Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud Ti nevyhovují jen intimky, dej si klasické slabé vložky na slabounké krvácení
Třeba to bude komfortnější ![]()
Já měla stejný problém a používala jsem klasiku diskreet (snad je to dobře). No a měnila jsem třeba 4× denně. Hlavně v létě …
Používala jsem bez parfemace a mám je ráda, protože krásně lepí a drží. Zkoušela jsem i jiné, ale nevyhovovali mi.
Ahoj, já používám intimky Discreet nebo vložky Naturela a nemůžu si stěžovat.
U nás na gyndě máme v čekárně televizi, kde jezdí pořád dokola různé reklamy a rozhovory s těhu spojené a jeden doktor tam říkal, že se klidně můžou používat tampóny i v těhu na tyhle výtoky. Já bych totiž s vložkou ven asi nevylezla, takže budu dál pokračovat s tampóny ![]()
Maky.p píše:
U nás na gyndě máme v čekárně televizi, kde jezdí pořád dokola různé reklamy a rozhovory s těhu spojené a jeden doktor tam říkal, že se klidně můžou používat tampóny i v těhu na tyhle výtoky. Já bych totiž s vložkou ven asi nevylezla, takže budu dál pokračovat s tampóny
já jsem taky taková..z vložek mám osypky jen jak je vidím..zatím výtok v těhu není tak hrozný abych něco používala..jen už ted se děsím po porodu až se budou muset nosit ty poporodní vložky..nebojím se ani porodu víc jak těch hnusných vložek.. ![]()
Smurfka, asi tak nějak, ať mám sebetenčí, stejně si připadnu jak s plínou pomalu, že to jde vidět - i když nejde a připadne mi to děsně nehygienické ![]()
Maky.p píše:
Smurfka, asi tak nějak, ať mám sebetenčí, stejně si připadnu jak s plínou pomalu, že to jde vidět - i když nejde a připadne mi to děsně nehygienické
já z toho měla v pubertě trauma dost velké..skoro na psychinu..
fakt nevím jak to přežiju ty očistky.. ![]()
ahojky,hlavne si kup prodysne intimky,ne ty s tim ochranym igelitem vespod…
ja pouzivala z dmka jejich znacku,jsou v pohode,mela jsem silenou spotrebu,menila jsem co chvilicku,at jsem proste porad v suchu
takze urcite 10×denne ,.nekdy i vic ![]()
o tamponech jsem také přemyslela, nekdo to kritizuje že to je v těhu blbe, ale to video jsem taky videla. Jak byste doporučili interval výměny??? Nekdo radí po každém wc.. jenže kdyz chodím co půl hodiny třeba ![]()
Anonymní píše:
o tamponech jsem také přemyslela, nekdo to kritizuje že to je v těhu blbe, ale to video jsem taky videla. Jak byste doporučili interval výměny??? Nekdo radí po každém wc.. jenže kdyz chodím co půl hodiny třeba
pokud chceš používat tampony v těhu, tak si kup ty probiotické..vyměnovala bych je jako normálně v intervalu maximálně 6 hodin..ale nevim no..možná se zeptat gyndaře na to, nebo jestli to udavají v tom vašem videu..fakt nevim.
Tampony vysušují sliznici a napománahá tvorbě kvasinek. Zvlášť v těhotenství je k tomu tělo náchylnější … já bych ho na výtok nepoužívala. Ale každý to má jinak a problémy mít nemusíš …
Anonymní píše:
o tamponech jsem také přemyslela, nekdo to kritizuje že to je v těhu blbe, ale to video jsem taky videla. Jak byste doporučili interval výměny??? Nekdo radí po každém wc.. jenže kdyz chodím co půl hodiny třeba
ty probiotické tampony práve sliznici nevysouší..navíc jsou něčím napuštěné aby právě zabranovali tvorbě kvasinek a jiných eksému..jsou ale trošku dražší no..
avm3 píše:
Tampony vysušují sliznici a napománahá tvorbě kvasinek. Zvlášť v těhotenství je k tomu tělo náchylnější … já bych ho na výtok nepoužívala. Ale každý to má jinak a problémy mít nemusíš …Anonymní píše:
Já bych se asi tamponů v těhotenství trochu bála, i když normálně tedy vložky zrovna dvakrát nemusím. V těhotenství jsem používala intimky od Carefree a bylo to v pohodě.
Já vím, znám je. Psala jsem o klasických.
smurfka píše:
ty probiotické tampony práve sliznici nevysouší..navíc jsou něčím napuštěné aby právě zabranovali tvorbě kvasinek a jiných eksému..jsou ale trošku dražší no..avm3 píše:
Tampony vysušují sliznici a napománahá tvorbě kvasinek. Zvlášť v těhotenství je k tomu tělo náchylnější … já bych ho na výtok nepoužívala. Ale každý to má jinak a problémy mít nemusíš …Anonymní píše:
Ahoj,
poradili byste mi někdo nějáké dobré intimní vložky. Mam ted v těhu silnější výtok, dle dr. je to tedy více poševního sekretu. Ale je to velice nepříjemné.. hodně to ze mě teče, zkusila jsem už několik značek ale vždy mi přijde že to moc nevsáknou a třeba venku to dost studí.. Nebo jak ste to řešili vy??