Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte, je tu někdo, kdo stejně jako já našel // v prosinci? Jak se máte, jak to prožíváte? ![]()
Já teda sprostě vlezu do tématu jen s gratulací všem, kdo našli. Já našla rok před Vámi, přesně 18.12. a 21.12. viděla milimetrovou černou tečku na ultrazvuku a 12.1. srdíčko. Tak všem tfuj tfuj, ať máte těhotenství i porod ukázkový a bez problémů jako já s mladým.
Strááááášně závidím, že to máte všechno před sebou. ![]()
Ahoj, tak já jsem našla dušíka 13.12. přímo na můj svátek a dneska jsem 12+2
a co ty? :-ú
Ahoj, já zjistila, že jsem těhotná 23.12., bylo to neočekávané překvapení, dnes jsem 15+2.
Ahojte
já to zjistila 25.12. a dnes bych měla být 10+6. Je to vaše první těhotenství? Jak to prožíváte? ![]()
Moje první a moc si to užívám. Jsem sice na rizikovým (ale jsme uplně zdraví), ale je to paráda. píšu si s hodně lidma a všechny to spolu prožíváme
a už mám bříško tak nějak venku, takže paráda
a co vy holky? ![]()
Já si to zatím ještě úplně neuvědomuju, ale jsem hrozně ráda, že to už vyšlo. Naštěstí je zatím vše ok, takže chodím do práce a chtěla bych co nejdýl to půjde, nedovedu si představit být delší dobu sama doma a jen se tak nudit a o to víc přemýšlet
co se týče bříška, právě že už mi taky začíná vylézat, že si toho i rodina už všimla, což mě dost překvapuje, myslela jsem, že začíná rlst až mnohem déle. Možná je to tím, že nevím co jsou to nevolnosti, zvracení, ale mám dost často hlad
kdy máte termín?