Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Marty, nedávno mi to posílal kámoš, tak ti to můžu přeposlat. napiš mi na email.
Mirka
Ahoj holky,
taky se přidávám a budu ráda, pokud je tady mezi námi i nějaká maminka dvojčátek...... mé ICQ: 233978648
Pa
Rachel
Ahoj holky,
mam takovy „blby“ dotaz, nebot jsem asi slepa. ICQ v pocitaci mam, ale nevim, kde mam prijit na sve ICQ cislo.
AHOOJ NAHOŘE MÁŠ KYTIČKU A PAK G A ZA TÍM JE TVÉ ICQ ČÍSÝLKO.SNAD SEM TO NAPSALA TROCHU SROZUMITELNĚ.
Holky, prosím můžete mi někdo poradit s ICQ? Mám ho už nainstalované, verze 5, mám svoje číslo a nevím co mám udělat dál, abych mohla někomu napsat.
Díky Julda
Ahoj maminky ja chci taky ICQ a neumim to udelat.Pomuzete me.Diky
Zdenna a Nikolka
Tak pro všechny kdo by rád měl a komunikoval pomocí programu ICQ. Jdětě na http://www.stahuj.cz/…ers/icq/icq/
Tam jsou dva tučné řádky..napřed kliknout na první a sám by se vám měl do počítače stáhnout instalační balík programu. Potom jen stačí otevřít stažený soubor a program se naistaluje. Pak zase kliknout na druhý tučný řádek…to je čeština do tohoto programu. Pak se myslím objeví okno s vaším číslem, zadáte přezdívku a heslo a dáte připojit a je to…Kdyby byly nějaké nejasnosti, tak klidně pište.Když už program budete mít, tak stačí začít hledat lidičky což lze podle čísel, přezdívek, jmen atd…
Příjemný večer ...........Kačula
To je nápad.
Holky mé ICQ je 300 673 474 tak už se těším.
Sabik
Ahoj maminky uz mam ICQ. Tak cislo je 194392693.
Mam 4 mesicni holcicku Nikolku.Pisnout ne ale bezeta za mnou -ruku na rameno-jako me volaní.
Jsem neslysi ![]()
Ahojky,
taky se připojuji do klubu maminkovského ICQ ![]()
Mám 10-ti měsíční holčinu a moje ICQ je 205-584-724.
Anera a Kačka
Krasne rano take se pridavam se svym icq ciselkem…jsem tehulka termin porodu brezen:-))cekame chlapecka a budu rada kdyz si budu moci s nekterou z vas povidat a predavat treba i informace od zkusenejsi maminky…jinak bydlim severni morava..337 978 260nick Maja