Platí těhotná 30,-Kč poplatek?

97
18.1.12 23:35

Platí těhotná 30,-Kč poplatek?

Mám dotaz zda těhotná neplatí 30,–Kč poplatek pouze u gynekologa, nebo vůbec u žádného lékaře během těhotenství? A nebo pouze tam kde ji gynekolog doporučí?
Pokaždé mi lékaři tvrdí něco jiného a někde platím a někde ne.

Díky za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
661
18.1.12 23:37
siniee píše:
Mám dotaz zda těhotná neplatí 30,–Kč poplatek pouze u gynekologa, nebo vůbec u žádného lékaře během těhotenství? A nebo pouze tam kde ji gynekolog doporučí?
Pokaždé mi lékaři tvrdí něco jiného a někde platím a někde ne.Díky za odpovědi :-)
já platila jen jednou při první prohlídce, než konstatoval, že jsem těhu, ale to je už pomalu 4 roky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
18.1.12 23:38

Ahoj,tak já,pokud si dobře vzpomínám, jsem platila pouze do chvíle, než jsem dostala těhu průkazku a pak už ne-„jedná se o opakované vyšetření kvůli stejnému problému“.nebo tak nějak se to říká,nebo co…,pak ani na UTZ v porodnici atd,prostě nic…Pak až při porodu=„otec u porodu“… :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
18.1.12 23:40

jako těhule neplatíš nikde :kytka:
nebo teda já nikde neplatila,ještě jsem se vždycky radši ptala :lol:

Příspěvek upraven 18.01.12 v 23:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
18.1.12 23:40

me poslal treba k zubari a tam jsem 30kc platila, u praktika jsem teh prohlidku neplatila, u gynekologa taktez ne, vlastne jen tu prvni, nez bylo oficialne potvrzeno tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
18.1.12 23:44

No gynekolog po mě nikdy nic nechtěl, ale poslal na endokrinologii, na hematologii a k zubaři. Předloni jsem neplatila nikde, letos u endokrinologa ne, ale na hematologii ano, tak jsem z toho zmatená :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
18.1.12 23:46

Neplatila jsem u žádného lékaře, kam mě dr. poslala plus u neurologa, kam jsem chodila už dřív a musela jsem tam během těhotenství častěji. Z vlastní vůle jsem šla ale ke kožnímu, protože se mi v těhotenství zhoršila pleť, a tam po mně chtěli 30 ká pokaždé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
18.1.12 23:54

Neplatila jsem gyndu, endokrinologii ani zubaře. Ale vyznejte se v tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
18.1.12 23:58

Oni ani ti lékaři podle mě neví jak to je. Ale proč si neříct… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
19.1.12 00:02

Na gyndě jsem platila jen poprvé, ale pozor, pak jsem měla těěhu cukrovku, byla jsem 4× v poradn na diabetologii a pokaždé jsem platila!!! Dost jsem to tenkrát studovala, i se hádala se sestrou, ale neplacení u těhu platí jen pro těhotenské prohlídky na gynekologii. Zubař a praktik to mohli brát jako prevenci, což se 1× do roka neplatí ani u netěhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69015
19.1.12 00:05

Neplatí u vyšetření, která přímo souvisí s těhotenstvím. Platí u vyšetření, která s ním nesouvisí + platí na pohotovosti.
Takže třeba na endokrinologii, kam docházím už strašně moc let a docházela bych tam i jako netěhotná, tak platím. Pokud by mi ale v těhotenství našli nějaký endokrinologický problém, který by byl těhotenstvím způsoben a ohrožoval by ho, platit bych neměla.
Na druhou stranu mě zkasírovali přímo v porodnici v diabetologické poradně, kde mi diagnostikovali těhotenskou cukrovku.
Nejparadoxnější ovšem byla situace před třemi lety, kdy mi bylo diagnostikováno zamlklé těhotenství a za tu návštěvu si o 30 Kč řekli, prý už nejsem těhotná :) Kdyby embryu na tomtéž ultrazvuku srdíčko bilo, neplatila bych nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
19.1.12 00:12
ugluk píše:
Neplatí u vyšetření, která přímo souvisí s těhotenstvím. Platí u vyšetření, která s ním nesouvisí + platí na pohotovosti.
Takže třeba na endokrinologii, kam docházím už strašně moc let a docházela bych tam i jako netěhotná, tak platím. Pokud by mi ale v těhotenství našli nějaký endokrinologický problém, který by byl těhotenstvím způsoben a ohrožoval by ho, platit bych neměla.
Na druhou stranu mě zkasírovali přímo v porodnici v diabetologické poradně, kde mi diagnostikovali těhotenskou cukrovku.
Nejparadoxnější ovšem byla situace před třemi lety, kdy mi bylo diagnostikováno zamlklé těhotenství a za tu návštěvu si o 30 Kč řekli, prý už nejsem těhotná :) Kdyby embryu na tomtéž ultrazvuku srdíčko bilo, neplatila bych nic.

Mazec!!!!
Jinak s tou těhu cukrovkou mě to taky zaráželo - přitom to přímo souviselo s těhu… le neuhádala jsem to!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
19.1.12 00:12
siniee píše:
Pokaždé mi lékaři tvrdí něco jiného a někde platím a někde ne.Díky za odpovědi :-)

na gyndě neplatím nic a u ostatních doktorů - když mám žádanku z gynekologie, tak neplatím, když ji nemám, platím 30kč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
19.1.12 00:16

No na endokrinologii sice docházím, ale díky těhotenství jdu vícekrát, ale i tak po mě nic nechtěla. Na hematologii zas ano i když předloni mi sestra vynadala že jsem poplatek zaplatila sms. No tak pak se v tom člověk má vyznat. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5055
19.1.12 00:38

ja neplatila akorat u gyndare, zubare a praktika - u tech dvou poslednich to bylo protoze jsem potrebovala potvrzeni do prukazky, jinak jsem na neurologii i endokrinologii treba platila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí