Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@mrs.gendy my jsme spocitali, ze nas to sakumprdum bude stat 40 tisic max, tak u vas bych pridala minimalne jednu nulu ![]()
@RoseK tak přesně na této stránce jsem si jedno oznámení vybrala
jsem ráda, že to máme podobně
barvu bych chtěla do barvy kytek, takže žlutou a asi hnědozlatou, musím vyzkoušet jak to bude dohromady vypadat…prcka si u nás budou asi střídat, ale největší hlídačky budou asi moje macecha a tchýně, mám dvouletou ségru, takže mamka má o zábavu postaráno ![]()
@mrs.gendy gratuluju, ty brdo, Egypt? tak to je krááása
@Lejaa tak doufám, že i my budeme mít v září hezky, mám tenhle měsíc nejraději
@RoseK ani mi to nerikej
jeste, ze jsi mi to pripomela. Muj tam zrovna je, tak mu pripomenu at se popta
sice mu tim zkazim celej den, ale co uz ![]()
Všem přeji krásné přípravy, užijte si to i ten samotný den. My měli v očích rodiny svatbu netradiční - neb jsme tam měli jen rodiče se sourozenci a jejich rodinami. Brali jsme se ve všední den (úřední den oddací), takže bez čumilů, pro okolí nečekaně a naprosto utajeně a bylo to bezvadný. Jo kdyby jste chtěli tip - krátkovlásky, jděte do klobouku ![]()
@nunik píše:
@kve-tinka a jak jste daleko s přípravama?
Máme termín na matrice, zamluveného DJ a fotografku. Mám doma nějaké „nutné blbiny“ a svatební boty.
+ milion záložek na netu, kde co se mi líbí, seženu atd.
@kve-tinka tak nam bude delat DJ chlapuv bracha a fotit nas bude rodinna znama, ktera se tim zivi, takze o to to mame jednodussi. Jo zalozek mam taky hafo ulozenejch, jen asi deset s odkazama na krabicky na vysluzku
a boty jsou moje nocni mura, nemaj NIKDE NIC, kde jsi je kupovala ty?
@Miriska jezis ty fotky jsou naaadherny, taky zacinam uvazovat o klobouku, ze bych se nechala nakratko? Si to schvalne nechavam narust a ty me tady lames, to mi nedeleej ![]()
@RoseK Byla to sice nejdražší investice z celé svatby (když nepočítám šaty), ale fakt to stálo za to. Mám ho stále doma a přemýšlím, zda ho zkusit prodat, nebo si ho nechat na památku. Stál skoro 3000
Ale byla to asi jediná věc, kterou jsem si fakt dopřála. A pro krátké vlasy je to neotřelé řešení.
@Miriska nadherne fotky i make up ![]()
ja uz mam vybrane saty, ale jeste musim dat dolu nejake to kilo ![]()
a jakou mate zeny predstavu o makeupu a vlasech? Nehty atd ![]()
@mrs.gendy No fotky jsou moc povedené, plet mám jak miminko
Moc děkuji. Líčit jsem se nechala zde: http://vizazista-nada-paulu.webnode.cz/ paní má záběr na celé Střední Čechy a dojela za mnou domů i do Východních.
@Miriska tohle povazuju za umeni, protoze ne kazdy make up vypada prirozene. Jak dlouho to trvalo?
ja se budu licit sama. Nikdy jsem nebyla spokojena, vzdycky jsem si to pak musela upravit
mam vrozene kruhy pod ocima a kdyz parkrat odejdes od kosmeticky a furt vypadas jak
zeli…
@mrs.gendy ty šaty jsou nádherný..já bych chtěla něco podobného, jen s krátkým rukávem…hlavně tam musím mít krajku
co se týče vlasů, chtěla bych asi jen vlny na jednu stranu, možná takovej ten zaplejtanej culík na jednu stranu, nejsem typ na drdoly, mám „syslíky“ takže mi to vůbec nesluší se stáhlými vlasy…nehty bych chtěla asi obyčejnou francii, makeup světlej, přirozenej, moc se nemaluju…neumím to, ani nevím, jaká barva by mi slušela, jaký styl, nic…
@kve-tinka ty jo, už si toho zvládla dost, já mám pocit, že nemůžu nikdy nic vybrat…mám jen balerínky, které jsem si koupila v létě náhodou asi za 200 a neměla je ani jednou na noze, jsou opravdu svatební, tak se mi k ničemu dost nehodily, takže boty na odpoledne mám vyřešené…
@nunik dekuji. No snad mi padnou
ja chtela aspon odhaleny predlokti, protoze budu mit hennu na rukou, ale mam tam tetovani, takze by to nebylo ono ![]()