Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No diskuse na emiminu neni poradna, odpovidaji utoivatelky, ne placeny odbornik, takze si myslim, ze neutralita ani zachovana byt nemuze. Nema cenu se o to snazit.
Nevim, jestli uz byly nejake odpovedi smazany, ale ja nasla jedinou zminku „a nebo si ho muzes nechat“ - coz podle me moralizovani neni, jen alternativa.
jinak souhlasim, ze chce-li kdo diskutovat o moralnosti potratu, muze si k tomu zalozit svou vlastni diskusi. Zakladatelka teto je novacek a tak netusi, ze mela do sveho uvodnihoi prispevku napat „prosim nerozmlouvejte mi potrat“
No proste nekdy ta huba svrbi natolik, ze to proste musi ven, ze jo
Ostatne na otazku „jak otravit psa“ se zvedlo daleko vice pobourenych ohlasu, neprijde vam to absurdni v tom srovnani?
Pudloslava píše:
Ostatne na otazku „jak otravit psa“ se zvedlo daleko vice pobourenych ohlasu, neprijde vam to absurdni v tom srovnani?
nepřijde, otrávení živého zvířete je trestní čin. Interupce je běžný zákrok. I když to nezní hezky, rozvíjet tyhle diskuze nemá cenu, u každého jde o subjektivní pohled na věc.
K-a-č-i-k píše:Pudloslava píše:nepřijde, otrávení živého zvířete je trestní čin. Interupce je běžný zákrok. I když to nezní hezky, rozvíjet tyhle diskuze nemá cenu, u každého jde o subjektivní pohled na věc.
v ty nesmyslnosti mas jiste pravdu - nezaznamenala jsem, ze by na emiminu nekdo na zaklade diskuse zmenil svetonazor ![]()
Nicmene, pokud si nekdo mysli, ze potrat je vrazda, bylo by vlastne divny a v podstate i z jeho hlediska nemoralni, pokud by nevyletel (ikdyz se ho nikdo nepta na nazor). Preci nemuzes mlcky prihlizet, jak se ostatni chladnokrevne bavi o necem, o sem si myslis, ze je zlocin.
Pudloslava píše:K-a-č-i-k píše:v ty nesmyslnosti mas jiste pravdu - nezaznamenala jsem, ze by na emiminu nekdo na zaklade diskuse zmenil svetonazorPudloslava píše:nepřijde, otrávení živého zvířete je trestní čin. Interupce je běžný zákrok. I když to nezní hezky, rozvíjet tyhle diskuze nemá cenu, u každého jde o subjektivní pohled na věc.
Nicmene, pokud si nekdo mysli, ze potrat je vrazda, bylo by vlastne divny a v podstate i z jeho hlediska nemoralni, pokud by nevyletel (ikdyz se ho nikdo nepta na nazor). Preci nemuzes mlcky prihlizet, jak se ostatni chladnokrevne bavi o necem, o sem si myslis, ze je zlocin.
Já tě chápu Pudloslavo, i když já na to mám jiný pohled. Vidím to tak jak to prostě je, jak to cítí zakladatelka, ale přesto nejsem chladnokrevná.
Proto taky raději některé diskuze nekomentuju ![]()
Pudloslava píše:K-a-č-i-k píše:v ty nesmyslnosti mas jiste pravdu - nezaznamenala jsem, ze by na emiminu nekdo na zaklade diskuse zmenil svetonazorPudloslava píše:nepřijde, otrávení živého zvířete je trestní čin. Interupce je běžný zákrok. I když to nezní hezky, rozvíjet tyhle diskuze nemá cenu, u každého jde o subjektivní pohled na věc.
přesně jste to vystihla, ale radši už budu držet hubu a krok ![]()
Hele co blbnete zakladatelka přece nemůže za to že jiný ženský nemůžou otěhotnět to sem neplette.
Zakladatelce bych hlavně přála, aby měla honem v okolí někoho, kdo jí poradí a psych. jí podrží.