Opakované afty u dětí

519
8.10.17 19:35

Mohlo by to byt velkym nedostatkem vitamínů, urcite se poradte s pediatrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
519
8.10.17 19:37

Pri aftech nadrtit b-komplex forte tabletu, pulku ci čtvrtku a dat diteti. Rada naseho pediatra, pomaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
8.10.17 19:55

Nutrolin B - sirup nebo tobolky - plný béčka - ten je na afty nejlepší

jinak předpokládám, že už je veliká a nestrká si do pusy věci co tam nepatří…ani prstíky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
8.10.17 19:59

Pri akutnim zanetu je lepsi ta tableta, jinak nitrolin super pro kazdodenni doplnovani..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12201
8.10.17 20:00

Afty, to je znám, to je prevít.. Mně pomohl vitamín B12 a afty konečně nemám. Chce to zajít k doktorovi, aby z krve zjistili, kolik ceho malé chybí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
8.10.17 20:24

Nezpůsobuje ji to třeba příliš koření nebo soli v jídle? Případně jiné potraviny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
8.10.17 20:43

U nás to byl znak celiakie.. od te doby co mu klesly hodnoty do normálu ani jeden aft

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
8.10.17 20:58

Sama na afty trpim :? Jako prevence je dobra ustni voda Corsodyl. Prodava se v lekarne. Vyplachovat usta zvladne i male dite :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
8.10.17 20:58

Ja myslim, ze v sobe muze mit virus (podobne jako opar), se kterym jeji telo neumi moc bojovat, ktery se pri sebemensim nachlazeni, unave, stresu vyklube ve forme afty a podle me s tim az tak moc nenadelas. Ja to mam tez. Udela se mi jich i nekolik a tyden nejgorsi faze je problem i mluveni. Neprisla jsem na nic, co by to zastavilo (krom tehotenstvi :-D). Ale lecbu mi urychluji homeopatika proti aftam a „vypalování“ silným alkoholem 1×-2× denne (ale to asi nebude pro malou to prave).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
8.10.17 21:00

A to vyplachovani pusy+pripadne castejsi cisteni zubu taky pomaha:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
8.10.17 21:19

Opar myslim, ze ne, kdyby mel aftu, to jo. Kdysi jsem to nacitala, ale uz si nejsem jista, zda si to dobre pamatuju. Mam dojem, ze opary a afty jsou stejnej typ viru, ale nemuzes od jednoho rozjet to druhy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
9.10.17 09:35

Na tyhle věci i na bolesti krku používám Sangre de drago, je to přírodní silná desinfekce. Může se i jako prevence kloktat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
9.10.17 13:20

@EMmaminka

Tak jestli ji nevadí určitý druh koření. I když to by ty afty asi mela neustále. :think: me, i holkam se udělají afty vždy když je něco hodně slane třeba chipsy. Jinak ostatní rady tu už padly tak bych vážně zkusila zkoumat jestli to nemá z toho jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
1.4.24 21:13

Ahojki obnovovuji diskuzi. Po pravdě jsem vyděšená, naštvaná a bezradna proto jdu se ptát. Holky Vaše příspěvky jsou starší, proto Vaše zkušenosti se mi budou hodit. A nakonec třeba jste zjistily pricinu aufu u deti. U nás to začalo před 2 měsíce, měl lehčí lehčí virozu, zvýšenou teplotu a potom se všimla aftu. Ten sice po 3 dnech zmizel, ale objevil se další, a tak to trvá do teď. Bývá i třeba 2-3 dní pauza a opět se to vrací. Můžu říct že nic jiného na něm nepozoruji, je vše v pohodě. Ale se bojím proč se tohle děje, co trápí moje dítě. Shodov náhod před vypuknutím týden před byly jsme na imunologie a tam taky to bylo v pohodě. Jen že to bylo před. Prosím víte nikdo pricinu. Protože jinak to obzvlášť jeho netrapi, jenom mně a dost. Děkuji všem za reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí