Kdo hlídá vaše dítě - soukromé školky

Anonymní
18.12.11 10:06

Kdo hládá vaše dítě? -soukromé školky

Několik předchozích diskuzí mě vede k tomu ,abych se ze zvědavosti zeptala : Víte kdo se o vaše dítě stará v soukromé školce? Ověřujete zda mají povolení k provozu,zda personál je v pořádku? Nebo důvěřujete tomu,že mají název školka a neřešíte to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9887
18.12.11 10:19

Proč anonymně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.11 10:21

Proč ne? Ta možnost tady je, nechci se jinak do těch diskuzí zaplétat,ale toto téma mě zajímá . Prosím tedy o to abyste moji anonimitu respektovali. Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1610
18.12.11 10:22

Ahoj malej byl v soukr. školce párkrát na podzim, protože jsnmese stěhovali a neměli jsme hlídání. Teď už nechodí, ale vím že v hale školky měli vyvěšené nějaké povolení myslím že ŽL a ještě neco. No ono by to mělo být všude k nahlédnutí podle mě je to provozovna jako každá jina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
18.12.11 10:27

Anonymní: No proto, že pro anonymitu podle pravidel na emiminu musí být důvod a tohle mi jako zvlášť intimní téma nepřipadá ;)
Jinak samozřejmě o školkách sháním co nejvíc informací, to mi přijde automatické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.11 10:31

To co nepřipadá intimní tobě,může být intimní pro jíné . Koneckonců nemusíš přispívat,jde o všeobecné téma a ptám se široké veřejnosti ,ne jen tebe i když přiznávám ,že ta ,,ona,, diskuze ,byla jedním z motivů,proč založit tuto.

• Citovat
  • Upravit
9887
18.12.11 10:32

Aha, můžeš to nějak vysvětlit, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
18.12.11 10:35

Taky nerozumim, proc anonymne.. jen pokud jsi jedna osoba, ktera vlastnila skolku, tak bych to snad pochopila. ;) Takze ted predpokladam, ze jsi ta osoba. ;)

• Citovat
  • Upravit
Any11
18.12.11 10:35

A ano, dcera pravdepodobne pujde do soukromeho zarizeni, kdyz se nedostane do statnich, tak peclive vybiram, zjistuju uz ted reference a samozrejme si overim, zda maji opravneni provozovat tuto zivnost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.11 10:36

Opravdu nejde o nic konkrétního , ale bylo tam řečeno,že bez veškerých náležitostí funguje 90% školek ,že přijímají mladší děti tří let,zdravotní sestry nejsou ,normy nesplňují ,atd… A tak mě zajímá , když někam dáme to nejdražší co máme,jestli taky víme kdo se o ně stará,jestli jsou k tomu vybaveni a proškoleni . :think: Nejde o nic osobního,jen jsem nad tím přemýšlela.

• Citovat
  • Upravit
9887
18.12.11 10:39

Vzhledem k tomu, že na základě hrdinských a až na výjimky taktéž anonymních udání (které se shodou okolností vyrojily v časové souvislosti s diskusí) byly ve školce kontroly, mám ověřeno, že je vše ok:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.11 10:40

S touto diskuzí ? 8o

• Citovat
  • Upravit
9887
18.12.11 10:43

S „onou“ diskusí, jak píšeš v jednom z předchozích příspěvků :lol: Ovšem jistě může jít o koincidenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.11 10:46
Viking píše:
S „onou“ diskusí, jak píšeš v jednom z předchozích příspěvků :lol: Ovšem jistě může jít o koincidenci.

Ta přece byla založena už někdy v září,ne? No to je jedno,jde mi skutečně čistě jen o zkušenosti maminek ,nechci zde zmiňovat nic z té diskuze,jen mě na tu myšlenku přivedla.

• Citovat
  • Upravit
9887
18.12.11 11:04

Mimochodem jsem donedávna měla doslova za plotem státní školku (do které jsem chodila i sama). Když byli na zahradě, slyšela jsem a viděla, jak jednají učitelky s dětmi, a říkala sem si, že jestli chci něčeho dceru ušetřit, tak je to tohle. Přitom nepochybuju o tom, že mají všechny tamní učitelky patřičné štemply. Co se týče prostor, jsou v normě určitě. Dítě bych jim ale nesvěřila. Tím chci říct, že osobní zkušenost a reference známých mi připadají jako cennější informace než počet metrů na dítě apod.
(Co se týče těch zdravotních sester, ukázalo se, že mnohé učitelky mají potřebné kurzy, jen to rodiče nevědí, protože se neptají. Mě taky nejdřív nenapadlo se ptát.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin