Kdo pomuze finančne
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Hanča1234 píše: Více
Noo to je otázka, přitom to číslo tam zjistit není takový problém
. Já jsem na rok ověřená od víkendu ![]()
@arinecka píše: Více
Joo já si tedy říkala jak jsem bez sušičky mohla žít
. Pro mě velká úspora času, nezavazí sušák.. no ale žili jsme bez sušičky xxx let. Jsou to nadstandarty.. sušička, myčka, robo vysavač…
Ano je to tak manžel exekuci splaci mame ji u dopravnich podniku a u 02
- Upravit
tak tak.. a přitom kdyby slušně poprosila, tak asi by to takový problém nebyl.. účty vykrádat ona nebude nikomu bych řekla ![]()
Nevim s jakym chovanim celou dobu s vámi komunikuji a odepisuju na vse a píšu čistou pravdu nic spatne jsem neodepsala
a pokud nekdo neco pochopil jinak to se omlouvam moc
- Upravit
@KKK85 píše: Více
Jojo, já jí taky zbožnuju
Hlavně jsem střevo, a občas se mi stane že zapomenu v kapse papírovej kapesník.
Bože, to snad není pravda
![]()
Sedím si na prstech ![]()
Já měla dvě práce a sedm směn týdně několik let, abych se postavila na vlastní nohy po útěku od manžela a NIKDY jsem nežádala žádnou sociální pomoc…byla jsem blbá, mohla jsem uspořádat sbírku ![]()
Ale ne, já trubka jsem si na všechno vydělala sama, i na tu pračku, na kauci do podnájmu, na nájem, energie…no prostě blbá ![]()
Do práce a makat, v bývalé firmě zaměstnávali hlavně invalidy. Ale to by se muselo chtít, co?
@KKK85 58365484 [/citace nechapu moc co tím myslíte@Betty MacDonald píše: VíceJá pracovala ale moje doktorka zavolala zamestannci a nechala mne ukoncit ze zdravotnich duvodu mam obe kycle na operaci ve stadiu 4stupne revmatoidni artritidu stitnou žlazu jendu nohu kratsi jedno rameno mensi zaoblenou pater a před rokem se mi pridala panycka ataka takze tak
- Upravit
@Jozef119 píše: Více
Vubec jsi neodpověděla, proč potřebujete nový spotřebič a nestačí vám darovaný nebo za tisícovku z inzerce. Facebook mas? Jestli ne, tak založit. Nemusíš mít účet.
samý kecy, výmluvy.
Takhle maji susak sousedi a nekolikrat jim ukradli obleceni lidi ktery chodi na navstevy
Příspěvek upraven 25.03.26 v 09:11
- Upravit
@Lily-of-the-valley píše: Více
Ano mam fb nejsou to vymluvy a ani kecy finance nemam nemam proste ani tech 1500kč jsem z plzne navic bych musela zařidit dovoz to stoji dalsi penizky auto nevlastnim
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!