Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Al3×andra taky jsem to těžce nesla, ale neboj, to si sedne
ty budeš mít na práci mimčo a ani ti to tak nepřijde.. on mě má pořád rád, já se s ním víc muchluju a taky ho krmím, to je důležité, ale alfa, ke kterému vzhlíží je prostě chlap
to je asi podobné jak chlapi zase můžou závidět náš vztah k dětem, taky je normální, že malé děti víc visí na mámě, i když se táta snaží..
No, mě teda poslouchá teď míň, ale spíš to bude moje chyba, že jsem trochu změkla ![]()
@Tute píše:
Kolika let se vám RR dožili???
No u nas to neni smerodatny. Prvni fena umrela v 10 na torzi zaludku nebo spis selhani srdce po operaci. Druha v 8 letech na selhani ledvin po lecich co mela na nador. No mame to dost smutny. ![]()
@Al3×andra píše:
A jak si třeba vnímala rozdíl mezi přístupem psa a fenky? Říká se, že fenky mají lepší, přece jenom ví trochu víc o co go
No pes je urcite lepsi jak fena. A je to tim, ze fena vi vo co go
a dela bordel. Prvni fena byla drsna, nebojacna a tvrdohlavaaaaaaa jak blazen. Spatne ovladatelna. Druha tez tvrdohlava a nebojacna, ale poslusna ikdyz mela svoje chvilky. Jako ze pri veceni zdrhla a toulala se po lesich
ale to ne vzdy. Pes je poslusny na slovo opravdu na slovo. Je hodny az jako mouchy sneste si me. V zivote nic, jako stene neznicil. Ale taky velmi zalezi na povaze a genech.
Jo a fenka se k miminku chovala bezvadne, kdyz mala zacala brecet, sla me to rict
. Oba mi furt lezli do kocarku. Malou nuchnali a kdyz lezla nebo se ucila chodit, tak vzdy davali pozor. A to ten velky ma 50 kilo. A jsou taky bezva k mensim psum. Mame jeste 2 jorky. A ten jeden dokaze toho velkyhoo RR privest k silenstvi
. Vencils jsem oba s kocarem, nositko jsem nemela.
Doma máme RR a je to hrozná nervóza.
Celkově se RR k dětetem nehodí, aspoň po naší stránce.
Když jsem byla já menší cca 11 let, tak mě kousla.
Doporuči aby dítě moc neprovokovalo. Nemohu soudit.