Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím holky, chci se zeptat jak je to s možným nástupem do práce, když jsem těhotná. Sezení na zadku mě nebaví, brigády v mém okolí jsou ale jen v zakouřených hospodách nebo skladech a to je nevhodné. Kdyby se mi podařilo najít práci, musím své těhotenství nahlásit? Nebo je tu nějaká ochrana? Jsem bez práce už pár měsíců a nudím se doma a peníze by se taky samozřejmě hodily.
Ahoj, ja jsem take na pracaku. Jsem v 10tt a nastupuju na dohodu na brigadu jako pomoc do kuchyne. Doma me to take nebavi. Rekla jsem jim ze jsem tehotna at nic netaham a at pocitaji s tim ze nejdu na stalo a v poho. Jelikoz uz mam lehce brisko tak bych to do 3mes.zkusebky nijak stejne nezatajila.
U prvního syna když jsem byla na pracáku tka mi narovinu řekli že nikde nic nesženu no nebyla byhc výhra půlku těhu jsem proležela v nemocnici.....
No já doufám, že nakonec budu mít výsledky v pořádku, v moči mi něco neuspokojivého našli tak se čeká do zítra na krev. Kdybych šla na rizikové, tak by mě kleplo asi. Já jsem bez příjmu, nemám odpracováno dost na podporu v nezaměstnanosti. Žiju s přítelem v nájmu, tak nemám nárok ani na příspěvek na bydlení ani na jiný příspěvek. Tak je to naprd. Nelíbí se mi cucat z přítele peníze.