Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jen tak pro zajímavost, je tu někdo, kdo dokoukal tu pitomou vyskakovací reklamu se zvukem?
Napadla mě tahle otázka ve chvíli, kdy jsem se ji snažila asi po tisící co nejrychleji vypnout, vždycky na to zapomenu, nechám si puštěný zvuk a pak se jí šíleně leknu a samozřejmě hned děti, co to tam mám, jestli nějakou pohádku… ![]()
Vůbec netuším, na co je, co se mi snaží prodat, jen mě neskutečně štve a neustále ji zavírám, nějak si nedokážu předsavit, že to někoho zaujme, dokouká, zapamatuje si, co inzerovala, když je tak neskutečně otravná, ale třeba se pletu a někoho to nalákalo k zhlédnutí celé reklamy ![]()
p. s. tohle je taková diskuze pro odlehčení, tak ji tak prosím berte ![]()
Naistaluj si addblock, já si ho dávala, když jsem koukala na Prostřeno a pořád mi tam naskakovala reklama, nedalo se na to dívat…
Na emiminu mě to taky rozčilovalo… onmlouvám se příspěvek mimo ![]()
Vypínám, ale viděla jsem jí v televizi heč
. Je to na 20 let rossmannu. A to co tam tak nelidsky zvoní není domovní zvonek ale telefon - pevná linka.
Zavírám, jelikož mi to bohatě stačí v televizi a nepotřebuju na to koukat ještě tady.
Leknu se a se slovy „dop****, za**aná reklama“ vypínám!!! Nejhorší je, když si otevřu naráz víc oken diskuzí a pak jak zběsilá hledám, v kterým z těch oken řve ![]()
Ihned vypínám a dost mě točí
DO Rossmana už ani nepáchnu, tahle otravovací kampaň se jim tedy velmi nepovedla ![]()
Nedokoukala a nikdy nedokoukam, dokonce se kvuli tomu ani na emimino poslední dny neprihlasuju, je smutný že takový server, který navštěvuje tolik lidi, má zapotřebí vydělávat peníze tím, že se mi zbarví celá obrazovka a začne řvát zvuk z repráků. Proc radeji nedají odkaz na dobrovolné příspevky jako wikipedie
![]()
TV nemám, takže tam mě nedostanou.
Takže Rossmann, hmm, já ho měla ráda, žádné věrnostní kartičky jako v DM, minule už se mě ptali, zda něco mám, teď tohle, tak na ně asi kašlu a budu chodit někam jinam ![]()
Koukám, že reklama na Rossmann se minula účinkem. Píšete, že už tam nepůjdete na základě nějaké reklamy a já tam klidně půjdu, nic mě neodradilo, protože jsem žádnou reklamu neviděla. Takhle to asi nechtěli, co? Tolik peněz za reklamu a ona jim odradila zákazníky
![]()
Okamžitě vypínám a abych byla upřímná…docela mi to i znechutilo návštěvu emimina, takže ho otevírám míň než jindy…
Nedokoukala, a vypinam hned jak vyskoci. Je to dost otravny…!!!
![]()