Ultrazvuk 30. tt

418
18.1.12 17:46

Ultrazvuk 30tt

Ahoj holky chtela jsem se zeptat mam napsanej ultrazvuk na ten posledni ultrazvuk co se dela potom 30tt rekl mi doktor at si tam zajdu od 30tt do 32tt chtela jusem se zeptat na to je lepsi jit az potom 31+5tt nebo nevadi kdyz pujdu treba 30+5tt jestli ten tyden neni lepsi jeste pockat a nebo jestli tam nehraje zadnou roli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5473
18.1.12 17:48

Myslím, že není na co čekat, prostě je daný ultrazvuk ve 30.T, tak bych šla ve 30.T, nebo co nejdřív by bylo možné, nemyslím, že by za týden bylo vidět něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
18.1.12 18:09

Myslím,že je to úplně jedno,já byla dokonce 33tt.Sleduje se tam hlavně váha miminka,jestli odpovídá danému týdnu,v jaké je poloze a jak funguje placenta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21588
18.1.12 18:09

podle mě to je absolutně jedno. týden nehraje roli. zajdi si tam podle toho, jak ti to vyhovuje ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
18.1.12 22:57

Já taky myslím, že to je jedno, byla jsem ve 32. tt. Hlavně změří miminko a srovnají s tabulkami přesně daného týdne, zda velikostně „odpovídá“. Mimochodem naše mimi mělo při tomhle UTZ už přes dvě kila. Tak pak holky schválně napište, kolik byl odhad vašeho. Docela mě to zajímá. Doktor říkal, že je větší a že pokud budu rodit v termínu, tak zřejmě bude mít přes 4 kila 8o … No, ale není se čemu divit, já 190 cm, manžel 197 cm… tak nemá být po kom drobek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
19.1.12 10:22
Fialka84 píše:
Já taky myslím, že to je jedno, byla jsem ve 32. tt. Hlavně změří miminko a srovnají s tabulkami přesně daného týdne, zda velikostně „odpovídá“. Mimochodem naše mimi mělo při tomhle UTZ už přes dvě kila. Tak pak holky schválně napište, kolik byl odhad vašeho. Docela mě to zajímá. Doktor říkal, že je větší a že pokud budu rodit v termínu, tak zřejmě bude mít přes 4 kila 8o … No, ale není se čemu divit, já 190 cm, manžel 197 cm… tak nemá být po kom drobek :mrgreen:

Tak u nás byl odhad ve 33tt 1700g a je to tak o 14dní méně,něž by měl mít.Ale vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí