Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, trochu jsem zaspala, nešel mi net a taky chodím stále do práce, takže moc nestíhám. Jsem ráda že se to tu takhle pěkně rozjelo ![]()
Já byla na gyndě a bylo mi řečeno abych dorazila na první kontrolu 31.srpna, že vidí jen zvětšenou sliznici.Tak sem zašla za jiným gyndařem a ten mě objednal aspoň na 5.srpna, ale to čekání je příšerný
Podle kalendáře sem si spočítala že bych měla být teď v tom 6. tt a zítra začínat 7.tt.
Jinak mě bolí prsa ale ukrutně
Chodím pořád na malou, a myslela sem si že se mi nevolnosti vyhnou, ale mám po ránu i přes den stavy že, mám pocit naprosto prázdnýho žaludku a když mám jídlo před sebou, udělá se mi špatně a nemůžu nic sníst. A občasný pobolívání bříška.
Nooo těch příznaků mám hodně a doufám že ty příznaky postupem času zmizí nebo se aspoň zmírní. Protože jinak v té práci dlouho nevydržím a padnu únavou ![]()
Holčiny ještě mi povězte jak se dá odpovědět jednotlivě na konkrétní zprávy, aby bylo jasně viditelně že odepisuju jedné z Vás? Jsem tady úplně nováček, tak si nevím rady ![]()
Te'd mě čeká dlouhý pracovní týden mám 5 dvanáctek takže budu naprosto K. O. ![]()
@kikinka.love dáš zmínit a píšeš
jinak s tím prázdným žaludkem to mám naprosto stejně…vždycky se snažím vymyslet něco, z čeho mi není zle a sníst to…ale ještě jsem nezvracela naštěstí…zítra začínám 7tt
@verulicek Já dnes začínám také 7 tt. ale můžu ti říct že jsem naprosto KO. Chodím na dvanáctky a chtěla sem to vydržet tak do září, protože sem nastoupila do nové práce a sem tam měsíc, takže ve zkušební době
Už teď ale vím že jestli mi takhle špatně bude jěště pár dní do září to nedám. Takže řeším otázku finanční, kde si vydělat nějaké prašulky na pár měsíců, dokud nebudu mít pupek ![]()
@Brittana píše:
Ahoj, ja na vcerejsi kontrole zjisteno 4+6tt
Jak se máte? ![]()
Ahojky, jak dopadl UTZ?
@verulicek píše:
@Macijosh u mě děsně bolí prsa, hodně spím a chodím na záchod. nevolnosti zatím nemám…jo a poslední 3 dny se mi zhoršila pleť. právě se bojím, že na utz ještě ve středu nebudebudu 6+2 (a jestli mě pak objedná zas za 3 týdny tak to snad nevydržím)
Ahojky jak dopadlo UTZ?
@kikinka.love
dobre, dobre
v patek jdeme na dalsi kontrolu, je mi rano nevolno…vse jak ma byt
![]()
a jak u vas? ![]()
@verulicek já jsem dneska 6+4 a na první kontrolu jdu až příští týden. Nemůžu se dočkat a doufám, že bude všechno v pořádku!
@Brittana píše:
@kikinka.love
dobre, dobrev patek jdeme na dalsi kontrolu, je mi rano nevolno…vse jak ma byt
![]()
a jak u vas?
Mě bylo minulý a předminulý týden hooodně špatně od žaludku, ale
se nedostavilo
A od pondělí mi je docela fajn, až na ty rána, kdy se hned po probuzení musím najíst. Ale ty dva předešlé týdny jsem se cítila jako každý den po hoodně divokém flámu ![]()
Už se moooc těším na pondělí na první ultrazvuk, snad bude vše v pořádku.
@Wishie píše:
@verulicek já jsem dneska 6+4 a na první kontrolu jdu až příští týden. Nemůžu se dočkat a doufám, že bude všechno v pořádku!
Já jsem tento týden v 8 tt. (7+3) a první kontrolu s ultrazvukem mám až v pondělí příští týden a to čekání je úmorný ![]()
@verulicek píše:
@kikinka.love u mě dobrý, 6+2 srdíčko bylo, teď začínám osmý týden.
To jsem ráda, že si dopadla dobře
Drž mi palečky já jdu až v pondělí ![]()
@kikinka.love no me je momentalne taky umorne zle…snad me to taky brzy prejde…takhle hnusne jsem se pri 1.tehotenstvi teda necitila ![]()
doufam, ze to bude aspon ta vytouzena hocicka ![]()