Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
awantia píše:
mončiček spis kdyz se nejdede s tema co maji uz kolem 11 569 prispevku,Tady se na novacky,povidalky,a stalice diva jinakJe to hnus
hm,tak já nezkoumám,kdo má kolik příspěvků,to opravdu ne
![]()
Nebudu lhát,je mi toho drobečka líto(pokud nějaký je).Pokud miminko nechceš,co třeba přímá adopce?Je tolik párů co by miminko chtěli,ale nemůžou ho ze zdravotních důvodů mít ![]()
awantia píše:
momi33 tebe jsem nemyslela ..ale vetsina se na to diva
ok,já jen,že nebylo specifikováno…
V diskusích se snažte odpovídat na položenou otázku, pokud vás otázka rozčiluje nebo nesouhlasíte se zakladatelkou, nemusíte se diskuse účastnit. Jednoduché.
Tereza
admin píše:
V diskusích se snažte odpovídat na položenou otázku, pokud vás otázka rozčiluje nebo nesouhlasíte se zakladatelkou, nemusíte se diskuse účastnit. Jednoduché.Tereza
jestli je to na mě tak téma mě nerozčiluje.
jen jsem chtěla podotknout,že těhotenství není něco co se vyléčí tabletkou. A když tak kolikrát se to může stát mladé holčině?
…já nevím, ale pochybuju, že některá z nás odkládala sex na dobu, kdy se začala cítit na to, být matkou…a pochybuju, že jsme všechny jako mladé holky počkaly na to, až se budeme cítit zodpovědné…
K-a-č-i-k píše: …já nevím, ale pochybuju, že některá z nás odkládala sex na dobu, kdy se začala cítit na to, být matkou…a pochybuju, že jsme všechny jako mladé holky počkaly na to, až se budeme cítit zodpovědné…
pak bych řekla ,že je něco špatně
ale to je OT
Musím přiznat,že sem začala být zodpovědná až jako těhule
Myslím si,že kdybych měla čekat až sama od sebe začnu být zodpovědná tak zemřu jako panna
![]()
muffinka89 píše:
Musím přiznat,že sem začala být zodpovědná až jako těhuleMyslím si,že kdybych měla čekat až sama od sebe začnu být zodpovědná tak zemřu jako panna
![]()
![]()
muffinka89 píše:
Musím přiznat,že sem začala být zodpovědná až jako těhuleMyslím si,že kdybych měla čekat až sama od sebe začnu být zodpovědná tak zemřu jako panna
![]()
![]()
já bych musela být panna do 25 ![]()
Nicméně o zakladatelce se nedá říct, že by zodpovědná nebyla, používá alespoň kondom. A nedivím se jí, že není připravená mít dítě, já bych to nejspíš dříve řešila stejně. Držím palce ať vše dobře dopadne, a to hlavně po zdravotní stránce
![]()
Také si myslím,že se zakladatelka snažila aby k tomu nedošlo!A také aby to psychicky ustála............