Kdo rodil počtvrté?

284
19.1.12 21:13

kdo rodil po čtvrté?

Ahoj všem,
Už jsem se tady jednou ptala,ale to už je dýl.Čekám čtvrté dítě,rodit bych měla za měsíc a čím více se to blíží,tím více přemýšlím o tom,jaký asi bude porod?Je možné,že bych třeba rodila dřív?Poprvé jsem rodila v termínu,podruhé jsem týden přenášela a po třetí jsem taky přenášela tři dny,tak jestli je to možné,že by se mimi mohlo narodit dřív?Jaký jste měli porody?V termínu nebo dřív?Jaký byl ten čtvrtý porod?Mě třeba ani u jednoho nepraskla voda,vždycky porod začal kontrakcemi a vodu mi píchli až v porodnici.Taky mi u každého dělali hamiltonům hmat a vždy mi pomohl k porodu,ještě ten den se mimi narodilo.Napište vaše zkušenosti,budu ráda,děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17927
19.1.12 21:18

To ti nikdo neřekne a odhadnout se to nedá. Mám známou, která třetí porodila v autě (do hodiny od prvních kontrakcí) a jinou, která čtvrté dítě přenášela. Já měla třetí porod náhlým předčasným císařem, takže kdoví, ale myslím, že bych taky byla přenášela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
19.1.12 21:20

Ahoj,to je jasný,že mi to nikdo neřekne,ale zajímají mě případy ostatních,jak to měli atd.?Teda ale v autě bych porodit nechtěla,znám zase holku,která první dítě porodila sice v porodnice,ale na záchodě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
19.1.12 21:23

Hi,po čtvrtý teda rodit nebudu,ani ještě potřetí :mrgreen: ale třeba s první jsem měla taky neskutečnou rychlovku do dvou hodin od prasknutí plodovky byla venku :mrgreen:
Druhá byla vyvolávaná

Každopádně držím palce at jde všechno hladce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
19.1.12 21:32

Ahoj,tak já mám taky čtyři porody za sebou. První porod 38+6 trval 5,5h. se vším všudy, druhý 40+5 trval 1h., třetí 40+4 trval 3h. a čtvrtý 40+9 trval 1h. U toho čtvrtého jsem si myslela, že přenášet nebudu,ale stalo se. Přeju rychlý a bezproblémový porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3267
19.1.12 21:39

Fakt je to různý, nedá se to takhle odhadnout - mě u prvního porodu praskla voda v 38tt, rodila jsem s oxytocinem, druhý porod 40+1, kontrakce do zad, třetí porod 39+4 slabé kontrakce, porod nepostupoval i přes oxytocin, hrozil císař :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
19.1.12 21:46

Odhadnout se to nedá. Já třeba všechny děti přenáším ;)
4. porod - přenášela jsem 4 dny, MUDr. udělal Hamiltonův hmat, rozjely se mírné kontrakce, odpoledne mi praskla voda (1.porod u kterého mi praskla voda sama). Kontrakce ustaly, v porodnici oxytocin, bo byla zelená plodovka a po 21 hod jsem porodila ;)
Taky jsem se bála předčasného porodu, protože mi od poloviny těh. tvrdlo břicho, ale nemělo to vliv ;)

Nemudruj nad tím, nějak to bude, tohle se nalajnovat nedá :) A až to přijde, přeju, ať to jde rychle :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
19.1.12 21:53

poctvrte to bylo dost rychle a popate jsem byla otevrena behem trictvrte hodiny - ale pak ma clovek z toho takovy mensi sok,ze to bylo tak narychlo…no poseste bych si to uz nedovedla predstavit–jo a vsechny jsem prenasela 14 dni.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
19.1.12 22:04

no moje porody byly též šokovky a druhý extra v 2215 pokoj a v 23 40 hotovo sotva jsme uložily starší a manžel přišel na posledních 30 minut vlaně jsem si to tam prochodila v koupelně a pak došla na pokoj když přišel a hura do finále,

můj mudr tvrdil co dítě tím se rodí dřív hahha když vidím že tu spousty holek přenáší.

Já ani nevím zda bych přenášela mně obě děti nadiktovaly a všem se povedlo je vyhodit z domečku přesně pár minut před koncem kdy u měli jít Nikču tedy vyhodila mudra ve středu a šla až v sobotu a neli ve středu a muela to stihnou do čtvrtka a zvládla to ještě ten večer :lol:

• Citovat
  • Upravit
9954
19.1.12 22:08

Tak já mám 4 porod taky za sebou. Od 31tt mně hrozili s předčasným porodem a nakonec jsem si porod vykručela ve 39+1 jen proto, že druhý den zavírali naší porodnici kvůli malování a já nechtěla nikam jinam.Takže mně to vyvolali a ještě že tak.Po první kontrakci, byl malý do 40minut venku.Takže chytnout mě to doma, tak do porodnice prý nedojedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
19.1.12 22:40

já měla čtvrtý porod velmi rychlý 39+6 ve 17.15 jsme byli ještě v tescu a to jsem už měla bolesti,doma jsem začla cítit tlak na spodek takže jsme v půl sedmé byli v porodnici a v 19.25 se malej narodil :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
19.1.12 22:45

Mě to počtvrté teprv čeká, ale vzhledem k tomu, že akorát první se narodil jeden den před termínem a obě holky jsem přenášela (první děvče týden, druhé přesně 14 dní a porod se naštěstí rozjel sám ráno v den plánovaného vyvolávání), tak teď nečekám, že bych rodila dřív :think: nebo, že bych prostě holky vždycky přenášela a kluk by vykoukl na čas :think: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
19.1.12 22:47
zakelka,s píše:
Ahoj,to je jasný,že mi to nikdo neřekne,ale zajímají mě případy ostatních,jak to měli atd.?Teda ale v autě bych porodit nechtěla,znám zase holku,která první dítě porodila sice v porodnice,ale na záchodě. :lol:

Moje kamarádka rodila třetí a čtvrté dítě v autě. Bylo to tak rychlý, že už to nestihli. Ale všechno bylo ok :D Tobě přeju krásný porod a zdravé miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
20.1.12 00:16

3× to bylo +- na termín a vždy píchali vodu,počtvrté o 14 dní dřív,voda rupla sama a malej byl do 1,5h venku :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.1.12 12:53

Ahoj holky, tak mě 4.porod teprve čeká a to v červenci a sama sem zvědavá, všechny 3 porody mi vyvolávaly, tak uvidíme teď. Myslela jsem si že jsem exot s 4.dítětem ale koukám, že je to docela normální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí