Druhy interupcí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
19.1.12 14:15
awantia píše:
mončiček spis kdyz se nejdede s tema co maji uz kolem 11 569 prispevku,Tady se na novacky,povidalky,a stalice diva jinak :( Je to hnus

hm,tak já nezkoumám,kdo má kolik příspěvků,to opravdu ne ;) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
19.1.12 14:15

Nebudu lhát,je mi toho drobečka líto(pokud nějaký je).Pokud miminko nechceš,co třeba přímá adopce?Je tolik párů co by miminko chtěli,ale nemůžou ho ze zdravotních důvodů mít :(

• Citovat
  • Upravit
awantia
19.1.12 14:17

momi33 tebe jsem nemyslela ..ale vetsina se na to diva

• Citovat
  • Upravit
awantia
19.1.12 14:18

muffinka89 :palec:

• Citovat
  • Upravit
25324
19.1.12 14:20
awantia píše:
momi33 tebe jsem nemyslela ..ale vetsina se na to diva

ok,já jen,že nebylo specifikováno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
awantia
19.1.12 14:22

momi33 :lol:

• Citovat
  • Upravit
20838
19.1.12 14:24

V diskusích se snažte odpovídat na položenou otázku, pokud vás otázka rozčiluje nebo nesouhlasíte se zakladatelkou, nemusíte se diskuse účastnit. Jednoduché.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
awantia
19.1.12 14:27

omlouvam se Terezko

• Citovat
  • Upravit
sophinka
19.1.12 14:27
admin píše:
V diskusích se snažte odpovídat na položenou otázku, pokud vás otázka rozčiluje nebo nesouhlasíte se zakladatelkou, nemusíte se diskuse účastnit. Jednoduché.Tereza

jestli je to na mě tak téma mě nerozčiluje. :lol: jen jsem chtěla podotknout,že těhotenství není něco co se vyléčí tabletkou. A když tak kolikrát se to může stát mladé holčině?

• Citovat
  • Upravit
1937
19.1.12 14:32

…já nevím, ale pochybuju, že některá z nás odkládala sex na dobu, kdy se začala cítit na to, být matkou…a pochybuju, že jsme všechny jako mladé holky počkaly na to, až se budeme cítit zodpovědné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
19.1.12 14:35
K-a-č-i-k píše: …já nevím, ale pochybuju, že některá z nás odkládala sex na dobu, kdy se začala cítit na to, být matkou…a pochybuju, že jsme všechny jako mladé holky počkaly na to, až se budeme cítit zodpovědné…

pak bych řekla ,že je něco špatně :lol: ale to je OT

• Citovat
  • Upravit
muffinka89
19.1.12 14:38

Musím přiznat,že sem začala být zodpovědná až jako těhule :think: Myslím si,že kdybych měla čekat až sama od sebe začnu být zodpovědná tak zemřu jako panna :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
sophinka
19.1.12 14:40
muffinka89 píše:
Musím přiznat,že sem začala být zodpovědná až jako těhule :think: Myslím si,že kdybych měla čekat až sama od sebe začnu být zodpovědná tak zemřu jako panna :D :D :D
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1937
19.1.12 14:44
muffinka89 píše:
Musím přiznat,že sem začala být zodpovědná až jako těhule :think: Myslím si,že kdybych měla čekat až sama od sebe začnu být zodpovědná tak zemřu jako panna :D :D :D

já bych musela být panna do 25 :mrgreen:
Nicméně o zakladatelce se nedá říct, že by zodpovědná nebyla, používá alespoň kondom. A nedivím se jí, že není připravená mít dítě, já bych to nejspíš dříve řešila stejně. Držím palce ať vše dobře dopadne, a to hlavně po zdravotní stránce :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
19.1.12 14:50

:mrgreen: Také si myslím,že se zakladatelka snažila aby k tomu nedošlo!A také aby to psychicky ustála............

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky