Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosím, nechci rozjet diskusi, jen hledám maminky, které řeší podobné problémy, ráda bych se s někým zkontaktovala. Proto prosím reakce pouze k věci, díky moc
@moyettu Oprav si název diskuse. Velká písmena by se neměla používat a strašně to bije do očí.
@moyettu Asi by bylo dobré doupřesnit, jestli myslíš státní nebo soukromou školku, protože to můžou být dvě hodně odlišné situace…
@moyettu píše:…rly?
Prosím, nechci rozjet diskusi, jen hledám maminky, které řeší podobné problémy, ráda bych se s někým zkontaktovala. Proto prosím reakce pouze k věci, díky moc
@Keyllah píše:
@moyettu Asi by bylo dobré doupřesnit, jestli myslíš státní nebo soukromou školku, protože to můžou být dvě hodně odlišné situace…
to je pravda, myslím státní školku, ale soukromé neočkovance v 80% berou, takže to z toho stejně tak trochu vyplývá
Ve státní neznám nikoho
Pokud neočkuješ, musíš počítat s tím, že ti nebude zbývat, než dát dítě do soukromé..Pravidla jsou pravidla..
Můžu vážně poprosit jen o reakce těch maminek, které taky chtějí dávat neočkované dítě do státní školky? nebo je to tady jen o bezpředmětném dohadování a diskusích, které nakonec stejně nejsou k věci?
@DiváBára píše:
Proc zakladas porad stejne diskuze?
taky mám pocit, že už jsem to četla ![]()
@moyettu píše:
Můžu vážně poprosit jen o reakce těch maminek, které taky chtějí dávat neočkované dítě do státní školky? nebo je to tady jen o bezpředmětném dohadování a diskusích, které nakonec stejně nejsou k věci?
jenže to jaksi nejde dohromady, státní školky na očkování trvají, takže chtít sice můžeš, ale na nic ti to není.. ![]()
Koukám, že tenhle diskusní portál je lidem, kteří potřebují konkrétní věc nebo informaci, úplně k ničemu. mám si opravit název diskusního vlákna, nepoužívat velká písmena, mám respektovat pravidla, nemám zakládat další diskuse… díky moc, že je to všechno k věci…
@Silwinka87 píše:
jenže to jaksi nejde dohromady, státní školky na očkování trvají, takže chtít sice můžeš, ale na nic ti to není..
ahoj, díky za komnetář k věci. jsou případy, kdy neočkované dítě státní vzaly, ale je jich jen pár, znám maminku z vysočiny, ale hledám něco bližšího
je to strašně o těch ředitelkách a o tom, jak hodně na ně tlačí město.. ale způsoby existují, jen je to i o štěstí, jestli narazíš na někoho, s kým se dá mluvit
@moyettu píše:
Koukám, že tenhle diskusní portál je lidem, kteří potřebují konkrétní věc nebo informaci, úplně k ničemu. mám si opravit název diskusního vlákna, nepoužívat velká písmena, mám respektovat pravidla, nemám zakládat další diskuse… díky moc, že je to všechno k věci…
Ahoj.Sice to není k tématu…Ale přesně jsi to tady vystihla
![]()
Ano, znám, maminka si sehnala razítko, že její dítě je „naočkované“ homeopatickou vakcínou, dítě se dostalo. Musíš ve svém okolí zapátrat po lékaři, který toto udělá…jinak si myslím, že vzít ho musí v předškolním věku ![]()
@moyettu píše:
ahoj, díky za komnetář k věci. jsou případy, kdy neočkované dítě státní vzaly, ale je jich jen pár, znám maminku z vysočiny, ale hledám něco bližšíhoje to strašně o těch ředitelkách a o tom, jak hodně na ně tlačí město.. ale způsoby existují, jen je to i o štěstí, jestli narazíš na někoho, s kým se dá mluvit
tak v tom případě nezbývá nic jiného jak zkusit obvolat všechny školky, co máte poblíž a poptat se, třeba budete mít štěstí..