Kdo rodil počtvrté?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.4.22 08:50
@haifa1 píše:
Ahojky holky há budu teprv rodit po čtvrté a dvojčátka mám doma 3 syna 18,15,7 a ted místo jednoho mimi budeme mít dvě . první porod byl dlouhý 2 dny po termínu 11h . druhý 7h ale nemohla jsem malého vytlačit nakonec to šlo , třetí vyvolávali po 15 fnech rodila jsem dva dny a měl 3900g a 56cm hlavičku mšl 38cm a skoro tak velký i ramínka no myslela jsem že se obrátím naruby. Jo co mě čeká ted uvidíme raději bych šla na císařeToto jsou fotečky dvojčátek v bříšku 2 týdny zpět nyní jsem 13+1

Naše holky byly všechny velké, vždycky nejdelší v porodnici, ale první měla 3 kila, druhá skoro 4 a třetí skoro 5, takže za dítko 3.900g bych byla ještě sakra šťastná ;-) U prvních dvou jsem vytlačila hlavičku a vyletěly ze mě, tu třetí jsem rodila 12 minut (od doby, co poprvé prošla hlavička) zvlášť hlavu, pak po pás, a nakonec zbytek - byla tak velká, že mi zůstala viset v porodních cestách :-( Do porodnice jsem jela s 80 kg, když nás po 5 dnech propouštěli, měla jsem krásných 61 kg - 9 kilo zůstalo na sále a 10 kilo jsem vycvrkala (byla jsem strašně oteklá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí