Kdo našel // v posledním měsíci sem! :)

2451
19.11.13 20:18

Kdo našel // v posledním měsíci? SEM! :)

Ahoj, ráda bych založila skupinku nových nastávajících mamin :) U mě se jedná o druhé těhotenství, už mám syna :) Jak jste na tom vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2185
19.11.13 20:29

Ahojky, taky cekam druhy… Mam 13ti mesicni dceru.:) a posledni menstruaci jsem mela 17.10…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
19.11.13 20:35

Jééé já 15.10 :))) To jsi si taky celkem pospíšila viď :lol: plánovaně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
19.11.13 20:43

Jj, chteli jsme hned za sebou prcky…:) kdy jdes k dr.? Mas nejake priznaky? Ja jdu k dr az 9.12… A priznaky jen nafoukle bricho, sileny chute a unava..;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
19.11.13 20:51

Já jsem se k němu ještě neobjednala, nechám to až tak na 8 - 9 týden, dřív to stejně nemá význam. My jsme se s manželem minulý týden dohodli že to zkusíme a vyšlo to hned na poprvé :lol: Teď momentálně pociťuju jen únavu, ale věděla jsem že jsem těhotná už předtím, než jsem si dělala test. Měla jsem pocit jako když žvýkám hřebíky, taková kovová pachuť v puse a pak mě hrozně bolela jeden den jizva po císaři… Dvadny na to už byl na testu duch :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
19.11.13 20:53

Ja budu v 8.tydnu az pujdu k dr.:) To je super, ze to takhle hned klaplo!!;) Melas to tak i pri prvnim?
Taky jsi rodila cisarem? Ja taky…:) kvuli tomu, ze dcera byla koncem panevnim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.13 21:20

Ahojík já objevila // 1.11. u doktora jsem byla, ale zatím jen máme bublinku bez srdíka…bo jsem měla Ms pokaždé jinak…tak ani nevím kdy sme počali :o) Jinak se zadařilo po 11 měsících snažení…Je to moje druhé těhu,…doma už máme 26měsíční dcerku Dominičku…Jinak na druhé těhu hrůza..nevolnost, unava..nechut, ale nezvracím…na kontrolu jdu za týden..a doufám že uslyším už srdíčko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R2
3656
19.11.13 21:36

Ahoj já objevila dvě čárky 2.11,a doktora jsem taky byla a taky jsme viděli jen bublinku a na kontrolu jdu přiští týden snad tam bude srdíčko, jinak je mi taky dost mizerně, sice nezvracím, ale ta nevolnost a unava, a jinak mám doma 17měsiční dvojčátka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
19.11.13 21:42

Sisinka04
taky jsem rodila císařem kvůli konci pánevnímu :mrgreen:
Jinak u Dády to bylo tak, že jsme na něj čekali skoro 2 roky, proto jsem docela koukala, že teď tobylo tak snadný :lol:
Hanča Domča
určitě už tam bude :srdce: budu moc držet palečky :) Já při prvním těhu měla rozdíl v termínech oproti MS a UTZ 16 dní, což už jedocela dost, mívala jsempřed prvním porodem taky hodně nepravidelnou menstruaci tak jsem nevěděla ;) Hlavně se nestresuj!
R2
Ty jo 17 měsíční dvojčátka, to jsi teda dobrá!!! :potlesk: A bylo mimi plánované? Určitě :srdce: bude, jen ještě bylo moc brzy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R2
3656
19.11.13 21:46

@nulu86 jj plánovaně, jen jsme nevěděli, že se nám to povede tak brzo, holky ještě nechodí, tak snad začnou do té doby, jinak nvm kam je naskládáme, jsme doufali, že jednu stranu předěláme pro mimi, a druhá bude pro dítě které už nemůže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.13 21:48

@R2 Tak to tě obdivuju..dvojčátka ti musejí dá zabrat :o) ale na druhou stranu taky jsem chtěla dvojčátka…:o) @nulu86 Jinak já rodila taky koncem pánevním, ale přirozeně…ale o měsíc dřív…jen můžu říct že to byla brnkačka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R2
3656
19.11.13 21:49

@Hanča Domča jedinej problém, je že se narodili trochu dřív, tak pořád chodíme po nějakých doktorech, jinak jsou holky hodné, normalní raubířky v jejich věku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
19.11.13 21:56

Ahoj holky!:) Teeda dvojcatka, to je neco!:))

A konec panevni…me to ani nenabidli, rodit normalne…mala pod sebou mela nozicky a rekli mi, ze to normalne urcite ne… Tak jsem zvedava co mi doporucej ted..,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.13 22:03

@R2 a tak hlavně že jsou v pořádku…a krásně rostou..tak třeba ted příjde bráška:op

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.11.13 06:43

Ahojky, chtěla bych se přidat. Jsem momentálně 7+2, doma už mám 6 a půlroční slečnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí