Bryndza v těhotenství

Máte zkušenost s Cpress Těhotenská kuchařka?

Přidejte zkušenost s Cpress Těhotenská...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
26.11.14 15:40
@slavuska1 píše:
nevím, ejslti to vadí, ale já v začátku tohohle 3. těhu byla 2 týdny na Slovensku, kde jsem si kupovala 100procent ovčí, a nejčastěji tu čerstvou ze specializovaného obchůdku, a ještě předtím byla v Lidlu superakce na brynzu, kde jsem si koupila 10 balíčků, a všechny sež. rala, no mezi 5.-9tt jsem snědla brynzy celkem asi 3 kila, já ji mám hrozně ráda..a mimi se zatím jeví zdravý :)
:potlesk: :mrgreen: bomba
  • Citovat
  • Upravit
3144
26.11.14 15:53
@KackaDoup píše:
@Eny.x pises termizovana? takze to se ti nemuze stat vUBEC NIC!!!kdyby to byla ze salase neosetrena…ale i tak..

Tak paráda! Díky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9967
26.11.14 16:01
@zelenaprisera píše:
@Katyty Sýry se u nás vyrábí z pasterizovaného mléka, takže tady se listerie bát nemusíš.

Vážně? No, známá dělá v tvarůžkárně a přímo mi řekla, abych to v těhotenství nejedla. Že listerie (v tomhle případě konkrétně v tvarůžkách) tam je a často se jim stává, že se jim přemnoží a překročí limity. Navíc zrovna na tvarůžkách je v poslední době často plíseň.

To je jeden sýr, u kterého to mám přímo potvrzené ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9967
26.11.14 16:07

Jinak vlastně sorry, protože o brynze nic nevím. Jen jsem měla potřebu zareagovat na to, že je bezpečné jíst všechno.
Jen proto, že se mně ani nikomu v okolí nic nestalo? Prostě to pro mě není měřítko :nevim: Každej ať si jí, na co má odvahu ;)

Třeba se mnou ležela v porodnici paní, která musela být v těhotenství hospitalizovaná se salmonelou, tam je riziko poškození plodu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
26.11.14 16:08

Jsem mlekar a v zivote jsem nevidela na tvaruzcich plisen..jen maz.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
26.11.14 16:09

Dnesni doba je silena, co bylo kdysi uplne normalni se ted silene hroti. a vsichni se z toho brzo zcvokneme!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky