Kdo rodil počtvrté?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.1.12 13:00

jééé, tak to mám radost. Jsem na to stejně, mě čeká čtvrtý porod v červnu a taky jsem si myslela, že jsem ojedinělý případ a budou mě mít za blázna :lol: JInak jsem rodila třikrát a všechny porody byly teda docela rychlé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.1.12 13:03

Vidím že jsme na tom opravdu docela stejně, to mám radost, a my teda máme 3holky :potlesk: , takže ani chlapečka neočekáváme, včera sem byla ve Zlíně na oskarovi a vše v pořádku ale porodu se bojím jako všech, ten poslední byl děsnej, vůbec nechtěla ven, až pomohla horká voda ve vaně a do hodiny byla venku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.12 13:10

to potěší že? Ale z druhé strany, proč ne, když se na to cítíme a neovlivní to ostatní děti. Jsem na to pyšná.
No porodu se taky bojím, ale pokud by měl být jako poslední, vlastně všechny tři, budu rodit pořád. Sice mi porod vyvolávali o tři týdne dříve, protože jsem za týden zhubla dvě kila, ale šlo to rychle. Tabletu mi dávali v devět a v 11.20 byla maličká na světe :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.1.12 13:14

Mě přijímali v 18h a tabletu sem dostala v 20h a nic, prý to se Vám rozjede v noci, nicméně poslali přítele domů, celou noc sem nespala, a ráno stejně nic, dali mi další tabletu v 8ráno a opět nic a pak už si to nějak nepamatuju ale vím že kolem 10h to nějak řešili, pak v 13h mi udělala sestřička nehorázný hmaty ve mě :D a napustila vanu a 14.20 byla Viky venku. Bylo to loni v dubnu, Viky má 8měsíců a my jsme ve 13tt, bude to mazec ale to zvládnem, starší holky mají 8 a 4roky. Jak je to u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.12 13:20

tak to ti držím pěstičky. Takový krátký věkový rozdíl bych asi nezmákla :lol:
Já mám do dceru 16 let, syny 12,5let a berušku 4 ročky. Takže já to má relativně v klidu. Ale určo to zmákneš. A ještě tedy nevíš jistě co to bude jo? No manžel musí být nadšený ze samých bab. To je jak u nás, mimo syna mám baby a další čekám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
20.1.12 13:25

Já uplně koukám co je tady čtyřmatek nebo skoro 4matek :mrgreen: a to na mě rodina(z mé strany) kouká jak na exota :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.12 13:27

:mrgreen: no mám čím dál tím větší radost. U nás to zatím nikdo nekomentoval, tedy nejbližší rodina a těší se a ostatní rodinka to neví a necítím potřebu to oznamovat..... :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.1.12 13:40

no u nás to bylo překvapení právě proto že máme mimi, ale všichni jsou rádi, akorát některé kamarádky nechápou, ale co ještě jedno jsme chtěli a že se povedlo naporvé? Buďme rádi, někomu to trvá roky, dům máme velký, takže děti je kam dávat, a hlavně tatínka co všchny svoje ženský miluje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.12 13:43

Tak to je úžasné. U nás je to podobné. My před půl rokem o mimi přišly, takže za toto jsme o to více vděční a každý at si říká co chce. Lidi okolo nás živit nebudou a lásku nám taky nedají. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.1.12 13:46

No uplně přesně moje slova, kdybych se na to necítila určitě bych další dítě neměla, ale všechno zvládnem. A kde budeš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.12 13:49

tak, tak a o tom to je ;)
do čtvrtice všeho dobrého, v Novém Jičíně. Byla jsem vždy spokojená
Kde to plánuješ ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.1.12 14:03

Ve Zlíně, byla sem tam moc spokojená, ale nikdy nezapomenu ten pocit když sem tam večer nastupovala, vím že sem stála před porodnicí a nechtěla dovnitř, přitel se mi smál a málem mě tam „dotáhl“ ;) a já tam nechtěla ani za nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.12 14:12

Holky, držím Vám palečky, aby jste měli 4 porod bezproblémový a obdivuji Vás. Já mám termín v únoru a čekám první…a asi i poslední. Čtyři děti bych nezvládla. Vůbec si to nedovedu přestavit jak po finanční stránce, tak po psychické.

• Citovat
  • Upravit
20.1.12 14:17

No holka, já se přemlouvám už ted ke špitálu. No to abych byla připravená bo se mi tam vůbec nechce. Doma je doma :mrgreen:
Ale říkám si, že je to naposled :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.12 14:20
Anonymní píše:
Holky, držím Vám palečky, aby jste měli 4 porod bezproblémový a obdivuji Vás. Já mám termín v únoru a čekám první…a asi i poslední. Čtyři děti bych nezvládla. Vůbec si to nedovedu přestavit jak po finanční stránce, tak po psychické.

Taky jsem si říkala po prvním, že druhé nechci, u druhého, že je to naposled. Pak jsem souhlasila s drobkem pro radost no a aby nebyla malá sama, bude mít sourozence na „hraní“ :mrgreen:
Jak se říká, nikdy neříkej nikdy :lol:
No a po psychické stránce se to zvládnout dá bez problémů a po finanční?
Samozřejmě to byla jedna z nejdůležitějších stránek našich rozhovorů, než jsme malé počali
Vše se dá zvládnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky