Kdo rodil v Podolí 1.8.2012?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2353
2.12.12 21:19

KDO RODIL V PODOLÍ 1.8.2012?

Ahoj holky, rodila jsem letos 1.8.2012 v Podolí a tak mě napadlo založit tuto diskusi jestli se najdou nějaké holky co tam také v tento den rodily.Tak pokud ano ozvěte se, budu ráda. Alespoň si pěkně podiskutujeme o personálu, přístupu atd, papa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
gk
570
22.1.13 08:59

Ahoj, já jsem rodila 1.8. 2012 podolí
syn Vojta, císař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
22.1.13 09:56
@gk píše:
Ahoj, já jsem rodila 1.8. 2012 podolí
syn Vojta, císař

Ahoj tak to gratuluji. Já také šla císařem, takže jsme se musely potkat určitě :lol: :lol: :lol:.Já šla na sál ráno v 9h. Narodila se nám dcerka Eliška :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gk
570
22.1.13 10:42

Já rodila v noci v 1.13h. Neměla jsi něco s tou nožičkou u malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
22.1.13 19:05
@gk píše:
Já rodila v noci v 1.13h. Neměla jsi něco s tou nožičkou u malé?

Jsem to já. Neležely jsme spolu na JIPCE? Teď ale nevím, která jsi, na které posteli jsi ležela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gk
570
22.1.13 21:57

Ano ležely jsme spolu na jipu. Já jsem byla na druhé straně, od tebe na levé straně. Bydlíš v Praze? Že bychom se mohly vidět a pokecat osobně, co a jak. Budu ráda.
Já jedu zítra do Prahy dopoledne už něco mám, ale po obědě bych se mohla s tebou někde sejít. Popř. jindy jiný den. Já z Prahy nejsem, jen tam občas jezdím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
22.1.13 22:44
@gk píše:
Ano ležely jsme spolu na jipu. Já jsem byla na druhé straně, od tebe na levé straně. Bydlíš v Praze? Že bychom se mohly vidět a pokecat osobně, co a jak. Budu ráda.
Já jedu zítra do Prahy dopoledne už něco mám, ale po obědě bych se mohla s tebou někde sejít. Popř. jindy jiný den. Já z Prahy nejsem, jen tam občas jezdím.

Ano bydlím v Praze. Ležela jsi vlatně nakraji a mezi námi byla ještě jedna paní, nemýlím se? Měla jsi mám za to nějaké bolesti. Zítra se mi to zrovna nehosí, ale jindy se určitě ráda sejdu. Máš nějaké fotky na profilu nebo nejsi na FB? Jestli teda jsi, písni jméno pod kterém tě tam najdu a přidám si tě do přátel :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
23.1.13 20:54

@Borůvka12 Tady zase budu narusovat tema porod 1.8., kdyz jsem rodila az 22. :mrgreen: Mas moc krasnou holcicku :kytka: Jak ti spinka v noci? Me se od porodnice budila jen 1× na kojeni, ale posledni dobou se stridaji dobry noci s 1 kojenim s nocema, kdy kojim treba i 3-4× :,( Nam se taky narodila holcicka uz druha a mame rozdil jen 17 mesicu, tak se tesim, az si holky vyhrajou spolu samy a ja budu mit nohy na stole :mrgreen: Teda doufam, ze se toho dockam :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
23.1.13 21:45
@tescada píše:
@Borůvka12 Tady zase budu narusovat tema porod 1.8., kdyz jsem rodila az 22. :mrgreen: Mas moc krasnou holcicku :kytka: Jak ti spinka v noci? Me se od porodnice budila jen 1× na kojeni, ale posledni dobou se stridaji dobry noci s 1 kojenim s nocema, kdy kojim treba i 3-4× :,( Nam se taky narodila holcicka uz druha a mame rozdil jen 17 mesicu, tak se tesim, az si holky vyhrajou spolu samy a ja budu mit nohy na stole :mrgreen: Teda doufam, ze se toho dockam :pankac:

Eliška chodí spinkat mezi 19-20h a spinká tak do 7h :jazyk: takže super, né? Také jsem chtěla mít děti takto pěkně, ale jsem po císaři a bohužel musíme nějakou dobu čekat. Jinak já měla termín 15.8,ale byly nějaké problémy tak jsme šly nakonec CS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
24.1.13 21:11
@Borůvka12 píše:
Eliška chodí spinkat mezi 19-20h a spinká tak do 7h :jazyk: takže super, né? Také jsem chtěla mít děti takto pěkně, ale jsem po císaři a bohužel musíme nějakou dobu čekat. Jinak já měla termín 15.8,ale byly nějaké problémy tak jsme šly nakonec CS.

No spinkani mate krasny :) My to zase neplanovali mit je takhle blizko po sobe, ale tedka si uz nedovedu predstavit, ze by to melo byt jinak. Oboji ma svoje pozitiva :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
13.4.13 20:49

Halo holky co je s Vámy? :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková