Druhy interupcí

1
19.1.12 13:26

Druhy interupcí

Dobrý den,
měla jsem pohlavní styk s přítelem,stala se nám nehoda-praskl nám kondom.
Za 14 dní jsem si udělala test a vyšel pozitivní.Jsem asi v 2 týdnu těhotenství.
Chtěla bych se zeptat zda existuje něco jako potrat injekcí nebo pilulkou,pokud ano kolik to stojí?Předem velmi děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1366
19.1.12 13:28

myslím, že ne, že budeš muset na tzv. miniinterupci a to už je zákrok. zaběhni co nejdříve na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
19.1.12 13:29

myslim, ze neexistuje, do 8tt se provadi miniinterrupce odsatim,pokud se nepletu, nejmene invazivni. Takze ti nezbyva, nez co nejrychleji nabehnout k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27262
19.1.12 13:30

Pilulku si měla použít hned po nehodě. Teď už je pozdě, takže na gyndu, tam jim sdělit svoje rozohodnutí a hurá na sál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
19.1.12 13:31

Nejsi ve druhém týdnu, ale nejspíš tak v pátém.
Ted už nezbude nic jiného než miniinterrupce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.12 13:32

možná nemusí na sál,mě ten zákrok uděla přímo můj gyndař ve své ordinaci při částečné narkoze ale už tehdá to stalo 3700 teď určitě víc

• Citovat
  • Upravit
1937
19.1.12 13:35

Jsi cca tak v 5 tt, takže neztrácej čas, abys to všechno do 8tt stihla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
19.1.12 13:36

nebo je ještě varianta dítě si nechat

• Citovat
  • Upravit
6096
19.1.12 13:37
sophinka píše:
nebo je ještě varianta dítě si nechat
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
19.1.12 13:47

Pokud se rozhodneš dítě nedonosit, půjde o miniinterupci - zákrok. Četla jsem, že skutečně existují léky, které způsobují, že se plod vstřebá sám a odejde. Ale u nás se to nepoužívá, je to prý drahé :nevim: U nás se to používá jen v případě mimoděložního těhotenství zachyceném ve velmi ranném stadiu - což je prý v praxi velmi málo případů, protože zachytit mimoděložní okamžitě je téměř nemožné, vždy gynekolog ještě pár dní čeká, jestli to nakonec nebude normální těhotenství po pozdější ovulaci v cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
19.1.12 13:50
wewinek píše:
Dobrý den,
měla jsem pohlavní styk s přítelem,stala se nám nehoda-praskl nám kondom.
Za 14 dní jsem si udělala test a vyšel pozitivní.Jsem asi v 2 týdnu těhotenství.
Chtěla bych se zeptat zda existuje něco jako potrat injekcí nebo pilulkou,pokud ano kolik to stojí?Předem velmi děkuji za odpovědi.

milá zakladatelko. Těhotenství není rýma a sex není hra. Rýmu vyléčíš,interupcí zabiješ. Připočítej také riziko toho,že v budoucnu,až si jednou děti budeš z celého srdce přát už se to nemusí podařit. Interupce je velký zásah do lidského těla

• Citovat
  • Upravit
3234
19.1.12 13:52

jestli je to 2 týdny od té nehody, tak to budeš cca ve 4-5týdnu těhotenství. Na tabletku už je pozdě,ta se musí užít nejpozději do 72h po styku. Teď už jedině přichází v úvahu miniinterupce, kterou ti gynDr. provede do 8tt. Takže si k němu co nejdříve zajdi. ale počítej s cenou kolem 4-5 tisíc.

No a nebo pak je tu varianta co psala Sophinka a miminko si nechat :palec: o tom jste neuvažovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
19.1.12 13:53

…jen když tu byla zmíněná potratová pilulka-ta existuje,ale není v ČR schválena:

http://www.liveportal.cz/…ulka-ru-486/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
19.1.12 13:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
19.1.12 13:57

Sophinko, myslim, ze psala, ze pouzili kondom, bohuzel, stat se muze, ze praskne.

Predpokladam, ze vzhledem k tomu, ze forma antikoncepce tu byla, tak asi dite zrovna nechteji a dotaz znel jinak. nemyslim, ze moralizovani je na miste- ono selhat muze cokoli,jakakoli antikoncepce. A ne vzdy je situace takova, ze je do ni vhodne privest dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí