Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jééé, tak to mám radost. Jsem na to stejně, mě čeká čtvrtý porod v červnu a taky jsem si myslela, že jsem ojedinělý případ a budou mě mít za blázna
JInak jsem rodila třikrát a všechny porody byly teda docela rychlé
Vidím že jsme na tom opravdu docela stejně, to mám radost, a my teda máme 3holky
, takže ani chlapečka neočekáváme, včera sem byla ve Zlíně na oskarovi a vše v pořádku ale porodu se bojím jako všech, ten poslední byl děsnej, vůbec nechtěla ven, až pomohla horká voda ve vaně a do hodiny byla venku ![]()
to potěší že? Ale z druhé strany, proč ne, když se na to cítíme a neovlivní to ostatní děti. Jsem na to pyšná.
No porodu se taky bojím, ale pokud by měl být jako poslední, vlastně všechny tři, budu rodit pořád. Sice mi porod vyvolávali o tři týdne dříve, protože jsem za týden zhubla dvě kila, ale šlo to rychle. Tabletu mi dávali v devět a v 11.20 byla maličká na světe ![]()
Mě přijímali v 18h a tabletu sem dostala v 20h a nic, prý to se Vám rozjede v noci, nicméně poslali přítele domů, celou noc sem nespala, a ráno stejně nic, dali mi další tabletu v 8ráno a opět nic a pak už si to nějak nepamatuju ale vím že kolem 10h to nějak řešili, pak v 13h mi udělala sestřička nehorázný hmaty ve mě
a napustila vanu a 14.20 byla Viky venku. Bylo to loni v dubnu, Viky má 8měsíců a my jsme ve 13tt, bude to mazec ale to zvládnem, starší holky mají 8 a 4roky. Jak je to u tebe?
tak to ti držím pěstičky. Takový krátký věkový rozdíl bych asi nezmákla ![]()
Já mám do dceru 16 let, syny 12,5let a berušku 4 ročky. Takže já to má relativně v klidu. Ale určo to zmákneš. A ještě tedy nevíš jistě co to bude jo? No manžel musí být nadšený ze samých bab. To je jak u nás, mimo syna mám baby a další čekám. ![]()
Já uplně koukám co je tady čtyřmatek nebo skoro 4matek
a to na mě rodina(z mé strany) kouká jak na exota ![]()
no mám čím dál tím větší radost. U nás to zatím nikdo nekomentoval, tedy nejbližší rodina a těší se a ostatní rodinka to neví a necítím potřebu to oznamovat..... ![]()
no u nás to bylo překvapení právě proto že máme mimi, ale všichni jsou rádi, akorát některé kamarádky nechápou, ale co ještě jedno jsme chtěli a že se povedlo naporvé? Buďme rádi, někomu to trvá roky, dům máme velký, takže děti je kam dávat, a hlavně tatínka co všchny svoje ženský miluje ![]()
Tak to je úžasné. U nás je to podobné. My před půl rokem o mimi přišly, takže za toto jsme o to více vděční a každý at si říká co chce. Lidi okolo nás živit nebudou a lásku nám taky nedají. ![]()
No uplně přesně moje slova, kdybych se na to necítila určitě bych další dítě neměla, ale všechno zvládnem. A kde budeš rodit?
tak, tak a o tom to je ![]()
do čtvrtice všeho dobrého, v Novém Jičíně. Byla jsem vždy spokojená
Kde to plánuješ ty?
Ve Zlíně, byla sem tam moc spokojená, ale nikdy nezapomenu ten pocit když sem tam večer nastupovala, vím že sem stála před porodnicí a nechtěla dovnitř, přitel se mi smál a málem mě tam „dotáhl“
a já tam nechtěla ani za nic…
Holky, držím Vám palečky, aby jste měli 4 porod bezproblémový a obdivuji Vás. Já mám termín v únoru a čekám první…a asi i poslední. Čtyři děti bych nezvládla. Vůbec si to nedovedu přestavit jak po finanční stránce, tak po psychické.
No holka, já se přemlouvám už ted ke špitálu. No to abych byla připravená bo se mi tam vůbec nechce. Doma je doma ![]()
Ale říkám si, že je to naposled
![]()
Anonymní píše:
Holky, držím Vám palečky, aby jste měli 4 porod bezproblémový a obdivuji Vás. Já mám termín v únoru a čekám první…a asi i poslední. Čtyři děti bych nezvládla. Vůbec si to nedovedu přestavit jak po finanční stránce, tak po psychické.
Taky jsem si říkala po prvním, že druhé nechci, u druhého, že je to naposled. Pak jsem souhlasila s drobkem pro radost no a aby nebyla malá sama, bude mít sourozence na „hraní“ ![]()
Jak se říká, nikdy neříkej nikdy ![]()
No a po psychické stránce se to zvládnout dá bez problémů a po finanční?
Samozřejmě to byla jedna z nejdůležitějších stránek našich rozhovorů, než jsme malé počali
Vše se dá zvládnout ![]()