Kdo pomuze finančne
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
- Upravit
@Jozef119 píše: Více
Tak chlap na brigadu navíc, mi neříkej, že dvojku za chvíli nevydělá. Prosit o peníze ti zatěžko není, ale udělat to tak, abyste nemuseli, to je už dřina vid.
@Lily-of-the-valley píše: Více
Chlap pracuje 8hod dene a navic o mne pečuje dalsi praci mu nepovolí urad kuli peči
- Upravit
Tak at se poptá v okoli, jestli mu někde nedaji tisícovku za obstarání zahrady po zimě nebo přeházení dřeva
fakt to není tezky, kdyz vám jde jen o ten jeden spotřebič. Nemusí stát 12000.
@Lily-of-the-valley píše: Více
Nemusi to nikdo nerika ale proste jsme tam s nadaci dali častku která je cilem neni to že musi byt vybrano 100% a navic bydlime ve meste v okolý zahrady ani nic takoveho neni
- Upravit
@Jozef119 ženská a jmenuješ se Jozef? Bez peněz si pořídíte tři děti, to je mazec
je mi z takových bublin smutno, chudáci děti…ale on to je zacyklení kolotoč, děti budou žít stejně, bez práce a natahovat ruce
- Upravit
když o tebe pečuje, tak pobíráte příspěvek na péči?
Oběma se dalo předejít 😔proste jste amorální a jen jsi to opět potvrdila. Černota, telefonovat-neplatit a pak žebrat.
Mně taky teče z pračky voda při praní. Teď jsme v těžší situaci, tak to holt vytírám. Pračka pere, tak jsem ráda aspoň za to. Jak se nám zlepší situace, pořídíme novou. ![]()
- Upravit
Teda, ja nechci vypadat jako hnidopich, ale voda tekouci z pracky muze byt pomerne snadno resitelna opravou za par korun a neni hned nutne pracku vyhazovat.. Resila jsem nedavno. Ne, ze bychom na novou nemeli, ale probuh proc, kdyz u te stare byla praskla jedna hadicka.
@Anonymní píše: Více
Jmenuje se Jozefina Puklejová.
P. S. Nějak nevěřím, že Romáci na Azyláku nepobírají dávky a ze socky si nevydupou kompletně novou pračku nebo si ji neobstarají jinak
. Že cigáni zakládají sbírky na Doniu na jakoby „pračku se sušičkou“ a pak žebrají i na soc. sítích, to už je vyšší level
. Tleskám
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
Deti byli na začatku je mi 36let takze mlada nejsem navic invaliditu mam od 13let ale vse se zhorsilo pred 5lety