Hledání práce a těhotenství

2597
19.1.12 17:38

Hledání práce X těhotenství

Zdravím holky, chci se zeptat jak je to s možným nástupem do práce, když jsem těhotná. Sezení na zadku mě nebaví, brigády v mém okolí jsou ale jen v zakouřených hospodách nebo skladech a to je nevhodné. Kdyby se mi podařilo najít práci, musím své těhotenství nahlásit? Nebo je tu nějaká ochrana? Jsem bez práce už pár měsíců a nudím se doma a peníze by se taky samozřejmě hodily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
těhulka87
19.1.12 17:48

Ahoj, ja jsem take na pracaku. Jsem v 10tt a nastupuju na dohodu na brigadu jako pomoc do kuchyne. Doma me to take nebavi. Rekla jsem jim ze jsem tehotna at nic netaham a at pocitaji s tim ze nejdu na stalo a v poho. Jelikoz uz mam lehce brisko tak bych to do 3mes.zkusebky nijak stejne nezatajila.

• Citovat
  • Upravit
27008
19.1.12 18:17

U prvního syna když jsem byla na pracáku tka mi narovinu řekli že nikde nic nesženu no nebyla byhc výhra půlku těhu jsem proležela v nemocnici.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
19.1.12 18:33

No já doufám, že nakonec budu mít výsledky v pořádku, v moči mi něco neuspokojivého našli tak se čeká do zítra na krev. Kdybych šla na rizikové, tak by mě kleplo asi. Já jsem bez příjmu, nemám odpracováno dost na podporu v nezaměstnanosti. Žiju s přítelem v nájmu, tak nemám nárok ani na příspěvek na bydlení ani na jiný příspěvek. Tak je to naprd. Nelíbí se mi cucat z přítele peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí