.7.13 13:33

Bez ohledu na účinek vaření na brynzu bych to jedla. :mrgreen:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
18.7.13 13:33
  • Nahlásit
  • Citovat
3409
18.7.13 13:34

@verulicek neboj já sem si ji taky ve velkém vozila :mrgreen:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
14090
18.7.13 13:35

@verulicek určitě bude vše ok… já jsem třeba v těhotenství měla děěěsné chutě na plísňové sýry… i když jsem věděla, že bych neměla stejně jsem si občas nějaký ten hermelín dala, pila domácí mléko (převařené) a vše bylo v pořádku ;)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
13319
18.7.13 14:00

Holky já se taky zeptám jak tatar. Niva v těhu není dobře, ale když se udělá jako smažák, tak je možná, protože prošla nějakou teplotou, stejně tak třeba hermelín?
Děkuju!!

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
9094
18.7.13 14:30

Já tohle vůbec neřeším, takže za mě je niva stejná jako eidam a klidně ji sním syrovou. ;)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
22512
18.7.13 15:52
@verulicek píše:
@cizova no ona jako taková třeba koupená v obchodě ničemu nevadí..ale tohle je ze salaše v kelímku - no name ;) tak proto se ptám na účinky toho vaření

ježiši já bych si dala - zrovna tu no name :mrgreen:
Myslím, že když to povaříš, bude to OK, ale jedla bych to i nepovařené :nevim:

@Elen8 nivu jsem v první těhu jedla a i teď jí jím SYROVOU :nevim:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
13319
18.7.13 15:58

Tak to ráda slyším já jí mám rada smaženou, nebo v omáčce na těstoviny a hermelín tedy asi taky, že?

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama