Kdo se bere 2015?

1531
18.11.14 12:32

kdo se bere 2015?

Ahoj holky…před dvěma týdny mě přítel požádal o ruku a já jsem nyní v počáteční fázi plánování svatby…chtěla bych seznámit s někým, kdo je na tom podobně jako já…hledám různé nápady, vychytávky a zábavné prvky..třeba si budeme moct nějak pomoct nebo poradit :) budu moc ráda a těším se na vás :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21
18.11.14 12:34

My už to máme za sebou :) Hodně štěstí všem! A přeji krásné zážitky. Je to dřina, ale stojí to za to. :kytka: :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
18.11.14 12:38

@Tereza W děkuju :srdce: :srdce: já bych chtěla datum 1.9. je to sice daleko, ale jsem ze svatby tak natěšená, že potřebuju plánovat už ted :lol: :lol:
jinak gratuluju a hodně štěstí v manželství :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
18.11.14 12:38

@nunik ahoj, my mame naplanovanou svatbu na 4.7. Sice jsme zasnoubeni uz dlooouho, ale otehotnela jsem a tehotna jsem se vdavat nechtela, tak jsme to nechali az na letosek. Uz jsem spocitala hosty, bude jich asi kolem 70, budeme se brat odpoledne, at nemusime resit koho pozveme/nepozveme na obed, budem delat prase + na vecer raut. Jinak gratuluji k zasnoubeni :) uz jste promysleli datum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
18.11.14 12:39

@nunik tak uz jsem docetla kdy se budete brat :) to by melo byt jeste hezky, tak aby vyslo pocasi hlavne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
18.11.14 12:46

@RoseK já jsem taky byla těhotná, takže chlapa nic netlačilo k tomu se vyjádřit, ale ted je prckovi rok, tak ho asi konečně napadlo, že by se mohl vyslovit :lol: tohle datum se mi líbí, já totiž nesnáším vedro, zpocený lidi a tak :lol: už se vidím v šatech, jak mi stejká makeup :lol: jenže dýl už je hodně riskantní a chtěla bych slunečnice, tak zase musíme v sezoně…mno, děs :mrgreen: :mrgreen: nás bude i s kamarádama kolem 80…na oběd jen rodina a svědci, a odpoledne kámoši…už máš něco vymyšleno, barvu nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
18.11.14 12:52

@nunik jestli uz vis datum a misto, tak na kyoprint(tecka)cz maji momentalne vyprodej svatebnich oznameni z lonske kolekce. Ja budu asi ladit do bezova/zlatava. My se budeme brat na zahrade u tchanovcu, hostina bude take tam. Ja prave doufam, ze toho 4.bude jeste slusne a ne ze budou padat rekordy, ctyricet ve stinu apod :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
18.11.14 12:54

Gratuluji.taky se konecne vezmeme :mrgreen: tez jsme ocekavali mimco, takze se mi do toho moc nechtelo. My budeme mit svatbu pro me netradicni, v cizine. Snad to vsechno klapne a nezrujnuje :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1409
18.11.14 12:55

@nunik jinal taky mame doma rocaka, a doufam, ze po me nebude celou svatbu lozit a. strhavat mi saty :D jeste musim promyslet, komu ho na ten den sverim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
18.11.14 12:56

@mrs.gendy jee a kde? A datum mate naplanovane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
18.11.14 12:58

V lete, papiry podepisem v eu a v egypte bude svatebni party…no chteli bychom na nylu na lodi, ale uvidime jak to bude s cenou :roll:

• Citovat
  • Upravit
1409
18.11.14 13:05

@mrs.gendy tyyy jo tak svatebni party v egypte jo? Mazec, kolik lidi tam chcete mit? Ja prave znam jen to, jak se jen dva vezmou na plazi nekde a doma oslavu, tak ta cena bude asi masakr, kdyz chcete party tam :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
18.11.14 13:08

Gratuluji :) Taky už to máme sice nějaký ten pátek za sebou, ale přípravy mě hrozně bavily:)) I když je to dřina a ve finále nervy, jestli všechno dorazí a bude tak jak má, ale jak psala Tereza W, stojí to za to:))
Taky jsme měli svatbu v září a bylo nááádherně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
18.11.14 13:09

@RoseK tak lidi ani nepocitam. Tam budou vsichni z muzovi strany a doufam, ze snad aspon jeden z moji :mrgreen:.no ono i samotne prostory na oslavu jsou za poradnou palku :roll:

• Citovat
  • Upravit
21
18.11.14 13:10
@nunik píše:
@Tereza W děkuju :srdce: :srdce: já bych chtěla datum 1.9. je to sice daleko, ale jsem ze svatby tak natěšená, že potřebuju plánovat už ted :lol: :lol:
jinak gratuluju a hodně štěstí v manželství :srdce:

To byla snad každá, alespoň to tešení každé přeji  :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný