Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dobrý den, doporučíte mi výbornou cukrářku, která peče dorty potahované marcipánem? V Brně. Případně i výbornou cukrárnu, kde se dort dá koupit hotový. Díky
@Anonymní píše:
A kolik do toho chceš investovat?
tak max. 1000 kč za dort pro asi 10-12 lidí
@lucik2011 píše:
tak max. 1000 kč za dort pro asi 10-12 lidí
Maximálně 1000,–? A to chceš marcipán? Nereálný.
@Ms.Ragdoll netuším jaké jsou ceny, máte nějaký konkrétní typ na cukrářku?
To mi přijde dost na hraně, o víkendu jsem dělala dort pro dceru. Na potažení jsem rozválela 250 g marcipánu. Plus nějaké zdobení. To vyšlo na cca 300 korun. A pak ještě krém z másla a korpus. Nevím ale jestli by se to vyplatilo cukrárně. ![]()
@lucik2011 píše:
Podívej se na Pusinku, mají tam katalog i s cenami.
Bereme jen dortiky gabriela, koukni na fb, ale cenově to asi nebude to, co hledas… Ikdyz tva cena je dost nerealna.
@lucik2011 píše:
Jde hlavně o ten marcipán, kvalitní suroviny dnes prostě něco stojí a o marcipánu to platí dvojnásob (pokud tím marcipánem opravdu myslíš marcipán a ne fondán). A taky práce na dortu není zadarmo.
Jinak třeba Kolbaba má Dortovou pohotovost, tam bys dort do 1000,– sehnala, ale jak píšu, bez marcipánu.
@Ms.Ragdoll to jsem asi napsala špatně, stačí i fondán, ty dorty od Kolbaby vypadají dobře, jsou chuťově dobré, máte osobní zkušenost?
@lucik2011 píše:
@Ms.Ragdoll to jsem asi napsala špatně, stačí i fondán, ty dorty od Kolbaby vypadají dobře, jsou chuťově dobré, máte osobní zkušenost?
Jo, dorty od Kolbaby jsou dobré, neboj. A fondán je pěknej hnus, ale na to se neptáš. ![]()
Měla jsem výborný potahovaný dort s vymodelovanou figurkou od vyhlášené brněnské cukrářky, co své dílo prezentovala i v televizi. Jen ta cena byla někde jinde než 1000 kč. Dort pro 10 osob stál kolem 3000 kč.
@Anonymní píše:
Měla jsem výborný potahovaný dort s vymodelovanou figurkou od vyhlášené brněnské cukrářky, co své dílo prezentovala i v televizi. Jen ta cena byla někde jinde než 1000 kč. Dort pro 10 osob stál kolem 3000 kč.
Tak tolik za dort bych nedala, nám stačí „obyčejný“
Zadání znělo výborná cukrařka či výborná cukrárna. Obyčejné dorty, které teď preferuješ, upečou v každé brněnské cukrarně.