Kdo pomuze finančne
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mimochodem, je hezké, že u jedné ze sbírek máte na konci uvedeno:
Sbírka byla založena s podporou sociálního pracovníka, se kterým rodina spolupracuje.
Rodina bude vděčná i za použitý, ale plně funkční spotřebič.
Ovšem, měli byste i přiznat, že částku vybíráte na dvou místech a podle toho, jak se to bude plnit, pak event. upravit cíl nebo jednu sbírku přerušit. Myslím, že něco takového je i v pravidlech.
Ty kokos
svět se v zádel obrací. 3 děti, na které nemáte peníze, učíte, že tenhle život je normální. Proč nemá manžel lepší práci? Předpokládám, že přijde výmluva. Hlavně, že čekáte na superdávku. Co byste dělala, kdyby žádný dávky nebyly? Lidská vychcanost opravdu nezná mezí
@Jozef119 píše: Více
Tyjo, tak to je fakt síla. Praček za pár korun je všude mraky, klidně i za odvoz. Ale nééé, udělá se sbírka. Příští bude na co? Na lednici?
Muzu se zeptat, v azylovem dome muzou bydlet i muzi? Ja myslela ze azylak je jen pro matky s detmi?
Paní uvádí, že od října neberou žádné dávky
to se mi nějak nezdá, zrovna v azylovém domě jim pomohou a nasměrují je vyřídit si, co nejvíc pomoci…žádný příspěvek na dítě? nic? tomu moc nevěřím…
@Keyllah no, teoreticky je to možné. Pokud čekají na superdávku.
@Keyllah ja tam cetla, ze cekaji na superdavku… ale co to obnasi nemam tuseni ![]()
@Trojlístek píše: Více
co to je za pračku za 53tis? To jsem netušila že jsou až tak drahé pračky. Já mám za 11tis… a to je na 9kg, zásobník na prací gel… A koukala jsem na datart, a dá se koupit i za 6-7tis…ale sbírka je na 12tis… masakrt tohle to.
Edit. už koukám…to bude miele. Je to fakt takový rozdíl v té pračce oproti nějaké LG za 11tis? Jen jsem fakt zvědavá ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!