Menší miminko

12505
18.1.12 20:23

Menší miminko

ahoj chci se jen uklidnit zda je to normální ve 20plus 4tt sme byly v genetu na ultrazvuku tam mi řekly,že malej odpovídá 19plus 5.
V 23plus 0 sme jely na pohotovst kvuly bolestem a tvrdnutí bříška vše v pořádku a ve správě mám biometrie odpovídá 23plus 0,FL 21plus 3…a prukazce mám od začátku tět 24plus dva…tak se v tom envyznám neroste ,malej pomalu?je to normální??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12505
18.1.12 20:24

k tomu sem přestla tolik přibírat a bříško se mi zdá neroste:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
18.1.12 20:26

nam malej dle utz ,,ztratil,, 14 dni (nejspis kvuli tehu cukrovce).
nakonec se narodil presne 37tt a vse ok, jen byl malickej (2560g, 47 cm)

• Citovat
  • Upravit
12505
18.1.12 20:28
Lilišák píše:
nam malej dle utz ,,ztratil,, 14 dni (nejspis kvuli tehu cukrovce).
nakonec se narodil presne 37tt a vse ok, jen byl malickej (2560g, 47 cm)

ale takto rychle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
18.1.12 20:28

kazdopadne normalni to je. pokud nevis presne datum otehotneni a neroste maly predpisove jak ma tak se to vzdy trochu rozjede tyhle tydny tehu. jak rikam, nam ztratil 14 dni a vsechno v pohode.

• Citovat
  • Upravit
45
18.1.12 20:30

Já bych se nestresovala, hlavně každej gynekolog měří jinak. Kdyby se jim něco nezdálo tak by ti určitě řekli. :srdce: Co teď miminko stratilo, může ještě dohonit, má na to ještě pořád dost času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
18.1.12 20:30
Lilišák píše:
kazdopadne normalni to je. pokud nevis presne datum otehotneni a neroste maly predpisove jak ma tak se to vzdy trochu rozjede tyhle tydny tehu. jak rikam, nam ztratil 14 dni a vsechno v pohode.

datum envíme přesně..takže když je menší otěhotněla jsem později?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
18.1.12 20:31

Ahoj, mě na konci těhotenství řekli že je o 3 týdny menší, narodil se ve 38tt a měl 2600g a 46cm, takže maličkej, taky jsem neměla žádný břicho. Při každý návštěvě na gyndě se mi to opožďovalo a došlo to až na ty 3 týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
18.1.12 20:32

jinak co se tyka briska tak jsem nemela skoro zadne, taky chvili rostlo, chvili ne, vyskocilo mi uplne (ze jsem konecne zacala vypadat jako tehule :D ) tak 2 mesice pred porodem a mesic pred mi ,,spadlo,,

• Citovat
  • Upravit
9454
18.1.12 20:33

me honili po spitalech…rozdil jsem mela skoro tri tydny dle UTZ…kdyz se mala narodila tak zjistili ze se o kilo sekli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
18.1.12 20:34

ono není malé podle fotek ostatních je dobré..jen se mi zdá že tolik neroste..tak já se nebudu stresovat malej kope až schazuje věci z bříška:-)další ko je až 6.2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
18.1.12 20:34
sunnyho.motylek píše:
Lilišák píše:
datum envíme přesně..takže když je menší otěhotněla jsem později?

nevim jak to je presne ty hodiny a dny, ale nejaky cas stravi spermie cestou k vajicku, nejaky cas nez ,,splynou,, a zacne se neco dit, takze par dni ztratis i timhle. hlavne pocita se to od posledni MS kterou kdyz mas nepravidelnou tak nevis kdy presne doslo k ovulaci.

• Citovat
  • Upravit
31594
18.1.12 20:35

Od druhého trimestru už se začínají projevovat vrozené dispozice, takže někdo má krátký nohy, někdo dlouhý, někdo je hlavatej, někdo má malou hlavu - pár dnů sem, pár dnů tam, i odhad stáří dle utz má toleranci 7dnů, takže se nic zvláštního neděje.
Kdyby se odhad lišil ve všech aspektech třeba o tři týdny, tak už by asi mohlo být něco v nepořádku, ale věř mi, že by ti dr takový odhad neudělal a pak tě poslal domů, kvůli tomu se to určování velikosti na utz dělá, aby se zjistilo, zda je dítě dostatečně vyživované a roste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
18.1.12 20:35

uvidis ze to nic nebude, doktori vi co delaji a kdyby se jim to nezdalo daji te na rizikove a tam te budou hlidat, niceho se neboj :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12505
18.1.12 20:37

děkuju holky..dr mi ještě řekl,že a to ve 21tt že ultrazvuk až ve 30tt..tak snad když mu ukážu tu správu z pohotovosti mě ho udělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí