Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si je pouštím leda k tomu žehlení…takový ty beze stopy, odložené případy..
Třeba moje babička. Zdraví už jí moc neslouží, nohy taky ne, tak kouká na televizi, běží jí celé dny..
Já koukám na vraždy v Midsomeru, Colomba, občas Monka a občas Diagnoza vražda… niják pravidelně, teď vůbec, nemáme televizi ale když jsem na to narazila většinou jsem to nepřepla… líbí se mi i německej bigBen a otec Brown, na Rexe jsem koukala jako malá, stejně jako na kobru, dnes už mě ty poslední dvě něják nebaví… ale co to o mě vypovídá, nebo že bych se i v něčem výrazně lišila než okolí, to jsem si něják nevšimla… ![]()
@mexxx píše:
Můj taťka se na to dívá snad vždycky když k nim dojdu
Tak hlavně, jestli je spokojenej. ![]()
@rokris píše:
Tak hlavně, jestli je spokojenej.
vypadá to že jo.. Nemůžu u toho ani promluvit ![]()
Já, příjdu z práce, vařím a sleduju jedním uchem. Wolfův revír, Rex, Big Ben. Vždy u toho něco dělám. Je to z humorem a nezatěžuje to. V létě není čas, jsme venku, ale přes zimu ano, mám je ráda. Na žádné české i nečeské seriály se nedívám. Pak jen cestopisy. Mám ráda i české detektivky.
@Klementyna píše:
Třeba moje babička. Zdraví už jí moc neslouží, nohy taky ne, tak kouká na televizi, běží jí celé dny..
To je jasný, pokud to je puštěný pořád. Celkem nic jinýho tam totiž ani není.
@rokris píše:
Zdravím všechny.Chtěla bych vědět, kdo se dívá na ty všudypřítomné kriminální seriály, které se vysílají celé dny. Nemyslím to nijak zle. Jen mě zajímá, jakou mají asi sledovanost, když je jich všude tolik. Mnohé jsou opravdu tak nevalné úrovně, že se nehodí pustit ani k žehlení.
Dneska jsou popularni jenom blbosti a nekvalitni veci, protoze premyslet je tezky a nudny prece… Kazdy se chce jenom bavit. Dam priklad- cetl jsem jeden rozhovor s hercem Vydrou. Zkousely divadelni hru, fakt narocnou, hodne hercu, komplikovany pribeh. Ve svete to melo dost uspech, nadrely se a sklidilo to dobry recenze, jenze divacka navstevovanost byla tak nizka ze po deseti opakovanich to zrusily. A nejaky bezduchy radoby vtipny divadelny komedie se hrajou treba dva roky…
![]()
Tak to je no, v kine kdyz chcete jit na dobrej film, tak se zeptejte na film, kde prodaly nejmin listku…
Odložené případy? Já když jsem byla na neschopence, tak jsem tyto seriály milovala. Ale teď ne. Občas koukám na zákon a pořádek útvar pro zvláštní oběti, ale dávají ho dlouho. Jen v úterý myslím začíná v 10? ![]()
Jinak na to koukají babičky? Bych řekla, že to mají v oblibě.. ![]()
Odložené případy a Beze stopy jsem koukávala, teď jsem ráda když to chytnu, ale u toho jsem s dětma takže to klidně můžu vidět další den dopoledne zas ![]()
Jo a NCIS a Abby ![]()
Mě se líbí, že tady někdo řeší kvalitní a nekvalitní. Prostě nemám na to, abych řešila vážné psychologické, či jiné filmy. Mě to dělá problém i večer, po zhlédnutí nějakého takového kusu, kdy do půlnoci přemýšlím, někdy ubulená, někdy vynervovaná. Protože seriály typu Ordinace, Cesty a já nevím jak se to všechno jmenuje mě nezajímají, tak se podívám na detektivku, sport, nebo cestopis a jdu si raději číst. Mám svých problémů a nechci si hlavu zatěžovat. Proč by se lidi neměli bavit, třeba bezduchou rádoby vtipnou komedií. Stresu v životě zažijí dost. Na dobré kusy chodím do kina, nebo divadla, ať jsou to komedie, nebo dramata. Můžu říct, že po takové Papežce jsem z divadla odcházela vyřízená, ubulená, ano, velký zážitek, ale úplně mě to odrovnalo. A já se chci většinou smát a bavit. Asi jsem cíťa a moc to prožívám.
Zdravím všechny.
Chtěla bych vědět, kdo se dívá na ty všudypřítomné kriminální seriály, které se vysílají celé dny. Nemyslím to nijak zle. Jen mě zajímá, jakou mají asi sledovanost, když je jich všude tolik. Mnohé jsou opravdu tak nevalné úrovně, že se nehodí pustit ani k žehlení.