Hodnota hCG 14. den po pích. pregnylu

19.1.12 09:07

hodnoty hcg

děvčata máteněkterá zkušenost s výškou hcg já mam včera 14den po pích.pregnylu 68 v lABORCE tvrdila ze jsem jak to vidíde vy?Ms mela byt vcera :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5251
19.1.12 09:26

Já to vidím tak, že za týden uvidíš. Já měla trochu víc posunutou ovulaci, takže nevím, kdy přesně byla, ale těhotenství je asi o 10 dní mladší. HCG jsem měla při první odběru jen 2,7, za 3 dny to bylo 63,7 a za týden už byla vidět na UTZ dutinka. No a teď jsem v 16 tt. Takže myslím, že to vypadá nadějně, ale vyhráno ještě není, stát se může cokoliv. Uvidíš za týden na UTZ. Nebo za 3 dny kontrolní odběr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.12 10:24

Řeším zrovna podobný problém. Doktor mi řekl, že jsou 2 možnosti. Těhotná buď jsem nebo jsem těhotná byla a už nejsem (po ivf). Podle doktora má 14. den být hodnota nejméně 100. Každopádně kdyby tam těhotenství nebylo, tak by tam nebyla taková hodnota hcg. Netěhotné mají hodnotu pod 0,5. Chtělo by to další krevní testy. Do 48 hodin se má hodnota hcg zdvojnásobit. Hodně štěstí :-)

• Citovat
  • Upravit
2978
19.1.12 10:28

http://www.naseporodnice.cz/…otenstvi.php

mrkni, taky jsem hledala na netu v prosinci,protože mé hodnoty byly nízké a nerostly..a pak následovalo zamlklé těhu..
držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky