Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
a to naposled dělal v 16tt a ve 20 sem byla v tom genetu..tak snad je vše ok když mě nemusí tolik hlídat
hele kdyby bylo ,,neco spatne,, tak ti to reknou…
nam malej taky v brise rostl pomalu a ztracel dny, a ted v 6ti tydnech ma 4kg a 51cm, vsechno to dohnal ![]()
Ahoj.Určitě je všechno v pořádku.Měla jsem úplně to samé a vždycky mi jen doktor říkal,že nejsem stavěná na velké děti.Opravdu neboj, já jsem taky plašila a to jsem taky krvácela celé těhotenství a tvrdnutí bříška taky mooc brzo a teď máme na světě dvou měsíční holčičku.Držím palečky
jsem taky maličká..mám asi 159cm a před těhu sem měla 47kg..
Myslim,ze muzes byt v klidu.Mala byla od 25tt o 3 nedele pozadu.Byla prosrte drobna,ikdyz si pamatuji,ze v tehu jsem se s tim desne nervovala.Mala se narodila 40+1 a i presto mela porodni vahu 2,650kg.Byla nadherna,droboucka a hlavne uplne zdrava.Dnes je to 20mesicni dalik.Je uzasna a moc chytra.Takze pokud lekari z toho nedelaji vedu a vsechny testy jsou ok,tak bych se nenrvovala. ![]()
Ja zacinala v tehu na 50kg,tak to asi tak priroda zaridila,abych nerodila velke ditko.Nicmene moje brisko bylo v den porodu,jako v 6 mesici,aspon mi to rikala doktorka v legraci ![]()
ahoj, ty týdny a míry mi moc neřeknou, ale nepřibírání a malé břicho jsem měla taky…dcera mě spíš vyžírala a bříško jako máš teď ty jsem měla asi v osmém měsíci (+špek). Taky jsem malá a dcerka je taky menší, i když asi ne tolik, tatínkovy geny snad taky zapracovaly.
suik píše:
ahoj, ty týdny a míry mi moc neřeknou, ale nepřibírání a malé břicho jsem měla taky…dcera mě spíš vyžírala a bříško jako máš teď ty jsem měla asi v osmém měsíci (+špek). Taky jsem malá a dcerka je taky menší, i když asi ne tolik, tatínkovy geny snad taky zapracovaly. [/citace
já sem přibrala skoro deset kg,ale poslední tři týdny se mi zdá že se to zastavilo..ale bude to v pořádku děkuji za utěchu
Tady jsem 24tt,a jak muzes videt mam o dost mensi brisko,jak ty ![]()
sara1000 píše:
Tady jsem 24tt,a jak muzes videt mam o dost mensi brisko,jak ty
tak to mě trochu uklidnilo..ono to asi nehraje roly jak je velký bříško..
sunnyho.motylek píše:sara1000 píše:tak to mě trochu uklidnilo..ono to asi nehraje roly jak je velký bříško..
Tady jsem 24tt,a jak muzes videt mam o dost mensi brisko,jak ty
Jak jsem psala,moje dcerka byla take o dost mensi i doktor uz se trochu zamyslel,cim to je.A pamatuji si,ze jsem se silene nervovala a dost i se nabrecela.tak vim,jak zbytecne je psat ti,at jsi v naprostem klidu.Ale ma zkusenost je ta,ze mam uzasnou dcerku,kterou jsem asi i diky velikosti rodila pouhe 2 hodiny ![]()
sara1000 píše:sunnyho.motylek píše:sara1000 píše:tak to mě trochu uklidnilo..ono to asi nehraje roly jak je velký bříško..
Tady jsem 24tt,a jak muzes videt mam o dost mensi brisko,jak tyJak jsem psala,moje dcerka byla take o dost mensi i doktor uz se trochu zamyslel,cim to je.A pamatuji si,ze jsem se silene nervovala a dost i se nabrecela.tak vim,jak zbytecne je psat ti,at jsi v naprostem klidu.Ale ma zkusenost je ta,ze mam uzasnou dcerku,kterou jsem asi i diky velikosti rodila pouhe 2 hodiny
[/citacepouhé dva dny??