Uřvané půlroční miminko

182
8.10.17 20:06

Uřvané půlroční miminko

Ahoj holky prosím pomocc mám syna 7mes.,který je od narození náročný…pořád jednou řve a vzteká se..jsou dny, kdy je to dobré, ale těch je málo…pořád chce pozornost..otáčí se na bříško nic víc..je porad na bříšku vzteklej, že mu nejde lézt…pořád chce nosit…v noci věčně vzhůru..u mojí mamky byl vždy docela v klidu a dnes..totální hrůza..rev dvě hodiny a jen v mém náručí trochu klid…zuby mame dva venku a zatím nic víc…já už se bojím noci i rána co zase bude..šátek ani nosítko nesnáší…jedinne, kde je v klidu je většinou kočárek a v autě.. holky přejde to? dnes už jsem opravdu zoufalá..nemůžu ho pořád tahat..a ani to někdy nepomáhá.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
87
8.10.17 20:15

To urcite brzy přejde…mam 6mes a taky má nekdy svy dny :-( v kocarku, aute, v lehatku, v ruce je zlaty ale jinak je zle…v noci se budi pi dvou hodinach. Starsi syn delal totez s ted spi celou noc jako špalek :-) musíme vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
8.10.17 20:15

No já bych ti asi psát neměla. Malýmu je rok a čtvrt a je to děs pořád. To už před rokem chodil, lezl od sedmi měsíců. Vyžaduje pořád nějakou akci, jinak se asi nudí a je protivnej. Jo a to od narození nikde nebyl, ani nikdo o něj nemá zájem. Kupodivu. :mrgreen: u nás je to teda celkově s hlídáním špatný, je minimálně, spíš žádný. Starší syn byl takovej miláček a tenhle satan, no co k tomu říct. Ono je to snad přejde, doufám, u nás asi až začne mluvit a řekne si, co chce nebo nevím. Ale i když to takhle možná vypadá, jak to snáším dobře, nejednou sem doma řvala proč zrovna já musím mít takový uřvaný dítě. :zed: :mrgreen: takže soucítím. Vydrž, do puberty snad řvát nebudou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
8.10.17 20:19

Jsem v tom s tebou…zrovna si tu bulim do polstare, proc ja?? Dceri je zitra 12 tydnu, od narozeni je uplakana, ma teda alergii na bkm, vejce, soju,…ja porad hubnu, nic nejim, prijde mi, ze ji je ze vseho zle. A ona stejne jen rve a rve a rve…jist nechce, pak rve ze ma hlad, ale u kojeni se trha a rve…ted jsem ji dala odstrikane z flasky…a vypila jen kousek a rve a rve zase… Asi to musime vydrzet. Trebas se taky jednou dockame usmevu… Drz se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
8.10.17 20:23

Mojí je dneska 20 měsíců a řve pořád, i když už míň než loni touhledobou. Mluvit nechce, potvora, i když rozumí všemu, tak nám říká jenom ne nebo piští :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32094
8.10.17 20:26

@diginiga Moje nejstarsi dcera byla takova - jediny rozdil, ze snesla satek a nesnesla auto ani kocarek, jinak jak pres kopirak. Preslo to trochu s lezenim v 9m, temer uplne az s chozenim ve 13m, ale stejne byla pak jeste narocne batole (skoncil ten rev, zacala sebevrazednost :mrgreen: ). Opravdu k domluve je to s ni tak az od 4 let. Je sikovna, inteligentni, je trochu labilnejsi, rekla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
8.10.17 20:38
@podouska píše:
To urcite brzy přejde…mam 6mes a taky má nekdy svy dny :-( v kocarku, aute, v lehatku, v ruce je zlaty ale jinak je zle…v noci se budi pi dvou hodinach. Starsi syn delal totez s ted spi celou noc jako špalek :-) musíme vydržet…

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
8.10.17 20:39
@Tomička píše:
Jsem v tom s tebou…zrovna si tu bulim do polstare, proc ja?? Dceri je zitra 12 tydnu, od narozeni je uplakana, ma teda alergii na bkm, vejce, soju,…ja porad hubnu, nic nejim, prijde mi, ze ji je ze vseho zle. A ona stejne jen rve a rve a rve…jist nechce, pak rve ze ma hlad, ale u kojeni se trha a rve…ted jsem ji dala odstrikane z flasky…a vypila jen kousek a rve a rve zase… Asi to musime vydrzet. Trebas se taky jednou dockame usmevu… Drz se!

Děkuji ty se také drz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
8.10.17 20:40

@Tomička a zkusila jsi jí dát UM? Třeba jí po něm bude dobře a vyřeší se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
8.10.17 20:41
@Netopýr1 píše:
No já bych ti asi psát neměla. Malýmu je rok a čtvrt a je to děs pořád. To už před rokem chodil, lezl od sedmi měsíců. Vyžaduje pořád nějakou akci, jinak se asi nudí a je protivnej. Jo a to od narození nikde nebyl, ani nikdo o něj nemá zájem. Kupodivu. :mrgreen: u nás je to teda celkově s hlídáním špatný, je minimálně, spíš žádný. Starší syn byl takovej miláček a tenhle satan, no co k tomu říct. Ono je to snad přejde, doufám, u nás asi až začne mluvit a řekne si, co chce nebo nevím. Ale i když to takhle možná vypadá, jak to snáším dobře, nejednou sem doma řvala proč zrovna já musím mít takový uřvaný dítě. :zed: :mrgreen: takže soucítím. Vydrž, do puberty snad řvát nebudou. :mavam:
:) Děkuji no snad jo to přejde, protože tohle už nedávám.. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
8.10.17 20:48

@Berousik nezkusila, protoze ma abkm a ja jen kojim, k dr jdeme ve stredu a musi mi naosat specialni mliko se stepenou bilkovinou… Ale kojit chci, mliko si necham napsat „na kdyby nahodou“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
8.10.17 20:53

@Tomička no právě, že jsou mlíka i na alergii abkm. Já bych to mlíko od doktorky určitě zkusila, třeba pár dní…a pokud by se to zlepšilo, tak bych kojit přestala. Pokud jí je blbě z tvého mlíka, tak kojení postrádá smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
8.10.17 20:55

@Tomička no, ale jsou mléka na abkm (bkm) bez předpisu :), ale jsou dražší napřiklad nutrilon alergy care :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
8.10.17 21:09

@Berousik blbe z meho mlika ji snad nebude. Jsou i svetlejsi dny, ale posledni dobou jich je malo :think: ja mam pocit, ze uz nemuzu jist nic, ze krom alergenu co vim, ze nemuze ji boli bricho z dalsich veci a nejak se ni nedari vysledovat co…A ted jeste pise kamaradka, ze by mohla mit spurt, trochu by to trhani u jidla a nejezeni sedelo, tak budu doufat, ze ma na tom jejim neustalem rvani lvi podil a brzy to prejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
8.10.17 23:47

Přejde, vydrž!:-)) s dcerkou to bylo naprosto šílené do cca sedmi měsíců (spala přes den asi 2 krat za den 20 minut), v noci se budil mockrát, věčně plakala, vztekala se… Pak do roku. půl to bylo náročné. Teď ve dvou letech je to nejskvělejší díte co známe…nikdy bychomtomu nevěřili… Velmi samostatná, společenská, spoustu toho umí, na všem se domluvíme… Vydržte, přizpůsobte se potřebám děťátka a ono se vám to vrátí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí