Miminko a kočárek

131
8.10.17 11:01

Miminko a kočárek

Dobrý den maminky, uklidníte mě některá? Mám skoro 3 měsíčního syna a vůbec se mu nelíbí v kočárku, a já se tak těšila jak budu chodit s prckem na procházky. ???? Naše procházky vypadají tak že pláče pak usne asi na půl hodiny a pak zase pláče a jdeme raději domů. První procházky se mu líbily krásně spinkal ale teď prostě pláče. Jo ještě musím říct že pláče fakt hystericky. ???? Měla jste to taky některá takhle a pak se to zlepšilo? Nebo máte nějaký typ jak docílit toho aby byl v kočárku spokojený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8.10.17 11:07

@mámaNel u nás to trvalo týden úplně to samé jak popisejes ;) myslím že se to zlepší
Ten týden sem to střídala s kočárkem a nositkem když byla unavená tak sme vyrazili na chvíli s kočárkem a když jsem potřebovala do školky pro starší dceru a věděla jsem že by malá neusla tak jsem jí vzala v nositku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
8.10.17 11:22

Jo u dcery to tak bylo, rev hned jak jsem ji položila do kočárku, tak jsem to vzdala a než sedět doma a trápit sebe i ji, tak jsem koupila Manduku a pak i šátek ;) kočárek zůstal stát v předsíni a dloooouho jsme jo nevytáhli, až pak sporťák, když byla zima a to už vydrzela, když jí byl rok a pul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
8.10.17 11:25

Starsi dcera kocarek taky moc nemusela. Obcas spinkala, casto plakala. Zakoupila jsem manducu a casto nosila v ni. Ted druha dcera kocarek zboznuje, manducu moc nemusi… kazdy ditko si proste rekne co chce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
8.10.17 11:40

Jo, místo kočárku jsme pak nosili v šátku/nosítku, kočár vzali oba na milost až když si sedli a šli do sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4939
8.10.17 12:03

@mámaNel Mám to stejně. Synovi budou tři měsíce, ze začátku v pohodě a pak konec. Do kočárku jedině když má spát, chvíli řev než usne, spí maximálně hodinu (nesmí se zastavit) a jak oči otevře, tak jekot :zed:
Pořídila jsem manducu, takže když nutně někam musim, tak ho nosím…
Doufám, že se to změní… Taky jsem se těšila jak budu korzovat s kočárkem a zatím se naše vycházky mění ve zběsilý úprk domů :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
8.10.17 12:04

Kocar jsem zaparkovala ve sklepe, a koupila satek. U dalsich 2 deti uz jsem ten kocar skoro ani nevytahla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
8.10.17 12:18

Měla jsem to u prvního dítěte, nesnášela kočár, vzala ho na milost, až když začala sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
8.10.17 12:26

Také jsem to tak měla, nosila jsem místo toho v šátku, nebo v nosítku. Ted už umí sedět, z kočárku vidí, takže zase jezdí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
8.10.17 12:27

@mámaNel jo u nas nemlich to samy, kolem třetího mesice proste chtěl koukat ven a mit rozhled. Vic jsem ho nosila v nositku, kdyz to šlo. Kolem půl roku jsem ho nechávala na brisku, měl zvednutou podložku a z kočáru viděl, a jak se posadil tak šel do sportaku a zase uplne bezva.

• Citovat
  • Upravit
6180
8.10.17 12:49

Nemuze mu byt horko/zima? Nebo nevidi ven a stve ho to, no - pockat na sportak a mezitim nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
8.10.17 13:07

@Lily Evans… zkoušela jsem různě, zda mu není teplo nebo zima, nechat mu víc místa nebo zavinout, sklopit stříšku to zabralo jen na chvíli.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
8.10.17 13:13

Nosítko máme storchenwiege…občas ho v něm ponosím ale taky to není žádná hitparáda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
8.10.17 13:16

@berua13:lol: taky zběsile utíkáme domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
8.10.17 13:17

Tri deti ze ctyr nekocarovy. Jedine prvni syn byl v kocare spokojeny. Ostatni deti prvni tri mesice nosene vyhradne. Pak hodne a od toho co sedeli uz akceptovali i kocar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí