Kdo rodil v Opavě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
75
25.5.17 17:31

Kdo rodil v Opavě?

Zdravím všechny maminky, které rodily v Opavě. Chtěla bych se zeptat zda-li porodnice nabízí toaletní potřeby (vložky, toaletní papír)…a jak jste byly spokojené s personálem porodnice? Už to mám za pár a všechny recenze už mám přečtený :lol: budu tedy ráda za každou radu, zkušenost apod… Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25
25.5.17 17:56

Ahoj, rodila jsem v Opave dvakrat, vsechno si vezmi svoje - toaletak, vlozky, plinky i ubrousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
25.5.17 18:00

Pokud jde o spokojenost, tak u prvniho porodu jsem nemela zrovna empatickou starsi porodni asistentku, u druheho mlada a strasne prijemna. Nektere sestry na gynde a novorozeneckem dost protivne, ale kdyz budes mit stesti, tak na ne nemusis narazit????cekam treti a chystam se rodit zase v Opave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
25.5.17 18:04

Ahoj, rodila jsem v prosinci a dopredu upozornuji- toaletni potreby s sebou. Já počítala, že tam toaleťák bude a pak jsem musela posílat přítele do obchodu :mrgreen: jinak co se porodnicko-gynekologickeho personalu tyče, nemůžu si stěžovat. Od primáře až po uklízečku všichni milí, ochotní a profesionální. Cítila jsem se moc dobře a i když byl porod vyvolávaný, dlouhý a bolestivý s velkým šitím, ani na vteřinu jsem se nebála nebo nepochybovala, že to dobře dopadne. Personál na sále byl úžasný. Žel Bohu, to samé absolutně nemohu říct o pipinách z novorozeneckého, které byly nepříjemné, neochotné, líné a s ničím neporadily. Díky tomuto přístupu jsem měla z pobytu na šestinedělí trauma, prakticky jsem to tam probrečela, nespustilo se mi mlíko, laktační když jsem po návratu domů volala, mi řekla, že bohužel je to psychikou. Takže smůla. Kdybych rodila znovu, volila bych opět Opavu, ale kdybych měla zas problémy s kojením, vykašlala bych se na sestry a rovnou si zavolala laktační poradkyni. Pokud budeš v pohodě kojit, tak s nima ani nepřijdeš do styku (je tam automatický rooming) a v tom případě budeš s opavskou porodnicí spokojená. Ale opakuji- nerodila bych jinde :D Přeju, ať je to rychlé a ať dělá prcek jenom radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
25.5.17 18:22

Pridavam se, ridila jsem tam loni. Vse musis mit s sebou, s personalem jsem byla spokojena hlavne porodni asistentky uzasne, pristup skvely, zajimaji se o porodni plan, o to, co vy chcete, respektuji porodni prani, nechavaji dotepat pupecnik, na sale je prijemna atmosfera, jsou pekne, muzete si donest cd do prehravace a kapky do aromalampy. Je tam dost mlady personal, celkem znaly modernich veci ohledne porodu. Ale teda na novorozeneckem jsem taky narazila na ptotivnou sedtru. Ona byla proste takova razna, od rany, ne zla, ale na zenu po porodu je i toto moc. Taky jsem mela popprodni depresi a kojeni nevyslo, ikdyz se snazily me podporovat a pujcili mi odsavacku na stimulaci prsou, ale bohuzel, asi to bylo taky psychikou. U druheho vim ze to bude lepsi, to jdou holt ty nervy prvorodicek a prvomatek:D jeste nejsem tehotna, ale rozhodne budu rodit znovu tam. Ale jidlo des teda…ale to je asi vsude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
25.5.17 19:00

Všem vám moc děkuji :D rodila tam právě švagrová a taky se jí moc nelíbil přístup sester z novorozeneckého, ale říkala jsem si, že měla smolíka a ono vás je víc :roll: a jinak jak dlouho jste musely být s miminkem v porodnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
25.5.17 19:16

U prvorodicky jsou to 4 dny (den porodu se nepocita),vicerodicka 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
25.5.17 19:18

Pokud samozrejme nemas komplikace.ja s prvnim lezela tyden, protoze mel infekci a dostaval antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
25.5.17 19:43

My byli taky dýl, malej měl žloutenku. Ale jinak 4 dny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková