Druhy interupcí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43032
19.1.12 16:06

No diskuse na emiminu neni poradna, odpovidaji utoivatelky, ne placeny odbornik, takze si myslim, ze neutralita ani zachovana byt nemuze. Nema cenu se o to snazit.

Nevim, jestli uz byly nejake odpovedi smazany, ale ja nasla jedinou zminku „a nebo si ho muzes nechat“ - coz podle me moralizovani neni, jen alternativa.

jinak souhlasim, ze chce-li kdo diskutovat o moralnosti potratu, muze si k tomu zalozit svou vlastni diskusi. Zakladatelka teto je novacek a tak netusi, ze mela do sveho uvodnihoi prispevku napat „prosim nerozmlouvejte mi potrat“ :-) No proste nekdy ta huba svrbi natolik, ze to proste musi ven, ze jo

Ostatne na otazku „jak otravit psa“ se zvedlo daleko vice pobourenych ohlasu, neprijde vam to absurdni v tom srovnani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
19.1.12 16:23
Pudloslava píše:
Ostatne na otazku „jak otravit psa“ se zvedlo daleko vice pobourenych ohlasu, neprijde vam to absurdni v tom srovnani?

nepřijde, otrávení živého zvířete je trestní čin. Interupce je běžný zákrok. I když to nezní hezky, rozvíjet tyhle diskuze nemá cenu, u každého jde o subjektivní pohled na věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
19.1.12 16:32
K-a-č-i-k píše:
Pudloslava píše:
nepřijde, otrávení živého zvířete je trestní čin. Interupce je běžný zákrok. I když to nezní hezky, rozvíjet tyhle diskuze nemá cenu, u každého jde o subjektivní pohled na věc.

v ty nesmyslnosti mas jiste pravdu - nezaznamenala jsem, ze by na emiminu nekdo na zaklade diskuse zmenil svetonazor :-)
Nicmene, pokud si nekdo mysli, ze potrat je vrazda, bylo by vlastne divny a v podstate i z jeho hlediska nemoralni, pokud by nevyletel (ikdyz se ho nikdo nepta na nazor). Preci nemuzes mlcky prihlizet, jak se ostatni chladnokrevne bavi o necem, o sem si myslis, ze je zlocin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
19.1.12 16:40
Pudloslava píše:
K-a-č-i-k píše:
Pudloslava píše:
nepřijde, otrávení živého zvířete je trestní čin. Interupce je běžný zákrok. I když to nezní hezky, rozvíjet tyhle diskuze nemá cenu, u každého jde o subjektivní pohled na věc.
v ty nesmyslnosti mas jiste pravdu - nezaznamenala jsem, ze by na emiminu nekdo na zaklade diskuse zmenil svetonazor :-)
Nicmene, pokud si nekdo mysli, ze potrat je vrazda, bylo by vlastne divny a v podstate i z jeho hlediska nemoralni, pokud by nevyletel (ikdyz se ho nikdo nepta na nazor). Preci nemuzes mlcky prihlizet, jak se ostatni chladnokrevne bavi o necem, o sem si myslis, ze je zlocin.

Já tě chápu Pudloslavo, i když já na to mám jiný pohled. Vidím to tak jak to prostě je, jak to cítí zakladatelka, ale přesto nejsem chladnokrevná.
Proto taky raději některé diskuze nekomentuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
19.1.12 17:55
Pudloslava píše:
K-a-č-i-k píše:
Pudloslava píše:

přesně jste to vystihla, ale radši už budu držet hubu a krok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
19.1.12 18:03

Hele co blbnete zakladatelka přece nemůže za to že jiný ženský nemůžou otěhotnět to sem neplette.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
19.1.12 21:55

Zakladatelce bych hlavně přála, aby měla honem v okolí někoho, kdo jí poradí a psych. jí podrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.10.15 14:54
:jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie